Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

leon46 píše:doporučujete čistou instalaci? Používám v macku i parallelsy s win. Takže bych to musel všechno nainstalovat znovu.

děkuji za odpověd.
Nikolka21 píše:Včera sem ho začla stahovat, šla jsem spát přijdu a bylo to pozastavené. Když to zkusím znovu stáhnout tak to už z app storu nejde, kliknutím na tlacitko stahnout se nic nestane. V launchpadu mám aplikaci el capitan jakoby pruhlednou a nejde s ni nic delat. Nevite jak si mám poradit? Děkuju

Anndy píše:Nikolka21 píše:Včera sem ho začla stahovat, šla jsem spát přijdu a bylo to pozastavené. Když to zkusím znovu stáhnout tak to už z app storu nejde, kliknutím na tlacitko stahnout se nic nestane. V launchpadu mám aplikaci el capitan jakoby pruhlednou a nejde s ni nic delat. Nevite jak si mám poradit? Děkuju
Vypni appstore, zobraz si Launchapad, podrz mys na ikone (jedno ktorej) aby sa zacali triast a potom klinutí na "X" vymaz ikonu El Capitan. Nasledne otvor appstore a daj znova stahovat.
Ale v zasade staci vydrzat a spusti sa to samo.

len mam otazku ...ked napisem do spotlightu napriklad weather prague nic mi nezobrazi ani tie ostatne vychytavky co propagovali
ono to je funkcne zas len USA? aako aj v mapach ta ich doprava??

MBP 2015

Zpět na Mac OS X a vše kolem něj
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé