Mám v plánu si koupit MacBook z roku 2006 (white) s macOS 10 a zajímá mne, zda se dá připojit k tomuto notebooku iPhone 5, nebo iPhone 6. A ještě mne zajímá, zda někdo neprodává baterii k tomuto NTB, nebo kolik tak cca stojí nová. Děkuji za odpovědi
Vim,ze se daji sehnat za "par korun",ale volil bych minimalne white unibody-narves do nej posledni verzi macosx a v kombinaci s ssd diskem je to nej pomer cena vykon dle meho nazoru (daj se poridit od 4-6.000,-).
tym, ze nie je podporovany ti naznacil, aby si si vyguglil poslednu instalovatelnu verziu itunes. ak podpora skoncila aj tam, potom bude problem synchronizovat nove iOS verzie so starsimi verziami itunes.
ale ja nepisem, ze na starsi OS X nejde instalovat novsia verzia iTunes.
Ja pisem, aby si to najprv zistil, aka je _POSLEDNA_ instalovatelna verzia iTunes a potom pisem to, ze _AK_ podpora skoncila aj _TAM_, potom _MOZE_ mat problem synchronizovat _NOVE_ iOS so _STARSIMI_ verziami iTunes.
Diametralne odlisny text tj. nic take, co pises netvrdim. Naopak odporucam mu zistit si aj toto, aby sa vyhol prekvapeniu.
Jo v pořádku, jen mě zarazilo, kdyby to takto bylo. Ale tak teoreticky by mělo jít vždy naisntalovat nejnovější verzi iTunes ne? Stejně jak je to pod windows...