Ikona modemu v sys. liště

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

dalas | stř pro 02, 2009 2:06 pm

Ikona modemu v sys. liště

Zdravím, mám malý dotázek pro zkušenější uživatele Leoparda. Nějakým stylem se mi podařilo do horní systémové lišty posadit ikonu modemu, pravděpodobně při párování s iphonem, rád bych ji vypnul, leč nevím jak. Po rozkliknutí mi to nabídne dvě položky : nebyly nalezeny žádné konfigurace modemu a předvolby pro síť, vše jsem prolezl a nic. Hledal jsem různá infa na netu, ale vždy to bylo něco jiného. Díky za pomoc
Host
Host

ls8 | stř pro 02, 2009 2:26 pm

Re: ikona v sys. liště

System Preferences - Network - vlevo vybrat modem - vypnout "Show modem status in menu bar".
It's what you do in the dark that puts you in the light.
Starý pes fóra :)

Paly | stř pro 02, 2009 2:29 pm

Skus na tu ikonku kliknut pravym tlacitkom a dat zobrazit v "Open Network Preferences" (alebo tak nejak) a tam to potom skus vypnut. Neviem ani ja teraz na rychlo ako som to vypinal :)
iPhone XS white iOS 13.x,
 iPhone #1 3.1.3
Orange

MacBook Pro retina 2,5 GHz; 8GB RAM
Čítajte pravidlá fóra!

Uživatelský avatar Petrt | stř pro 02, 2009 7:33 pm

Ještě zkus najet na ikonu kurzorem, stiskni a drž klávesu cmd, chytni myší tu ikonu a přesuň ji do plochy - odstraní (možná) stejně, jako když vyhazuješ ikony aplikaci z docku.
iPhone Xs Silver Watch s4 Silver SS MacMini 2018 iPad 2018 TV 2015
iPhone expert
iPhone expert

dalas | stř pro 02, 2009 7:35 pm

ls8 píše:System Preferences - Network - vlevo vybrat modem - vypnout "Show modem status in menu bar".

právě že tam žádný modem nemám, a teď si nepamatuju, jak jsem nastavoval iphona, aby se mi tam objevil

EDIT: tak jsem se pánové opět přesvědčil, jak je Leo jednoduchý, a já pořád hledám složitost woken, stačilo přes bluetooth spárovat iphona s macem a poté přidat do předvoleb systému, zde se ukázal ten zmiňovaný modem, a stačilo jen odfajfknout nezobrazovat = hotovo, jak jednoduché :oops: , děkuji vřele za projevený zájem a já se jdu mazlit se svým jablíčkem
Host
Host

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na Programy a hry pro Mac OS X