program na realné obchodování na burze

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

KoZi_piss | sob led 30, 2010 5:45 pm

program na realné obchodování na burze

Dobrý den,
chtěl bych se zeptat zda někdo z Vás obchoduje na burze a používá platoformu mac os X...

Chtěl jsem si otevřit realný účet u brokera http://www.XTB.cz , ale mezi testovaním jejich programu na windows jsem si pořídil apple macbook pro.. s mac os X snow leopard.. a jejich společnost nemá program pro MAc..

Takže potřebuji nějakého brokera s CZ zázemím, kde bych mohl uzavřít smlouvu a zalozit si ucet pro obchodovaní a aby jejich program fungoval na mac OS..

Jelikož mi připadá nesmysl mit dual boot na applovi a jet z 99 % pod windows.. (program bych měl spuštěný nonstop) a virtualni system taky neni nic moc.. vše jsem zkoušel...

Diky za rady :)

genius7 | čtv úno 18, 2010 6:31 pm

Re: program na realné obchodování na burze

Dobry den. Tiez by ma nieco taketo zaujimalo ale vyzera to tak, ze nic take neexistuje. Nevie niekto aspon o nejakom programe kde by som mohol pracovat s forexovymi grafmi (USD/JPY, USD/EUR) atd. Dakujem.

Uživatelský avatar tvosi | ned úno 21, 2010 1:38 pm

KoZi_piss: a zkousel si wine? pripadne crossover? :wink: presto bys mel spustit windowsacke programy na macu
Obrázek iPhone 2G 8GB
Obrázek iPhone 7 128GB Jet Black
Obrázek iPad Mini with Retina 32GB Silver
Obrázek Macbook Pro 13" mid-2009
Moderator fóra
Moderator fóra

KoZi_piss | ned úno 21, 2010 2:46 pm

Zdravím, ano oba tyto emulatory jsem zkoušel jde o to, že ten program ma vyší prioritu zabezpečení než zvládne přelouskat win nebo crossover.. :( bohužel...

Zahradník | ned úno 21, 2010 4:44 pm

Možná si vše jenom komplikuješ. Většina providerů umožňuje obchodování (včetně informací o dění na trhu) přes web.

KoZi_piss | ned úno 21, 2010 5:23 pm

O této možnosti samozřejmě vím, trávil jsem hodně času hledáním kvalitního brokera.. když jsem ho našel , tak jsem zrovna přešel na platformu MAC os X... samozřejmě nejlepší volba 8) !

Zahradník | ned úno 21, 2010 5:33 pm

Podle čeho usuzuješ, že jsou X-Trade Brokers kvalitnější broukeři než ostatní obchodníci? :)

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na Programy a hry pro Mac OS X