Word 2011 pořád mění na jiný font

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Uživatelský avatar h4wk3y | čtv čer 23, 2011 9:07 pm

Re: Word 2011 pořád mění na jiný font

proc tu resite na ktere skole se kolikrat co musi ukazovat vedoucimu prace?

Ty TeX nemas rad, co :D... u nas si ho dokonce nekteri vedouci praci zadaji a nic jineho ani nectou...

Jinak diky za reseni uvodniho problemu... taky jsem se s tim pral az jsem radsi nahodil wokna a v nich office 2010
Posilene dlouhe dobe zpet u iPhonu - iP5 16GB White, odblok s R-SIM 8+
Macbook Pro 13'' 2.26 GHz
iPhone expert
iPhone expert

Uživatelský avatar kosmonaut | čtv čer 23, 2011 11:07 pm

omlouvám se za OT:
Jirkus píše:Pokud pošleš PDF a protistrana nebude mít speciílní program pro editaci PDF - typicky Adobe Writer v ceně cca. 8 tisíc o žádném poznámkování dokumentu nemůže být vůbec řeč.

Adobe reader na widlích (potřeba správně nastavená práva pro editaci PDFka), Preview na Mac OSu. Jednoduché, až primitivní.

Jirkus píše:Možná, že si jenom myslíš, že na vaší škole začali provádět změny už před třemi lety, když tyhle změny minulý rok doporučila všem vysokým školám akreditační komise (uděluje a odebírá povolení provozovat VŠ).

Cos tímto odstavcem chtěl říct? Moc jsem to nepochopil.

Ještě jednou se omlouvám za OT, chtěl jsem jen autorovi tohoto vlákna poradit, ať se ten TeX radši naučí, že se to třeba jednou bude hodit (aspoň se tím pak může pochlubit v životopisu). Diskuse TeX vs Word (jakékoliv verze) zavání trolovinou. Kdo chce, bude používat "druhořadý sázecí program Tex, který použiješ pravděpodobně jenom jednou" a kdo chce, bude používat "Word, který se používá všude".

Jirkus: kdybys se ti chtělo reagovat, pošli mi radši PM, ať nezaplevelujeme vlákno...
iPad Mini 32GB, iOS 7.0.3, iPhone 4 16GB, iOS 7.0.3, AppleTV 2, FW 5.0, iMac 27" 10.9
patron iPhone.cz
patron iPhone.cz

Jirkus | pát čer 24, 2011 6:06 am

OT:

Kosmonaute sorry, ale podle všeho nechápeš ani rozdíl mezi pojmem ČÍST - READ a ZAPISOVAT - WRITE.

Adobe Acrobat Writer Profesionál, který umí do pdf zapisovat má na svém PC málokdo, protože ten soft stojí cca. 8000,-.

Adobe Acrobat Reader je naopak zdarma - má ho skoro každý, ale pro změnu tehle soft umí dokumenty pouze čist.

Aby pan Kosmonaut pochopil odpovědi na otázky ve svém posledním příspěvku - doporučuju mu aby si ještě jednou přečetl všechny moje předchozí příspěvky a doučil se základy IT ze střední školy.

Musel jsem reagovat veřejně, protože někteří lidé jsou zkrátka natvrdlí ... :D
Senior uživatel
Senior uživatel

Uživatelský avatar Beavers | pát čer 24, 2011 6:24 am

MODERÁTOR BEAVERS VARUJE:

Vzdálili jste se od tématu natolik, že vlákno zamykám. Pokračujte třeba na chatu.
Two beer are not too beer. Shakesbeer. Nedostatek sexu způsobuje krátkozrakost.
Moderator fóra
Moderator fóra

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required
Předchozí

Zpět na Programy a hry pro Mac OS X