[?] Sprava monitoru

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

ilijusin | úte říj 21, 2008 6:35 pm

[?] Sprava monitoru

Hledam nejaky program, ktery by mi umoznil sirsi nastaveni monitoru (display-u) na MACu. Mam k iMacu pripojenou televizi a mam ji nastavenou jako "postrani" rozsirujici monitor, kdyz ale nastavm "zrcadleni" obrazovky tak mi to rozhodi rozliseni na iMacu. Nejde to nijak rozumne prenastavit, tak aby to fungovalo na obou zarizenich spravne. Proto jsem myslel, ze by mi nejaky pokrocilejsi nastroj pomohl.

Snad mi nejaky ostrileny jablickar poradi :)

Dwarf | úte říj 21, 2008 7:10 pm

Re: [?] Sprava monitoru

treba k tomu zapnut apple cinema dislpay alebo TV s rovnako vysokym rozlisenim a bude to v pohode (a urcite neprepajat cinchami) :shock:

ls8 | stř říj 29, 2008 8:52 am

Uz z principu nelze pro rezim "mirror" pouzit monitory s ruznym rozlisenim.
It's what you do in the dark that puts you in the light.
Starý pes fóra :)
Starý pes fóra :)

Uživatelský avatar kosmonaut | ned kvě 31, 2009 6:46 pm

zkus sehnat prográmek SwitchResX.. umí nějaká složitější nastavení, ale jestli ti pomůže nevím..
iPad Mini 32GB, iOS 7.0.3, iPhone 4 16GB, iOS 7.0.3, AppleTV 2, FW 5.0, iMac 27" 10.9
patron iPhone.cz
patron iPhone.cz

ilijusin | stř lis 24, 2010 6:33 am

UP

Kdyz uz nemuzu mirrorovat, tak shanim alespon nejake "one-click" reseni pro zmenu primarniho displeje.
Zkousel jsem pres automator si nahrat postup, kdy manualne pretahnu statusbar na externi monitor. Ale je to dost krkolomne a az prilis zavisle na momentalnim stavu pocitace (moc procesu, settings se otevira dele, automator klika do niceho).
Proto shanim nejaky program nebo skript. Uz marne hledam nekolik mesicu a porad nic. Proto se obracim na vas, protoze tady sem zatim vzdy nasel (min. castecne) reseni svych Mac problemu.
Zkusil bych klidne napsat ten skript sam, ale jelikoz ovladam pouze zakladni prikazy a vubec netusim s jakym souborem bych mel pracovat, tak to sam nezvladnu.
Jde mi v podstate o to, ze kdyz lezim v posteli s iMac-em pripojenym k televizi a chci prohlizet slozky ve Finder-u nebo brouzdat internetem atd. tak aby mi stacilo pouze kliknout na ikonku v docku/zmacknout zkratku a z televize by razem byl primarni displej.

Morte | stř lis 24, 2010 8:57 am

nevim jestli existuje verze pro mac ale na win pouzivam
http://www.murgee.com/MurGeeMon/
jednim kliknutím lze změnit primarni displej.Ma to jeste mnoho dalších funkcí.
Host
Host

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na Programy a hry pro Mac OS X