Virtuální mechanika pro MAC

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Uživatelský avatar nh4k45i | stř pro 23, 2009 1:49 pm

Virtuální mechanika pro MAC

Ahoj,

ježíšek mi letos přinesl macbook pro a nadělil mi ho už včera :D
Chci se zeptat jestli existuje nějaký sw na virtuální mechaniky, nebo jak rozbalit ISO soubory v OSX. Na win jsem si udělal zálohy v ISO souborech a těď bych to z nich chtěl dostat ven.

Dále by mě zajímalo jak na přejmenování počítače, account jsem si přejmenoval, ale počítač se stále jmenuje jinak než bych chtěl.

Díky všem
A šťastné a veselé.
iPhone 8Gb Listopad 07, iPhone 16Gb Květen 08, IPhone 3G 16Gb červen 10, iPhone 3Gs 16Gb červenec 10, iPhone 4 16Gb Prosinec 10, iPhone 5 Listopad 12, Macbook Pro 15'' 2.0 GHZ i7 16GB RAM 120GB SSD, Apple TV 2 Leden 12
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Uživatelský avatar ygy | stř pro 23, 2009 2:11 pm

Re: Virtuální mechanika pro MAC

s tou virtuálnou mechanikou neviem ale názov počítača zmenś v System preferences - accounts :wink:
Starý pes fóra :)

Juramac | stř pro 23, 2009 2:34 pm

nevim, co mas na mysli pod pojmem "virtualni mechanika", ale pokud chces provozovat na macbooku wokenice a nebo Linux, tad bud Bootcamp - ten je soucasti systemu,muzes si pod nej nainstalovat windy a pak spustit bud windy a nebo MacOs , a nebo Parallels Desktop,kde muzes provozovat PC a nebo linux v okne soucasne pod MacOs . Ty jsou ale placene a nejsou tak rychle, jako treba PC pod Bootcamp. Jsou i jine virtualni programy pro provoz jinych systemu,ale tyto dva jsou nejznamejsi a nejvice pouzivane. Hledej zde na foru a nebo v Googlu, informaci o obou najdes jiste vice ,nez dost.

ls8 | stř pro 23, 2009 3:08 pm

Na ISO soubor poklepej mysi, automaticky se ti pripoji. Zadny program na to nepotrebujes.
It's what you do in the dark that puts you in the light.

Uživatelský avatar nh4k45i | stř pro 23, 2009 4:03 pm

No super moc děkuju s těmi ISO soubory - celej OSX - to nejjednoduší řešení je to správné :D Každopádně to přejmenování tam nějak nevidím - jak jsem již psal v accounts jsem si účet přejmenoval - ale počítač se pořád jmenuje jinak :( Přejmenoval jsem ho už včera a to jsem ho už několikrát vypl a zapl a je to pořád stejné. Ale to je taková dětská nemoc, která mě zas moc netrápí důležitější bylo to ISO.

Všem děkuji za rady a užijte si svátky v klídku!

EDIT: Tak už jsem našel i to přejmenování - je to
System Preferences - Sharing

I tak díky všem
iPhone 8Gb Listopad 07, iPhone 16Gb Květen 08, IPhone 3G 16Gb červen 10, iPhone 3Gs 16Gb červenec 10, iPhone 4 16Gb Prosinec 10, iPhone 5 Listopad 12, Macbook Pro 15'' 2.0 GHZ i7 16GB RAM 120GB SSD, Apple TV 2 Leden 12
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na Programy a hry pro Mac OS X