ls8 | stř čer 16, 2010 8:16 am
Detekci nakažených stránek má v sobě zabudovanou přímo prohlížeč - Firefox, Safari i Chrome.
Tahle "recenze" je dost podivná. Zaprvé se autor asi spletl, když jásá nad tím, že to zabírá "nádherných" 15MB paměti (asi si spletl MB a kB?). To mi naopak přijde jako nepřiměřeně hodně na takovouhle blbůstku. Rezidentní programy obdobné náročnosti mi zabírají řádově jednotky MB, tedy cca třetinu toho, co AVG LinkScanner. V další části se "recenzent" rozplývá nad integrací do systému, to jsem jaksi nepochopil. To, že je Macovský software správně a korektně integrovaný do systému, by snad měla být samozřejmost, ne?
Naopak naprosto vůbec se nevěnují samotné funkčnosti, jen dva screeny stránky s výsledky vyhledávání na Google, to má být jako ono? Právě jeden ze screenů předvádí, že to ukazuje naprosté nesmysly. V článku pak není žádný rozbor toho, proč to některou stránku označilo za bezpečnou a jinou za nebezpečnou, na základě čeho se program tak rozhodl, a jestli se jedná o rozhodnutí správné nebo chybné.
Takže na mě to působí spíš jako PR článek na zakázku.
It's what you do in the dark that puts you in the light.