Warcraft III / DotA

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Uživatelský avatar Papek | pát črc 15, 2011 2:53 pm

Warcraft III / DotA

Hravate niekto Warcraft III? Konkretne by ma zaujimala DotA. Odporucane poziadavky su 600 MHz procesor, 256 MB RAM a 32MB graficka karta. Za tie roky sa to vsak zmenilo, pribudli patche, zlepsila sa grafika a ked som hral poslednu Dotu na zostave Pentium D 3GHz, Radeon 1600XT a 1GB RAM, tak to v niektorych scenach, hlavne v masovych bojoch, kde lietalo mrte kuziel, nestihalo.

Laka ma kupit Macbook Air, o tyzden ma prist nova generacia, prepokladam, ze tam pridu nove Sandy Bridge procesory, ktore by mali vykonovo s prehladom stacit, coho sa vsak bojim, je graficka karta. Ta bude pravdepodobne Intel HD2000 alebo HD3000. Skusali ste to hrat niekto na takejto zostave a este k tomu pod Mac OSX?
iPad Mini White 1st gen
iPhone 7 32GB Black
Lumia 950 DS White
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Kulhos | pát črc 15, 2011 9:56 pm

Re: Warcraft III / DotA

počkej si ten týden, dva, než to uvedou. Pak se podívej na konfigurace. Pokud ti ta grafika nebude vyhovovat, tak si koupíš například v iStyle ještě starou konfiguraci, určitě jí tam budou ještě nějakou dobu mít. Pokud se ti to bude líbit, tak si koupíš novou. Každopádně změna by měla být k lepšímu, minimálně Sandy bridge je oproti core 2 duo obrovský rozdíl...

Uživatelský avatar Papek | sob črc 16, 2011 11:31 pm

Vykonovo je 320M a HD3000 +/- to iste, niekde ide lepsie Intelu, niekde Nvidii. Funkcnostou sa tiez velmi Intelu nebojim, viem, ze v mnohych hrach maju problem s texturami, efektami ci vobec hru spustit, ale Warcraft III bezi pomerne bezproblemovo aj na starsej Intel GMA950, akurat v hromadnych bojoch to akosi nestiha. Hodi sa 10 kuzel s poriadnymi efektami a je z toho slideshow. Na zahranicnych forach som dokopy nic nenasiel. Preto by som najradsej osobne skusenosti, kedze mi asi nedovolia v nejakej predajni si nainstalovat Warcrafta a odskusat si to :D Do vacsieho alebo tazsieho notebooku sa mi nechce, pripadne by som este uvazoval o 13" modeli, ale taky 11" je mi ideal, velkost obrazovky by stacila, vykonovo je to na svoje rozmery dost slusne, ked tam bude este novy Sandy, tak to bude ajajaj.
iPad Mini White 1st gen
iPhone 7 32GB Black
Lumia 950 DS White
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

smoldik | ned črc 17, 2011 8:12 am

A na cem to hrajes? Garena apod. herni servery, kde se podle me hraje nejlip, maji klienty pro windows. A nejak to emulovat nebo lizt pod boot camp se mi nechce.
MacBook Pro 13" (2017)
iPhone XS Max 256 GB Gold
https://twitter.com/smoldik
iPhone guru
iPhone guru

Uživatelský avatar Papek | úte črc 19, 2011 11:20 pm

Hravam na eurobattle. Donedavna som tam mal svojho bota, kde bolo vyse 1300 banov, cize celkom slusna databaza. Teraz sa tam rozbehol Playdota.eu, kde su vsetci a moj bot zrazu stratil zmysel. Cize mi uplne staci obycajny W3 s eurobattle gatewayom. Inak mozno budem mat moznost si skusit W3 na MB Air na kamosovom, chysta sa to kupit, no tiez caka na nove modely.
iPad Mini White 1st gen
iPhone 7 32GB Black
Lumia 950 DS White
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na Programy a hry pro Mac OS X