Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online
Jump3r-ko píše:No a?? Ked ta cigan napadne a okradne tai by si ho nemal zalovat pretoze je slovak...toto si chcel povedat? A mimochodom apple ma penazi dost lebo predavaju mobil za 700? zatial co jeho vyrobna cena je asi 100?
Colpeas píše:ja si taky nehodlám kupovat iPhone 4, ale sorry, aby se foťák otvíral 22 sekund (teď jsem to měřil), to přece není normální.
pistak píše:
Co to kecas... Tu ide o uplne inu vec... Co tu cigaňov spominas... Ak sa ti nepaci to co si si kupil, tak to je tvoj problem. Nemal si si to kupit...
Je sice pravda ze mohli v Apple trochu ustupit, ale zasa zalovat ich za SW? To je to iste co jeden (asi) American zaloval tabakove spolocnosti zato ze dostal rakovinu... No aj jemu slo o svoje dobro? A co ze maju tabakove spolocnosti plno penazi? Ved si ich zarobili predajom...
McDog píše:Tea Racer:mne tiez vsetko dlho otvara a o fotaku ani nehovorim...dokonca mi niekedy ani nejde AppStore...musim restartnut
Vies ked o pat rokov zistia,ze zo zubnej pasty vznika rakobvina,tak som zvedavy ako sa budes tvarit
Colpeas píše:@ McDog: KDE ještě prodávají nové 3G? Myslíš 3Gs, ne? 3G už se nové nedělají, pokud vím
Jirkus píše:Většinou si tady stěžují JailBreakaří a proto si myslím, že klíč k problému je právě tam.
rallydavid píše:A jak je na tom poslední podporovaný iOS 4.2.1? Je lepší než 4.1 nebo je opravdu lepší už nechat dožít iP 3G na 3.1.3? :?:
Zpět na Novinky o iPhone a dalších Apple produktech
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé