Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Tuto informaci, že si údajně pro reklamovaný iP4s přijede kurýr, jsem si přečetl zde, proto se ptám, zda o tom někdo ví něco více. Reklamuji poprvé, doposud jsem za 12 let s žádným výrobkem Apple problém neměl. Ale rozumím, že první dodávky přišli mnohým stejně jako mě, minulý pátek. Takže to teprve uvidíme, jaké budou zkušenosti.

.Ještě bych zmínil,že je kupovaný u cz vodafonu,je bílé barvy a 16GB kapacity,což moc nedoporučuji a asi víte proč
Ale na druhou stranu vás to donutí mazat nepotřebné věci a tak si udržovat ve svém iPhonu pořádek.Toť zatím asi vše a na případné dotazy rád odpovím.)

airmt píše:Ale mrzí mě, že Apple tak mlží a nevydá oficiální prohlášení - tím by totiž poškodil své jméno (lidé by do vyřešení mohli omezit nákupy) i hodnotu akcií. Tak na to kašlou. U mě tím ale vyvolávají nedůvěru. Kdyby jasně řekli, co nepovažují za normální a dají to do pořádku (SW fixem nebo výměnou), tak bych věděl, co od nich čekat.
Apple je holt firma jako každá jiná, nejdůležitější je zisk a image, zákazníkova spokojenost je až někde notně níž na žebříčcích priorit.
"

Ted mi zase volali (prý z Berlína) , že momentálně na výměnu žádný nový nemají a že to nebude za 48 hodin ,ale "snad" do týdne. Nový přiveze TNT a výměnou ode mne vyzvedne současný, abych nebyl bez telefonu. Ale kdy přesně, že to mi není schopen sdělit. Že prý jsem první, komu to budou takto měnit. Navíc mi pošlou nějaký dokument, který jim pak pošlu mailem podepsaný zpět a teprve poté bude celý proces výměny spuštěný. Tomu rozumím, nutná dokumentace. No, takže uvidím.

tak som cerstvym majitelom iPhone 4S
ale to je myslim normalne
ping 15 ms

iPhone 6 Plus
iPad Air
Macbook Air 13"
iPod Nano 7G

"

Neni to plast >]

niky79 píše:Jinak sice říkám plast, ale klidně to muže byt polykarbonat. Pro me jako pro laika je to plast

Zpět na Novinky o iPhone a dalších Apple produktech
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé