no neviem ja som si myslel, ze to je na to ten reader, ze si mozem precitat stranku offline neskor..
Jeden postreh pri 5.0. niekedy sa mi v setting usage pri icloud v poslednej polozke zobrazi battery usagege

este sa mi stalo, ze ked som ho sync s iTunes tak som prave vtedy zrejme dostal hovor a restartoval sa. Potom mi prisla sms o zmeskanom hovore.
PS: ta statistika baterky na obrazku nieje realna pretoze pri 60% som ho sync s PC a nabila sa na 80% a pri tomto cykle mam vypnute 3G aj Wifi. Localization services su on. Inak(wifi a 3G zapnute) vydrzi tak 2 dni a 6 h pouzivania

EDIT: @honor88 vsetky sync obrazky cez iTunes sa jednoducho v iPhone nedaju zmazat. To ze ich mas 2x je teoreticke pretoze v photo library sa ti zobrazuju vsetky vsetky sync obrazky, na disku ich mas ulozene len raz. Porozdelovane do adresarov=nazov tvojej synchronizovanej zlozky. Ja som tiez skusal oblafnut iPhone a natlacil som manualne obrazky do galerie, no mal som podobny problem ako ty - nezobrazovali sa. Ak existuje neaky sposob ako dostat foto do galerie tak som same ucho