Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

MacBook Pro 13" 2018, Touch bar
iPhone XS Max, black, iOS 12
Apple Watch 4, black, 44mm

MacBook Pro 13" 2018, Touch bar
iPhone XS Max, black, iOS 12
Apple Watch 4, black, 44mm

cuting píše:........ že zmizel přepínač 3G. Těch míst, kde není, tolik už není, a neznám příliš lidí, kteři by měli potřebu 3G vypínat. ......

tvosi píše:Dnes vysla aktualizace nastaveni operatora, ktera pro sit o2 aktivuje LTE. Pokud tedy nekdo chcete zachovat 3G prepinac, neaktualizujte

cuting píše:Já ti samozřejmě rozumím, je to určitě nepříjemné, ale těch oblastí, kde je jen E, je stále méně a je jen na operátorovi, jak a hlavně kdy se s tím vypořádá . To opravdu není problém Apple a nějakého přepínače. To by musel dělat všemožné přepínače na individuální řešení naprosté menšiny uživatelů. Jinak, tam kde je slabé a nebo žádné 3G , je dnes u jiného operátora právě LTE. A věřím, že až bude LTE stejně rozšířené, jako je dnes ještě nedávno jen sporadické 3G , tak časem zmizí z předvoleb i přepínač na LTE. To je prostě vývoj. A můžeme jen doufat, že společně s tím budou i nové baterie s větší kapacitou a výdrží , protože to LTE žere baterku skutečně až děsivě. Z mé strany konec, hádat jsem se opravdu s nikým nechtěl a nebudu. Jen jsem si dovolil vyjádřit svůj názor...

sefko88 píše:mkrupala: Data ti pojdu, len prides o moznost VYP/ZAP 3G a zmeni sa ta moznost na VYP/ZAP LTE a tym padom sa ti bude bateria strasne rychlo vybijat koli tomu..

cuting píše:Clon píše :
A LTE je sice fajn, ale strašně žere baterku. Proto je možnost volby mezi 3G (případně E) a LTE.
Clon píše:A mimochodem - co když půjdu do lesa??? Mám jít do lesa až tehdy, až bude mít operátor plné pokrytí = NIKDY?

dost me zarazilo ze pri testu rychlosti speedtest prenesl kolem 84 MB. Mit FUP 200MB, tak si 3x zmeris rychlost a si bez FUP 

mkrupala píše:sefko88 píše:mkrupala: Data ti pojdu, len prides o moznost VYP/ZAP 3G a zmeni sa ta moznost na VYP/ZAP LTE a tym padom sa ti bude bateria strasne rychlo vybijat koli tomu..
díky, u mne doma je "jen" 3G a v práci možná HSPA+, pokud bych věřil mapě na O2..., takže u mne to asi nemá smysl přepínat, přece jen až tak rychlá data nepotřebuju...
..., HSPA O2 stále vydává za 3G a rychlost v centru zlína je cca 10Mbps/4Mbps, což je prima a fajn, ale jsem zvědavý na tu baterku...

Zpět na Novinky o iPhone a dalších Apple produktech
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé