Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online
cuting píše:........ že zmizel přepínač 3G. Těch míst, kde není, tolik už není, a neznám příliš lidí, kteři by měli potřebu 3G vypínat. ......
tvosi píše:Dnes vysla aktualizace nastaveni operatora, ktera pro sit o2 aktivuje LTE. Pokud tedy nekdo chcete zachovat 3G prepinac, neaktualizujte
cuting píše:Já ti samozřejmě rozumím, je to určitě nepříjemné, ale těch oblastí, kde je jen E, je stále méně a je jen na operátorovi, jak a hlavně kdy se s tím vypořádá . To opravdu není problém Apple a nějakého přepínače. To by musel dělat všemožné přepínače na individuální řešení naprosté menšiny uživatelů. Jinak, tam kde je slabé a nebo žádné 3G , je dnes u jiného operátora právě LTE. A věřím, že až bude LTE stejně rozšířené, jako je dnes ještě nedávno jen sporadické 3G , tak časem zmizí z předvoleb i přepínač na LTE. To je prostě vývoj. A můžeme jen doufat, že společně s tím budou i nové baterie s větší kapacitou a výdrží , protože to LTE žere baterku skutečně až děsivě. Z mé strany konec, hádat jsem se opravdu s nikým nechtěl a nebudu. Jen jsem si dovolil vyjádřit svůj názor...
sefko88 píše:mkrupala: Data ti pojdu, len prides o moznost VYP/ZAP 3G a zmeni sa ta moznost na VYP/ZAP LTE a tym padom sa ti bude bateria strasne rychlo vybijat koli tomu..
cuting píše:Clon píše :
A LTE je sice fajn, ale strašně žere baterku. Proto je možnost volby mezi 3G (případně E) a LTE.
Clon píše:A mimochodem - co když půjdu do lesa??? Mám jít do lesa až tehdy, až bude mít operátor plné pokrytí = NIKDY?
mkrupala píše:sefko88 píše:mkrupala: Data ti pojdu, len prides o moznost VYP/ZAP 3G a zmeni sa ta moznost na VYP/ZAP LTE a tym padom sa ti bude bateria strasne rychlo vybijat koli tomu..
díky, u mne doma je "jen" 3G a v práci možná HSPA+, pokud bych věřil mapě na O2..., takže u mne to asi nemá smysl přepínat, přece jen až tak rychlá data nepotřebuju...
Zpět na Novinky o iPhone a dalších Apple produktech
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé