V Airu uz se nejedna o lepidlo, nicmene se nedivim, ze lide magori, kdyz za tuhle hracku daji treba 23 000,- a maji zlute fleky, pripadne levou cast teplejsi a pravou studenejsi. Na jednu stranu mas pravdu, na MacRumors testuji displeje tak, ze v tmave mistnosti nazenou jas do 100% a pote jsou ze strany videt prosvitajici casti, ale tohle ma proste kazdy iPad a takove testovani je nerealne, protoze v tmave mistnosti nikdo nebude mit roznuty jas. V zasnute mistnosti pri 100% jasu bude kazdy displej nekde prosvitat a neni to jen o iPadu, to ma snad kazdy displej. Za ty prachy cekas top kvalitu, takze chapu, ze jsou nekteri zklamani a urcita cast to resi az do extremu, kdy v beznych podminkach nelze tyhle problemy zpozorovat. Bohuzel loterie to vcelku je, protoze i ja jsem kupoval Air s obavou o displej, nikoliv s nadsenim
Displej mam sice vyborny, ale zase mam foukajici Air
. Kdyz vice zatlacim palce na displej, zhruba 3cm od kazdeho okraje pri poloze na sirku, tak mi iPad profukuje skrz suplik na SIM kartu, ale zatim to neresim, protoze pri vymene se obavam, ze bych chytnul kus s pochybnou kvalitou displeje, tak si pockam na pristi rok a pote ho vymenim.
Na co si ale zatim nemohu zvyknout, ze Air ma oproti predesle generaci vetsi nachylnost na otisky prstu, klouzavost je diky plastovejsimu podani take o neco horsi a co si budeme povidat, i samotne pozorovaci uhly jsou oproti 4. gen horsi a to v oblasti vetsiho snizeni jasu, kdy alespon barevna slozka je zachovana. 4.gen mela celkove kvalitnejsi displej, jelikoz pri mirnem uhlu nedochazelo k takovemu ubytku jasu.