Líšime sa: Američania nepožadujú FM v telefóne

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Pravidla fóra
Vytvárajte len vlákna určené na informovanie o novinkách okolo Apple, iOS a podobne. Všetky ostatné témy, neaktuálne alebo vymyslené informácie či žiadosti o pomoc sem nepatria.

Uživatelský avatar rony | pát říj 01, 2010 1:40 pm

Prieskum CEA ukazuje, že američania nepotrebujú FM tuner v mobile.

Naopak my tu v Európe máme pocit, že by v nich malo byť najlepšie všetko. Obom stranám ja osobne celkom rozumiem.

Vlastne aj tu v Európe je požiadavka na "sluchátkové" rádio limitovaná typom osobnosti. Viem si veľmi dobre predstaviť tínežera, ktorý ledva ledva zvládne takýto telefón spojazdniť (nakradnúť hry) a keďže síce získal internetový telefón, tak musí obmedzovať svoju spotrebu. Takže podcasty ťahané z iTunes (idú aj priamo z telefónu) neobľubuje, lebo musí ich princíp najskôr pochopiť a zrejme v nich ani nie je ten obsah, ktorý obvykle v rádiu počúva.

Naopak človek, ktorý nepotrebuje FM rádio sa vyznačuje tým, že takmer neustále sa nachádza v situáciach, kedy sú nasadené sluchátka nevhodné. K tomu sa pripája aj fakt, že komerčné rádia prestáva počúvať a keď už má mp3 prehrávač, tak v ňom má svoju muziku.

Príkladom je napr. auto. Ak v ňom trávim čas za volantom, nemôžem mať sluchátka na ušiach. Rádio mám v aute.

Opačný príklad je u tohto typu ľudí šport. Na bicykli či pri behu by zrejme tie sluchátka chceli. Ale chcú aj počúvať rádio? Ja napr. mám radšej podcast lebo sa mi nechce pravidelne sledovať termíny relácií v rozhlase.

Niekedy mám naviac pocit, že ak sa o niečom povie, že to ČOSI nemá, tak celkom určite sa ozve niekto, kto bude nekompromisne požadovať aby to tam bolo.

Skúsim to: vysávače nemajú USB port.
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
 mba i7  iPhone  4  5S  X  iPad Pro  Pencil  TV4  HomePod  WATCH  AirPods
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Uživatelský avatar DD_ | pát říj 01, 2010 1:44 pm

Re: Líšime sa: Američania nepožadujú FM v telefóne

Auto - prave tady bys FM prijimac v telefonu vyuzil kvuli RDS-TMC informacim pro navigaci.
---
iPhone 7
iPad Mini Retina / iPad Pro 9.7" + Apple Pencil
Macbook Pro 13" 2017
iMac 21.5" late 2012
Apple Watch 3 Sport 42mm
iPhone expert
iPhone expert

byeen | pát říj 01, 2010 1:53 pm

Osobne nevidim vyuzitie fm radia v iphone, teda v ziadnom mobile. Nikdy v zivote som na ziadnom telefone tuto funkciu nezapol, mam vzdy svoje mp3, a to mi staci. Pre niekoho to je mozno vyuzitelne, ale mne staci pocuvat radio v aute a pod, furt dokola tie iste pesnicky, uz tak ma z toho ide vystret :D
MB Pro mid 2010 13" C2D 2.4 GHz, 8GB RAM
iPad Black Wifi, 3rd, 32GB
iPhone 5 white, 64GB
Sponzor 2014
Sponzor 2014

ls8 | pát říj 01, 2010 2:00 pm

Ja teda posloucham radio skoro porad. Vestaveny FM prijimac bych tedy rozhodne privital, zatim jsem si koupil k iPhonu toto, ale nejsem moc spokojeny s kvalitou prijmu:

Obrázek
http://www.griffintechnology.com/products/ifm
It's what you do in the dark that puts you in the light.
Starý pes fóra :)

Uživatelský avatar rony | pát říj 01, 2010 2:07 pm

DD_ píše:Auto - prave tady bys FM prijimac v telefonu vyuzil kvuli RDS-TMC informacim pro navigaci.

to je mozne, pokial by to samozrejme obsahoval. Ale tuto funkciu by som rad videl v autoradiu.

opravujem sa: tuto sluzbu by som rad videl FUNGOVAT na Slovensku :-)

dodavam: ked to bude, vykopte ma! :-)
 mba i7  iPhone  4  5S  X  iPad Pro  Pencil  TV4  HomePod  WATCH  AirPods
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Uživatelský avatar rallydavid | pát říj 01, 2010 2:13 pm

To já bych možná víc uvítal než FM přijímač tak FM vysílač v iP :) jako mají některé Nokie.
Využíval bych to v autě při navigaci a navíc nemám radio s USB ( mimochodem ani nevím jestli to jde vůbec připojit iP k radiu s USB a normálně se načte jako obyčejná flashka a bude hrát :?: ) a taky k přehrávání vlastních mp3 v autě a pod :wink:
iPhone 3G 8 GB -Dead
iPhone 3GS 16 GB iOS 6.1.6JB
iPad 3 3G 64 GB iOS 7.1.1JB
iPhone 5S (2x) 16 GB Black
iPhone 6S 64 GB -Sold
iPad Mini Retina 16 GBiOS 9.3.3JB
iPhone 7 32 GB iOS 12.x

iPad Pro 10.5 64 GB iOS 13.x
iPhone X 64 GB iOS 12.x
iPhone guru
iPhone guru

Uživatelský avatar tvosi | pát říj 01, 2010 2:15 pm

ja bych radio rozhodne uvital..

2Is8: o tomhle sem uvazoval, jak moc spatna je kvalita, napr. kdyz bys to porovnal s radio prijimacem, co maji zabudovane nokie?
Obrázek iPhone 2G 8GB
Obrázek iPhone 7 128GB Jet Black
Obrázek iPad Mini with Retina 32GB Silver
Obrázek Macbook Pro 13" mid-2009
Moderator fóra
Moderator fóra

Uživatelský avatar rony | pát říj 01, 2010 2:21 pm

rally: ja som mesiace spekuloval nad kombniaciou fabricke autoradio (NECHCEM vymenit!!!) a iPhone. Casom som prisiel na dve schodne riesenia. Vola sa to Connect2. Druhe je Parrot. Zvolil som teda kupu takej krabicky, ktora sa pre autoradio tvari, ze je CD changer. Ale strkam do nej SD kartu (ma to aj USB ale nepouzivam). Kupil som 4gigovu kartu strcil tam a uz to nevyberam. Mam teda tisice skladieb v aute. Hudbu z iPhone som prestal riesit ale tam by ti pomohla verzia toho Connect2 pre iPhone - tiez sa to tvari ako cd changer ale prepinaju sa playlisty v iphone - cize musis si v itunes vytvorit playlisty a tie mat v iphone. Alebo pouzijes ten Parrot.

To moje je vyborne riesenie ak nechces nejake posahane rozblikane aftermarket radio do auta ako ja. a je aj lacnejsie, okolo 100 euro. Kazdy vyrobca aut ponuka prepojovaci kabel k iphone, len treba popatrat, obvykle ti v nasich predajniach povedia, ze netusia o com tocis :)
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

ls8 | pát říj 01, 2010 2:25 pm

tvosi: hodně špatné. Hlavně hlasitost dost kolísá v několikavteřinových intervalech, jako na houpačce. A to bydlím v Praze, kde je signál jako hrom. Nevím, jestli mám vadný kus, nebo jestli je to obecný problém tohoto přijímače. Koupil jsem to za pár dolarů na eBayi, na nejakou reklamaci jsem se vykašlal a používám teď spíš http://itunes.apple.com/us/app/play-cz- ... 26893?mt=8
It's what you do in the dark that puts you in the light.

Uživatelský avatar rallydavid | pát říj 01, 2010 2:30 pm

To rony: Aha. No každopádně ja nemám své vlastní auto a pujčuju si dvě auta takže pro mě není moc pohodlné něco kupovat a pak to přendávat z jednoho do druhého.Takže bych si nepomohl.Ale dik za info do budoucna :-)....je dobré vědět, že něco existuje :wink:
iPhone 3G 8 GB -Dead
iPhone 6S 64 GB -Sold
iPhone 7 32 GB iOS 12.x

iPhone X 64 GB iOS 12.x
iPhone guru
iPhone guru

senavi | pát říj 01, 2010 5:30 pm

Nie že by som FM tuner nevyužil, ale až tak mi zase nechýba. Keďže tam nie je, tak frčím na internetových rádiách a je super, že si cestou z práce pustím trebárs české alebo americké country rádio. Cesta z roboty je ešte krajšia ;-)))

Uživatelský avatar Tea Racer | pát říj 01, 2010 5:41 pm

Pro mne by to byla také zbytečnost, radio si naladím online, ale také vyjímečne.
...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...

Děkuji, že nežádáte pomoc po soukromých zprávách.
Moderator fóra
Moderator fóra

Uživatelský avatar tvosi | pát říj 01, 2010 6:04 pm

ano skvele, naladim si ho taky online ale FUP je za chvili pryc :wink:
Obrázek iPhone 2G 8GB
Obrázek iPhone 7 128GB Jet Black
Obrázek iPad Mini with Retina 32GB Silver
Obrázek Macbook Pro 13" mid-2009
Moderator fóra
Moderator fóra

Lincoln Six Echo | pát říj 01, 2010 6:19 pm

Na všech zařízeních, které jsem vlastnil, bylo rádio a stejně jsem ho zapnul tak jednou za rok. Takže se připojuju k amíkům.
  • iPhone 6s
  • Mac mini (Late 2012) | MacBook Pro (Early 2015)
  • AirPort Extreme 5th gen
Moderator fóra
Moderator fóra

Uživatelský avatar Barberry.pha | pát říj 01, 2010 6:22 pm

Do auta pouzivam na prehravani hudby s iphonu nebo ipodu fm transmiter, koupeny na ebay asi za 100kc, je to ten co se dava do zapalovani a da se k nemu cokoliv pripojit pres 3.5mm jacka konektor, nastavim frekvenci a tu samou na radii a uz to hraje, je tam i usb a slot na sd kartu myslim, bohuze mi to pres usb ani original kablem nechce iphone nabijet takze blby kdyz mam pustenou navigaci, to pak frci klasika radio :) jinak mam i ten fm transmiter co se zapojuje do iphonu do konektoru ale ten ma slaby signal a pri jizde autem rusi signal okolni radia ale na doma kdyz si chci neco pustit na vezi a mam to v iphonu tak dostacujici. Tak snad to neni moc ot ale je to reseni jak si poustet hudbu s iphonu v aute a krasne prenosne a nedrahe :)

Jinak bych obcas radio v iphonu uvital, v praze posloucham radio 1 ale tak si vystacim s podcasty :)
" Nekdo ma rád vláčky ...někdo Apple Hračky :) "
Manual iPhone
iPhone 5S 32GB SpaceGrey MacBook White 2010 iPad Mini 16GB Black wifi
Moderator fóra
Moderator fóra

Uživatelský avatar rony | pát říj 01, 2010 6:35 pm

fm transmitter lol rofl lol ;) ako prehadzujes skladby? :))) zastavis auto, vylovis mobil? ci kasles na ludi a hmatas po obrazovke? :))) nikdy nikdy nikdy viac fmt nikdy
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Uživatelský avatar lukas26 | pát říj 01, 2010 6:55 pm

rally: Sony dělá autorádia přímo s podporou pro iPod a iPhone...přepínání skladeb se pak ovládá na zařízení, nebo přímo na rádiu, propojení přes USB a zároveň to iDevice dobíjí ;)

nejsem jejich prodejce, nedělám reklamu, jen uvádím o čem vím:
http://www.sony.cz/product/ica-in-car-u ... e-for-ipod

bývalé jsem jedno kupoval, nevím jak funguje, radši nejsem v kontaktu... :-D
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Uživatelský avatar rony | pát říj 01, 2010 7:00 pm

hej, to su tie blikajuce cirkusacke autoradia :) dnes uz vacsina aftermarket uz snad iphone spoznava. ale to uz je vedlajsie :)))
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Uživatelský avatar Dadly | pát říj 01, 2010 7:09 pm

kdyz uz jste u tech autoradii, ja pouzivam v aute Zenec, ktery prehrava vlastne vsechno, vcetne DVD MP3, DVD Divx a take zvlada pripojit iPod ci iPhone primo kabelem k radiu a ovladat se pak da na dotykove plose....s iPhonem 3G i iPodem Video 5G to slapalo, takze jsem zvedavej jestli bude kompatibilni i iPhone 4, jelikoz sem tam nemel jeste iOS4

http://www.zenec.com/de/produkte/monice ... /ze-mc172/
Macbook Air 2011 i5 1,7GHz, 4GB, 128GB SSD, OS X Mavericks
iPhone 5 32GB CZ 7.1.2 JB
Host
Host

Uživatelský avatar Barberry.pha | pát říj 01, 2010 7:10 pm

To rony: mam do auta udelany playlist a nebo prepina pritelkyne :) a ony ty podcasty co poslouchaji maji min hodiny takze kdyz jich mam vice tak mam vystarano ...
" Nekdo ma rád vláčky ...někdo Apple Hračky :) "
Manual iPhone
iPhone 5S 32GB SpaceGrey MacBook White 2010 iPad Mini 16GB Black wifi
Moderator fóra
Moderator fóra

Uživatelský avatar Tea Racer | pát říj 01, 2010 7:14 pm

tvosi píše:ano skvele, naladim si ho taky online ale FUP je za chvili pryc :wink:

Přes wifi bych to neresil, vubec pro mne by to nemelo smysl.. :wink:
Jak kdo naloží s FUP je jeho věc.
...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...

Děkuji, že nežádáte pomoc po soukromých zprávách.
Moderator fóra
Moderator fóra

Uživatelský avatar rallydavid | pát říj 01, 2010 7:48 pm

To Lukas26: Aha tak v autě máme zrovna Sony radio tak to abych to utakl zkusit jestli to funguje.By bylo příjemný překvapení :-)

No a když, už jsme u toho napíchnutí do autoradia.
Pokud toto http://forum.iphone.cz/viewtopic.php?f=130&t=21275&hilit=usb+drive funguje jak má, tak by to mělo jít v pohodě jako z flash disku ne?Nevýhodou je, že by písničky museli být extra na tom přiděleným disku, ale pro iP s 16GB a víc by to neměl být problém :lol:
iPhone 3G 8 GB -Dead
iPhone 6S 64 GB -Sold
iPhone 7 32 GB iOS 12.x

iPhone X 64 GB iOS 12.x
iPhone guru
iPhone guru

Uživatelský avatar rony | pát říj 01, 2010 8:30 pm

rally to su podivne riesenia, robit si z iphone usb disk ked hocikde kupis za par korun normalnu pamatovku/kluc. Naozaj extremne zle riesenie. uplne k nicomu. bud prehravanie priamo z ipod app a s prenesenim ovladania do radia alebo vykaslat sa na prepajanie telefonu kvoli muzike.

nie, nie.

po mesiacoch premyslania som prisiel na to, ze iphone v aute sa da vyuzit len na jednu z troch veci: navigacia, telefonovanie alebo hudba, jedno z toho ale nie vsetko naraz.

takze na hudbu NORMALNE riesenie, na navigaciu NORMALNA navigacia :-)

solidne riesenia teda su:

1. aftermarket autoradio, ak mas na volante ovladanie, tak musi ho vediet vyuzit, 200 euro
2. parrot, 300 euro
3. krabicka co simuluje cd changer. 100 euro

vsetko ostatne su provizorne riesenia, ktore su skor zufale ako komfortne :-)
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Uživatelský avatar phaeton_esc | sob říj 02, 2010 1:44 pm

nesouhlasím s tebou rony :)

osobně mám rádio hloupé (aka kazeťák bez podpory iPhone), ale zase má možnost externího vstupu
takže před dock připojený telefon v držáku, nainstalovaný Glovepod (přepínání songů volume buttonem) a zvesela se jezdím. sice to můžeš považovat za provizorní (není, budu to tak mít dokud nevyměním auto), ovšem zoufalé není a komfortní bych řekl že docela je

ad rádio v iPhone - zbytečnost
Hack Pro, 10.9.x
iPad 3 WiFi 32GB (iOS 7)
iPhone 4 32GB (iOS 7)

na PM odpovídám podle nálady
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

malex | sob říj 02, 2010 2:29 pm

to Rony: v aute mam radio, ktere ma jednak vstup USB(drive jsem pouzival flasku 4gb, vic to nebere) a jednak 3.5mm vstup. Kdyz jsem pak kupoval drzak na iP, tak k tomu dodavali prave kablik z obou stran 3.5mm samec, takze jeden do radia a druhej misto sluchatek a maka to perfektne, navic mas volnej nabijeci konektor. Takze ja prave skoro vzdy jedu na hudba, telefon a mapy(ale nemam navigaci, jezdim dle defaulnich map :D )
Host
Host

McDog | sob říj 02, 2010 2:42 pm

rony:to usb vo vysavaci neni az taka blbost.Vsak volakedy by si povedal,ze USB na tv je blbost.A teraz si cez usb krasne upgradnes firmware-nove funkcie a tak.Co keby to ma aj vysavac?Vysaval by lepsie,tichsie a tak...takze az taka blbost to neni

Uživatelský avatar rony | sob říj 02, 2010 6:02 pm

hej vsichni jsme gogo :-) a fm transmitter je genius kvalitneho prenosu :-) jasne jasne :-) co si budeme klamat :-) (berte to s humorom) JA si myslim, ze fmt su nepodarky, nedokazujte MNE, ze sa mylim. Podstatne je, ze vam to vyhovuje :-) Len prosim vas, neprepinajte skladby ani hlasitost siahanim po telefone. Dufam, ze sa nenajde nikto, kto mi tu bude tvrdit, ze ked si zadrbem nejakym "usb storage" sw pamat iphonu a potom to strcim do USB autoradia, ze je to najlepsie mozne riesenie, lebo tie usb flashky su tak drahe, ze si ich nikto nemoze dovolit len na to, aby si ich navzdy pichli do autoradia :) PROSIM len to mi netvrdte, lebo keby sa nahodou stretneme, divno budem pozerat :)

mcdog: co ma spolocne usb konektor s moznostou upgradovat akysi firmware? co presne chces urobit u vysavacu, ktory ma raz navzdy zle navrhnute prudenie vzduchu a proste huci? :-) aby bolo jasne, tolko fantazie mam, aby som si predstavil dnes nemozne, ale... fyziku neodrbes vymenom firmware :)
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

McDog | sob říj 02, 2010 6:38 pm

bola to ironia a tak trochu ked si uz vsimnes co sa dnes presadilo z toho o com sme si mysleli,ze to neni mozne:)
Inteligentne chladnicky,vysavac,ktory sam povysava ked si neni doma,vyprazdni sa a pripoji sa spat na dock na nabijanie....
inak:http://www.vtipnedarceky.sk/usb-hracky/usb-vysavac

Uživatelský avatar rony | sob říj 02, 2010 8:14 pm

McDog: sakra :-) ved to vsetko vratane mobilov, automatickych vysavacov atd. som si vsimol a spojil s minulostou :-) ironiu v napisanom texte tazko identifikujes, musis ju explicitne vyznacit. btw: ktory roboticky vysavac sa sam vyprazdni?
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

McDog | sob říj 02, 2010 8:17 pm

Neviem,ale minule som o tom pozeral dokument.Daky dom buducnosti.A mal som dost.Len som nechapal ci by to toho cloveka bavilo byvat tam... :lol: :lol:

Uživatelský avatar rony | sob říj 02, 2010 8:30 pm

oki, lebo tie bezne Roomba zarucene nie su vlastne vysavace (kartacikovac by som to nazval) a zaroven si sami nevyberu bordel. ALE maju nieco lepsie: umyvac podlahy, co je omnoho zaujimavejsie ako puhe vysavanie :)

bavilo nebavilo - ja mam napr. doma dialkovym ovladane zapinanie svetiel :) po rokoch ked zizas vo filmoch na rozne tleskom ovladane svetla... tak mam aj ja :))) v spalni je to super, z postele si zhasnes :)

ps: nemaju ovladanie z iPhone, co je skoda ale aspon nie som offtopic :)))
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Uživatelský avatar derik | ned říj 03, 2010 6:14 pm

zdravim.
najprv k teme. ja osobne by som fm radio v iphone uvital, aj ked sice z jedineho dovodu a to je sport. ked su nejake majstrovstva a podobne a ja nie som doma (na take pripady si beriem nokiu. :)). inak radio nepocuvam (nie je tam hudba pre mna).
co sa tyka pripojenia iphonu k autoradiu, tak ja to mam riesene cez aux vstup vzadu na radiu, kde to je pripojene k docku do ktoreho iphone polozim a ide sa.
iPhone
Host
Host

Uživatelský avatar Petrt | ned říj 03, 2010 7:12 pm

rallydavid píše:...mimochodem ani nevím jestli to jde vůbec připojit iP k radiu s USB a normálně se načte jako obyčejná flashka a bude hrát ?...

Brácha má ve firemní koktě (oktávii II) nějaké rádio s USB konektorem - připojí jeho 3Gčko, pustí Ipod a vše se přes USB kabel přenáší do rádia (a současně mobil nabíjí). Pokud potřebuješ vědět víc, tak zkusím zjistit.

K tématu: v autě mám DVDRW plné MP3 a jinde hudbu neposlouchám, takže FM tuner v telefonu nepotřebuji. Naopak přítulka má mobil (Nokii) plnou MP3 a přesto více poslouchá FM rádia...co člověk to jiné potřeby. Vzhledem k "nákladům" si myslím, že takovou blbůstku mohl Apple do svých hraček integrovat - ale to máte jako s doručenkami u SMS - Amíci je nepotřebují, takže ani "my" je nepotřebujeme :-( (a zrovna taková kravina by jistě šla elegantně vyřešit FW).

edit: tak autoradio převezme kontrolu nad ipodem. Ma zezadu vyvedeny kabel s USB samici do které si lidi zapojují telefony. Typ radia zkusím zjistit. Po zapojení se prej na displayi rádia objeví nápis iphone...

edit2: tak autorádio už nezjistím, ale pokud má od včerejška někdo "novou" modrou O2 kombi v dieslu, tak ať se na něj podívá :-D (auto bylo včera v noci ukradeno).
Naposledy upravil Petrt dne čtv říj 07, 2010 6:26 pm, celkově upraveno 4
iPhone Xs Silver Watch s4 Silver SS MacMini 2018 iPad 2018 TV 2015
iPhone expert
iPhone expert

Uživatelský avatar rony | ned říj 03, 2010 9:07 pm

Co je to kokta neviem ale ten kabel je zrejme to, co som pisal, ze ide o kabel pre iphone/ipod, ktorym autoradio prevezme kontrolu nad ipodom a vie si preskakovat skladby priamo z radia, vsak? cize nejde o "usb storage". Tieto kable su mimochodom relativne dost drahe. povedzme, ze ja som usudil, ze moja krabicka za 100 euro bola vyhodnejsia :))) a to mam v nej SD slot a USB. Vravim vam, ak chcete TROSKU lepsiu muziku za prijatelny peniaz, prestante snivat o pripojeni iphonu k autu.

k FM - ja by som chcel, aby to malo DVB-T, tiez by som chcel, aby to malo prepinac na wifi, aby to malo malo malo malo. Povedzme, ze vyskum, co dat do toho mobilu prebieha takto: kto to chce, kto to nechce. z tych co to chcu, co castejsie pocuvaju a potom zakladna otazka, CO chceme my Apple aby ti ludia pocuvali? Veci z itunes alebo akesi posahane radia, ktore nam ani nezaplatia, plus problemy s roznymi autorskopravnymi organizaciami, ktore budu chciet vypalne este aj za to podrbane FM radio v mobile? :) Asi toto je pohlad ameriky na celu europu. Bordel, nezrozumitelne rozdielne pravne podmienky. chaos.
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

rosch8 | ned říj 03, 2010 9:57 pm

kokta je skoda octavia, metla je metaliza, hliny su hlinikove disky, plnka je plna vybava.....hantyrka...
iP2 8GB JB, unlock, 3.1.2 // iP3G 8GB JB, unlock, 4.0.1 // iP3G 16GB JB, free, 4.0.1 // iP3GS 32GB JB, unlock 4.0.1 // iP4 16GB JB, free, 4.1 // iP4S JB5.01
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Uživatelský avatar rony | ned říj 03, 2010 10:15 pm

nepoznal som len koktu.
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Uživatelský avatar jackherrer | pon říj 04, 2010 5:15 am

OT: ad vysavac s usb: mame doma vysavac co vysava sam(roomba) a ted sou uz jiny modely co maji lepsi funkce ale vetsina tech funkci je SW takze kdyby tam byl vstup na usb disk fw bych updatoval rad ale uznavam ze bych byl asi jeden ze sta protoze tohle by normalniho cloveka nenapadlo :)
I will maintain an attitude of open-mindedness.
Moderator fóra
Moderator fóra

Kopec77 | ned říj 17, 2010 12:47 pm

Navíc absence FM ušetří firmám poplatky za radio z každého firemního IPhonu.

lafore | ned říj 17, 2010 12:50 pm

Necital som temu, len odpoviem svoj nazor na nazov topicu. V amerike, nemaju FM radia, alebo ich maju strasne malo, lebo v amerike je strasne mala hustota obyvatelstva a velka plocha, vysielace by museli by vsade a to by bolo strasne nakladne a z jedneho vysielaca, by mozno prijmal jeden dvaja ludia :) Americania vyuzivaju satelitne radia, preto si myslim, ze FM ani v iPhone nie je.
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Uživatelský avatar rony | ned říj 17, 2010 1:40 pm

dobra pripomienka. V mestach ale maju lokalne radia, tam sa to zrejme oplati.
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required
Další

Zpět na Novinky o iPhone a dalších Apple produktech