skor by som svoj nazor napisal do temy o dohadoch o iPhone 5, ale tam by som musel uviest zdroj tak to pisem sem

osobne si myslim, ze ziadny iPhone 5 teraz nebude, ale bude to "len" nejaky iPhone 4S, ktory bude mat novy dual-core procesor, fotak, natacat FULL HD video a pod. tzn. pre vacsinu majitelov iPhone 4 to nebudu veci typu "must have", cize sa stotoznujem s Apachovym nazorom

, co sa tyka konkurencie a kecoch, ze iPhone 4 je uz zastaraly a ze je uz pozadu, tak si dovolim tvrdit, ze je to smiesne a ubohe ohanat sa stale HW specifikaciami, pre mna ako uzivatela je dolezite to ako HW funguje spolu so SW, odladeny iOS schova do vacku aj Android zariadenie s 2-core procesorom, mozu spravit telefon aj s quad-core procesorom, ale ked to raz nebude optimalizovane na to "zelezo" tak z neho nevytlaci maximum, mne sa toto proste paci, ze Apple nema milion zariadeni s iOS, co sa o Androide povedat neda, ked si niekto chce kupit telefon s Androidom, nech sa paci ja nikomu jeho nazor neberiem, len ma niekedy vedia Androidaci usmevne pobavit, a zacnu ich drby, ze iPhone nic nevie, ja si ich len s usmevom vypocujem

to ich urcite viac vytoci ako keby som sa s nimi vadil

takze zaver, myslim si, ze na 99% podla mna predstavia vynoveny iPhone 4