Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online
iP2G, 3G, 3GS, 4, 4S, iP5, iP5C, iP5S, iP6S+, iP7+, iPX, Xs Max 256GB
Mac mini, MacBook, MacBook Pro Touch Bar
iPod nano, Time Capsule, Apple TV 4, iPad Pro

"

"

Barberry.pha píše:Tak ja osobne ocenim to stahovani jednotlive skladem z itunes match, treba nejak pridali i moznost mazani
Edit: tak muzu potvrdit ze v ios 6.1 jde aktualne i na iphonu mazat jednotlive skladby nebo alba ktere byly do iphonu stazene z itunes match.

Jadro píše:Taky mi to prijde spis zhorseni nez zlepseni. A trochu mi chybi vsude ta modra. Je to ted takovy... Divny

Lukáš Valenta píše:Jaká modrá?

já se snad nedočkám 

Snad aspon ta baterka vydrzi viacej. Sviznost IP 5 je taka ista. Len nacitanie AppStore je nejaky pomaly. Dam si nacitat napr. updates a trva to tomu a trva. Neviem cim to je. Este som postrehol rozsirenu ponuku v nastaveni Facetime. Neviem ako vam, ale mne nikdy nerozrolovalo dalsie moznosti, ked som v nastaveniach pustil Facetime. Uz len cakat na JB. 

iPhone3G White 16GB

iPhone3G White 16GB

vbruno píše:"Purchased" mi stále padájá se snad nedočkám
_

"
řeší i problémy nefunkčnosti některých app, např. Facebook mě nejel asi 2 dny, objevily se i problemy s instagramem, teď vše ok

Ale koukám, že stále neopravili bug s 3G. Někdy se po resetu telefonu aktivuje 3G, i když je v menu vypnuté. A musí se pak zapnout/vypnout... Ale jinak si myslím, že se Steve obrací v hrobě...
TDa píše:Nainstaloval jsem a všiml jsem si, že když je iPhone zamklý a zapnu/vypnu tichý režim, displej se rozsvítí aby o tom informoval. Nevšiml jsem si že by to tak dřív dělalo..

iTukan píše:TDa píše:Nainstaloval jsem a všiml jsem si, že když je iPhone zamklý a zapnu/vypnu tichý režim, displej se rozsvítí aby o tom informoval. Nevšiml jsem si že by to tak dřív dělalo..
Tohle mi nedela ni ted.
Jinak s 6.1 zatim problem nemam.

Zpět na Novinky o iPhone a dalších Apple produktech
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé