Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online
Mcha píše:Na to, že developeři podepisují s apple contract o nepublikování confidential informací, toho Apple nechá vývojáře publikovat docela hodně a nebo to není confidential?
vbruno píše:Tak po tom co píše Paly odvolávám moje hloubání ohledně multitaskingu
Co se týče bodu 3. tak ano, podle toho co včera říkal Steve tak to bude podržením na příloze a jejím otevřením v aplikaci třetí strany. Ostatně stejně to je v iPadu a otevření v iWorks, bude to ta samá funkcionalita. Každopádně mě hlavně zajímá, jak se bude volit co se ti nabídne za aplikace.
Mertsoft píše:Je nekolik moznotsi....
a\ bud si develper = mi
b\Da se koupit na nete za 15$
googluj
caesar píše:Bohuzel aplikace ktere ukladaji stav jaky byl pre jejich opustenim jsou pouze ty vestavene. Ostatni z App store musi projit updatem. To se zatim nedeje a je otazkou, jestli tomu tak do oficialniho vydani 4ky bude. Tim se cele testovani stava trochu neplnohodnotne. Ale verim ze se snad nejake updaty aplikaci trebe spoznamkou OS 4 ready v App storu co nejdriv ukazou. Moje skepse vychazi z odpovedi ktera mi prisla z IM+
"If you use iPhone OS 4.0, please note that it is still in beta, that's why some applications may crash. When OS 4.0 is officially released, we will make new compatible version."
Zni jsem se da vycist, ze sice pracuji na updatu pro OS 4, ale pred oficialnim vydanim ho nepusti. I Skype uz ma novou verzi ktera byla ja keynote, ale update na app store neni. Je to trochu zvlastni situace.
Multitasking na 3G bude fungovat na 99% s JB.Levon píše:Pokud je "multitasking", řešen tak, jak je, tedy nejedná se o multitasking v pravém slova smyslu, tak potom si myslím, že by klidně mohl být a fungoval i na 3G...
Zpět na Novinky o iPhone a dalších Apple produktech
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé