shimie | pon zář 06, 2010 10:44 pm
Moja cesta k novemu iPhonu nebola tiez ruzova. Hned ako sa zacal predavat som zasiel do predajne orange stlacil tlacitko na tej ich posahanej tabuli, pol hodinku pockal kym traja predavaci obsluzia dvoch zakaznikov a jedek kusok si objednal. Vecer mi vola slecna z predajne ze sa momentalne neda objednat lebo nie su skldom. V utorok rano mi volala znova, ze uz su skladom a mam priniest 50% zalohu. Za stvrt hodinku bola zaloha zlozena, a bolo mi povedane ze do troch dni bude novy iPhone na predajni. Streda nic, stvrtok nic, v piatok okolo obeda som sa siel spytat co a ako. Zase ma cakala neprijemna vec s poradovym listkom (dalsia pol hodinka). Ked som sa konecne dostal na radu a spytal sa ci mi neprisiel iP 4, slecna odvetila ano, ale ze mi ho nemoze predat, lebo ho nema nahodeny v systeme a ze mam prist vecer o siedmej. Vecer zase ten prasivy listok a zase 30 min... Konecne sa na tabuli zobrasilo moje cislo. iPhone mi konecne vydali, ale nedai danovy doklad(blok), lebo stale nieje nahodeny v systeme a ze mam prist na dalsi den, cize v sobotu. Siel som tam az dnes presne o stvrtej. Predo mnou asi 5 ludi. Stlacim tlacitko zoberiem listok a siel som na 15 minut do datartu pozriet puzdro na novy iPhone. Nic sa mi nepacilo, tak idem naspat do orange stym ze urcite budem coskoro na rade. pre istotu som si zobral dalsi listok a cakal. 5 min, 10 min, 20 min a po 35 minutach sa zobrazilo moje cislo z prveho listku. Uz som bol fakt dost n@sraty, a sam seba sa pytal ci je normalne, aby clovek u najvacsieho operatora, v znackovej predajni musel tak dlho cakat na zodpovedanie jednej otazky, alebo vydaju pokladnicneho bloku. Najlepsie na tom je, ze ani dnes som nepochodil. Po 35 minutach cakania, som dostal odpoved za 10 sekund. Doklad zatial stale nemame a zavolame vam...
iPhone X black - 64GB
iPhone 6 - 64GB
iPad Air - 16GB
iMac 27" 3.2GHz