Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online
rpodhr píše:Skvělá zpráva pro všechny, kteří mají v rodině iPhone 4 i nějaký starší model. Pokud si aktivujete free účet na mobile me v iPhone 4, stačí pak přihlašovací údaje zadat třeba iPhone 3G(S) a máte ho zdarma ve Find my iPhone..!!!! už bych to rval na blog...
Shark NX píše:No ked to ani zajtra nepojde tak ich asi zastrelim ... Mam od nich Full Account a bol by som rad keby fungoval tak ako kedysi.
DikyKillingman píše:Tak to mi taky nešlo, ale stačilo mi kontakty v iPadu vypnout, vybrat smazat z iPadu a pak znovu kontakty v nastavení zapnout, následně se mi do iPadu nasypaly. Už jsem se lekl, že je tam bug
matouch350 píše:Tvosi: Tak jasný, ale to, že se mi ztratil mobil si všimnu během 5ti minut a ne během 5 dnů, takže si myslím, že tomu komu nebude osud Jeho iPhone lhostejný si sežene co možná nejrychleji připojení na net a iPhone si lokalizuje. Aspoň já bych to tak udělalA pochybuju, že zloděj nebo nálezce poletí okamžitě někam s připojením a bude restorovat iPhone
Chvilku mu to potrvá
Nemyslíš?
Edit: Ta služba mi příjde jako dobrá vychytávka a určitě to není k ničemu a je mi líto, že nešlape na mém 3GS, doufám, že se to podaří nějak obelstít hackerům.
tvosi píše:tak ono staci ten telefon vypnout a je to ne?
dodulo píše:10s google http://support.apple.com/kb/HT4356
xslide píše:
Tak to je hodně slabý, když to podporuje tak málo tiskáren. Mám doma rok starou HP barevnou laserovou tiskárnu za dost peněz a myslel jsem, že budu v klidu tisknout, a ono nic.
pistak píše:OT:
Inak to mobileme je nejake divne, nie? Skusil som ten 60denny trial, a telefon lokalizuje nadherne. Kontakty mi nezosynchronizovalo a ked som zrusil mobileme v iphone, a kontakty som ponechal, mal som v mobile zlucene kontakty a samozrejme po dvoch...
Potom som cez itunes obnovil kontakty do povodneho stavu, cize som bol rad.
Zasa som skusal zosynchronizovat s mobileme na pc a nic mi tam nedalo. V mobile kontakty boli, no na stranke mobileme nie. Dal som potom zasa vymazat kontakty z mobileme a tak aby sa mi zasa nezdvojili, a bum... vsetky vymazalo a telefon ostal cisty... Ale zalohu mam cize zasa obnova cez itunes...
Nechal som kontakty tak a skusal teda email. V telefone funguje, no na stranke mobileme mi pise ze je nedostupny ci nieco take... Jedine co fungovalo bol kalendar a find iphone. Dost zvlastne no...
Killingman píše:Vymen router!
Mel jsem Belkin a samy problemy, odpojovalo me to od wifi, neustale nabihalo 3G spojeni. Tedka mam na chvili Asus a chodi uplne v klidu, cekam na airport extreme
DD_ píše:No to mne teda dojalo ze nove SMS zvuky jsou jen pro ip4))).
Zpět na Novinky o iPhone a dalších Apple produktech
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé