Anndy | úte čer 07, 2011 12:24 pm
Ono, velmi zalezi, co clovek pozaduje. Suhlasim, ios5 nebude pecka, iba dozenie niektore veci, ktore boli pozadu.
Mne ako uzivatelovi (ktoreho uz nebavi sa vecne rypat v systeme) iOS (presiel som nedavno iba na ios4) vyhovuje najma tou odladenostou a rychlostou. Iste rychlost je na androidoch, ale ta odladenost a dotiahnutost do detailu mi tam dost chyba (nemyslim ani tak aplikacie, tie su v roznom stave na oboch platformach, ako skor samotny system). Ma aj nevyhody, najma s pracou so subormi, je to tak ako pises - pravou rukou za lavym uchom cez burcho - ale da sa to, ak to clovek nevyzaduje denne. Beriem to tak vsak, ze kazdy system ma nevyhody. Dalsim velkym bonusom pre mna je to, ze ked vyjde nejake vylepsenie systemu, nemusim riesit, ci je to pre moj HW alebo nie.
Priznam sa, ze som sa tesil na widgety, ale v zasade (ked tak nad nimi racionalne uvazujem) ich ani nepotrebujem. Lebo kliknut na ikonu, ktora zobrazi widget na nejakej ploche je asi rovnako narocne (a vdaka ios, rovnako rychle), ako ist na hl. plochu a nascrollovat tu spravnu so spravnym widgetom na androide. To vylepsenie notifikacii beriem a vitam (aj ked ta lista hore ma nebavi ani na androide, na prvy krat mam problem na hocakom telefone ju vytiahnut a moc sa musim susstredit - ale predpokladam, ze na ios to bude lepsie, vzhladom na prepracovanost a funkcnost ios v oblasti dotykov).
A nejake preteky su mi sumafuk. Nie kazdy moze vitazit stale a navyse vyrovnany stav viacej prospieva zakaznikom.
iPhone 11Pro Silver 64GB, Telekom SK, bez JB
WATCH 44mm oceľové, Series 4, GPS+LTE
iPad mini 5, 64GB, wifi, SG
MBPro 13" 2018, i5, 16GB, 1TB SSD, Space Grey