Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Takže poznámky nenávratně v !@#$%^&*, nastavení, uložená hesla, filtry v iCabu a mnoho dalších věcí to samé
Holt jsem to teda všechno nastavil znova, akorát poznámky už nikdy zpátky nedostanu
Ach jo... BTW je iOS5 GM, co je teď všude ke stažení, opravdu finální? Děkuji.

(iP3GS a iPad2)

"

, chybějící doručenky u SMS bohužel už ne 

Nalar píše:Hmm nemam vobec v menu moznost pre share wifi, alebo tethering.
Da sa to nejak lahko a rychlo napravit? alebo musim cakat az Orange aktualizuje carrier settings ci ako sa to vola.

caesar píše:tak po updatu se mi zase nesynchronizuje hudebni knihovna. Vzpominam s, ze jsem kvuli tomu musel kdysi do Package Contents iTunes a neco tam smazat a restartovat itunes, ale nevim uz co to bylo za soubor a nedari se mi to najit na netu. Pomohl by nekdo?

"iTunes smažou iPod, obnoví jej pomocí iOS 5.0 a ověří obnovu u společnosti Apple"

MacBook Air 13"(2012), iPhone 8+, AW Sport, iPad(2017), aTV 4K
R.I.P. SJ

tvosi píše:ano musi byt ve stejne siti
poněvadž já mám iph připojen do wi-fi sítě, ale PC není připojeno do wi-fi, ale je kabelem do routeru, který samozřejmě dále "vytváří" i samotnou wi-fi síť, ale pc v ní (wi-fi) není...? Čemu nerozumím?
Ponevadž takto mi nešlo i "home sharing" než mi docvaklo, že musí být PC i iph ve stejné síti (byl to stejný případ, stejný PC, iph, router, wi-fi) ale při wi-fi syncu se mi to teď tváří, že to nevadí?? Sync se provede i přesto, radši to zopáknu, že iph je ve wi-fi síti, ale PC na kterém mám iTunes je kabelem do routeru?? To přeci není jedna a tatáž síť??? Nebo už mě Apple dočista zmagořil? 
MacBook Air 13"(2012), iPhone 8+, AW Sport, iPad(2017), aTV 4K
R.I.P. SJ

Zpět na Novinky o iPhone a dalších Apple produktech
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé