amdatlon1 píše:Mám iPhone 4S od soboty, mobil sa strašne prehrieva pri používaní
Můžeš prosím specifikovat "strašne prehrieva" kolik to je prosím stupňů Celsia? Neudržíš ho v ruce, vypíná se s chybou kriticky přehřáté zařízení? Usmažím na něm volské oko?
Přesně takovou hodnotu má většina sdělení v tomto vlákně.
Trošku OT: Například jak má reklamovat chybějící kus plastu, i foto sem dodá a pak zjistí, že tam zůstal kus krycí folie...
Stejně tak mám neroztaženou baterku úplně nové zařízení, neprošla ani jedním cyklem vybití a nabití, ano je přeci známé, že baterii je potřebovaně prohnat několika vybitími / nabitími (proboha nevybíjet do mrtě, ale když se rozsvítí červeně, lze opět do plna nepřerušeně nabíjet) Aha ono výdrž baterie stoupá? Zázrak.... A to nemluvím o stejné kapacitě baterie a násobném výkonu nového zařízení (oni totiž asi vymysleli něco jako perpetum mobile od určitého výkonu se nezvedá spotřeba...)
Vypínání různých služeb, nepochopitelná věc, 3G mám hodně daleko, když tam dojedu, tak se chytne třeba jednou za týden jinak jedu normálně ve 2G, v životě jsem 3G nevypnul a iPhone na rozdíl od jiných výrobků bez problémů vydržel od rána do večera (a přes noc na nabíječku) Na co by tam mělo být vypínání? Stejně tak WiFi, to mám jako s prominutím magor pokaždé když přijdu do dosahu WiFi zapínat a naopak vypínat? Službu chci používat tak ji mám zaplou.
Všimli jste si, že když iPhone přepnete do Airplane tak se Vám rapidně zvedne výdrž? Tak proč to nepoužíváte? ono dnes i na chatách a dovolených není problém nabíjet každý den a tam kde je problém nabíjet, tam není ani pokrytí signálem, takže tel vypínám a nevšímám si ho...
Vždyť vy chlapy s každým uvedením novinky pořádáte přímo hon na čarodějnice, přímo se předháníte kdo najde "horší" problém, ale já jsem například v těchto dvou, nebo kolik těch stran nářků už je nenašel ani jeden závažný problém.
Že telefon hraje moc nahlas, tak sakra co chcete, iP2 hrál moc potichu a píchala se membrána, 3G bylo nemastné neslané a 4Gs hraje hlasitě a zase je něco špatně?! Nehájím Apple produkt, je mi ukradený výrobce, tento produkt mi sedí 99,9% funkcí a železa co obsahuje, tím to hasne, může to být klidně WM phone, ale vaše reakce fakt nechápu.
Počkejte týden dva, roztáhne se baterka, pokud je někde sw problém, vyjde záplata (jako u každého "chytrého" výrobku) a pak si stěžujte, pokud bude na co. Proboha proč si tolik lidí kupuje tak nemožné zařízení? Vždyť co vám brání v tom koupit cokoliv jiného, bezchybného, levnějšího...
ps. pokud tam mám překlepy omlouvám se ve čtvrtek jsem podstoupil operaci očí a na monitor zatím jen mžourám...