Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

tvosi píše:uz s tou baterkou jdete nekam....vydrzi to vcelku v pohode..od plneho nabiti jsem jej pouzival doted nasledovne:
30sms zprav
20minutovy hovor
1,5hodiny pres 3G na netu
1,5hodiny hrani iPodu
udaje, ktere vykazuje iPhone jsou nasledovne:
Vyuziti 5hod11min
Pohotovost 1den 2hod

tvosi píše:jo to se mi taky zda, ale porovnaval sem to ted s 3Gs co tu mam a je to stejne..jen ty vibrace maji spise trochu jinou razanci/zvuk

ked pritlacim pocas vibrovania na lavej strane displeya tak prestanu. Zasa raz som natrafil na vadny kus 

tribula píše:tvosi: Kolko percent ti pri tom vyuziti ukazuje? Nechcem moc rypat, ale mal si predtym iphone 4? Pisem o tej vydrzi preto lebo to mozem priamo porovnavat.
To ze tebe to vyhovuje, neznamena ze to vyhovuje aj nam ostatnym co s tym mame problem. To je vsetko. Ak sa ti to ale nezda vhodne sa o tieto nazory delit tu, pls zaloz novy thread kde budeme pisat postrehy s vydrzou.

Neviem mozno je to ten novy antenny cip... Skratka sa celkom pekne pocas hovoru zahrieva. 4 mi to nerobila... teda pri ios5bete ano, inak nie. Ale je pravda ze tam som mal 3G vypnute.. tak neviem...

!!!! Za 16 - 20 tis.tolik problémů, to je mazec !
celkem mě to vyděsilo to čtení tady..

iPhone 6 Plus
iPad Air
Macbook Air 13"
iPod Nano 7G

. Na 4ce mam bumper a signal jde bezvadne. Pri beznem pouziti se 4 nezahriva vubec!

vencca píše:Není pravda... Mám ho hned na základní úrovni nastavení

amdatlon1 píše:Mám iPhone 4S od soboty, mobil sa strašne prehrieva pri používaní

stále je to pořád neujúžašnější telefon co kdy apple vydal..

Zpět na Novinky o iPhone a dalších Apple produktech
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé