Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online
spartan67 píše:Tak nainstalovano,instalace komplet trvala 6minut,4s se opravdu zda byt jeste sviznejsi,ten rychly pristup ke kamere je super,casto mam iphone v drzaku v aute,takhle budu moct rychleji zareagovat na pripadne zajimave situace k porizeni videa...jsem zvedav na vydrz baterie...
Max87 píše:Cavte,
jedna nedolezita otazka: je v 5.1ke aktualizovany operator Tmobile SK na Telekom?
Nie, ze by na tom zalezalo, len sa pytam
Thx.
Kotelnik píše:Juchůůů oni nám počeštili iWork.
Petrt píše:Mám zajímavý problém - z domácí sítě nemohu provést update FW. iPad po chvilce hledání OTA aktualizace vyhodí chybu, že nic nenašel. Itunes se stále jen pokoušejí kontaktovat Apple servery (ani nevyhodí chybu, prostě to zkouší pořád dál a dál). Pokus o přímé stažení ispw souboru neproběhně (linky které jsem našel přesměrovávají na Apple servery a tam načítání skončí). Počítačem to není (zkoušeno v iCabu na iPadu i iPhonu).
Pokud ale cokoliv z výše uvedeného zkusím přes 3G (např. nasdílením mobilního netu z iPhonu), tak vše funguje jak má.
Firewall nepoužívám, na routeru taky žádné omezení. Za 3,5 roku aktualizací je toto první problém.
cuting píše:Kotelnik píše:Juchůůů oni nám počeštili iWork.
Na Mac ? Nenabízí mi to žádný update. Mám tedy jen Pages , ale na app store je posledni verse 4.1 z 20. července loňského roku.
iTukan píše:Petrt píše:Mám zajímavý problém - z domácí sítě nemohu provést update FW. iPad po chvilce hledání OTA aktualizace vyhodí chybu, že nic nenašel. Itunes se stále jen pokoušejí kontaktovat Apple servery (ani nevyhodí chybu, prostě to zkouší pořád dál a dál). Pokus o přímé stažení ispw souboru neproběhně (linky které jsem našel přesměrovávají na Apple servery a tam načítání skončí). Počítačem to není (zkoušeno v iCabu na iPadu i iPhonu).
Pokud ale cokoliv z výše uvedeného zkusím přes 3G (např. nasdílením mobilního netu z iPhonu), tak vše funguje jak má.
Firewall nepoužívám, na routeru taky žádné omezení. Za 3,5 roku aktualizací je toto první problém.
Nastav si DNS server třeba na server googlu - 8.8.8.8
iTukan píše:Nastav si DNS server třeba na server googlu - 8.8.8.8
SteveJSF píše: ...Prekontroloval jsem situaci v iTunes v MBA, volba automaticke synchronizace novych aplikaci byla zapnuta a v seznamu aplikaci byla ta dotycna zaskrtnuta jako nainstalovana, jen nebyla videt na zadne obrazovce....
vbruno píše:Takže to co mně HODNĚ udělalo radost je oprava Artworků při iTunes Match. Přehrávám náhodně celou knihovnu a nestalo se, že by u nějaké písně chyběl Artwork !! Jediné co mi trošku vadí, že při každé písni něco kontroluje na netu, Artwork tedy stahuje asi pro každou píseň. Myslím, že to je tím, že artwork bere jako tag pro každou jednotlivou píseň a u spoustu z nich předtím chyběl. Asi by stálo za to rovnou stahnout knihovnu znovu celou než pro každou píseň stahovat Wrtwork průběžně. Při hodně písních už to může udělat slušný objem dat
Luky1989 píše:Moc díky za tip pro změnu DNS. Taky mi přes OTA nešla aktualizace na 5.1, vyskočila hláška, že software nelze stáhnout. Po vyplnění (upřednostňovaného serveru) DNS Google (8.8.8.se firmware hned stáhl. Ještě jednou děkuju....
cuting píše:Kotelnik píše:Juchůůů oni nám počeštili iWork.
Na Mac ? Nenabízí mi to žádný update. Mám tedy jen Pages , ale na app store je posledni verse 4.1 z 20. července loňského roku.
iTukan píše:Nastav si DNS server třeba na server googlu - 8.8.8.8
Zpět na Novinky o iPhone a dalších Apple produktech
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé