Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Shwollo píše:ten flyover je čo presne?

Tím pádem budu muset jít kvůli kapacitě HDD do MB Pro, protože 256GB SSD u MB Air 13" si nemůžu dovolit.
hachetoeur píše:Nenasel nekdo, proc je u novych Airu novy konektor MagSave2 a v cem je novy? Jestli se jedna jen o zmenu designu, tak je to dle meho krokem zpet. Nynejsi konektor, ktery vede kabel rovnomerne s hranou notebooku je dle meho mene citlivy na namahani a zabira i mene mista, pokud mam notebook treba na stole...

hachetoeur píše:Nenasel nekdo, proc je u novych Airu novy konektor MagSave2 a v cem je novy? Jestli se jedna jen o zmenu designu, tak je to dle meho krokem zpet. Nynejsi konektor, ktery vede kabel rovnomerne s hranou notebooku je dle meho mene citlivy na namahani a zabira i mene mista, pokud mam notebook treba na stole...

"

rallydavid píše:Velkej nářez to s tim 3GS!!)))

FreeriderCZ píše:Koukl jsem na ceny a místo slevnění MB Air, jak se očekávalo je pro ČR cena vyšší než u předchozí generace, ach jo.Tím pádem budu muset jít kvůli kapacitě HDD do MB Pro, protože 256GB SSD u MB Air 13" si nemůžu dovolit.

)
Konečně se budu probouzet za zvuků mých oblíbených písní.
MacBook Pro 13" 2018, Touch bar
iPhone XS Max, black, iOS 12
Apple Watch 4, black, 44mm

Xtr3m píše:Taky mě ty ceny MacBooků překvapily. Čekal jsem cenu stejnou, možná i nižší, kvůli tomu, že koruna oproti dolaru oslabila.

"

Saddako píše:Takze nez nejlacinejsi 11" MBA tak radeji 13" MBP z Alzy i s i7 CPU :/ Tak to nejak nevyslo :/
http://www.alza.cz/macbook-pro-13-cz-d334013.htm

KaoluNuKain píše:Saddako píše:Takze nez nejlacinejsi 11" MBA tak radeji 13" MBP z Alzy i s i7 CPU :/ Tak to nejak nevyslo :/
http://www.alza.cz/macbook-pro-13-cz-d334013.htm
nemůžeš ale srovnávat použitej MacBook Pro s novým MacBook Air..

Map data will continue to evolve—only a limited amount of high resolution satellite imagery is currently available.

"

Zpět na Novinky o iPhone a dalších Apple produktech
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé