DDDDDDDDDD sa nehnevajte ale toto je hrozny fail (nehladiac na kapacitu iPhonov).. si myslim ze clovek si uz tym padom kupi 5S aj za cenu tej kapacity lebo mu ponukne lepsiu technologiu vo vseobecnosti..Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online
DDDDDDDDDD sa nehnevajte ale toto je hrozny fail (nehladiac na kapacitu iPhonov).. si myslim ze clovek si uz tym padom kupi 5S aj za cenu tej kapacity lebo mu ponukne lepsiu technologiu vo vseobecnosti..
Este by ma zaujimalo, ze ak si niekto riadne poskriabe otlacok urobi hlboku ciaru, ci sa IP dokaze aj s tymto vysporiadat. Jasne este mame dalsich 9 prstov, ak meratam prsty na nohach.
Ale kazdopadne je to fakt nieco, co myslim ziadny smartphone nema a nema to tak prepracovane. No nechajme sa prekvapit. Ale mohli aj skor vypustit novy iOS
ale urcite kvoli nejakym otlackom prstov alebo trosku lepsej kamere obohatenej o pixely, nebudem menit svoj IP5.
este ma zaujalo Slow Motion, to uz ma vela smartov, ale konecne aj IP! Na IP5 s novym iOS Slow Motion asi nebude mozny vsak?
je vela software, s ktorym sa da "vyvolat" slow motion, ale to nie je ono.

rozhodně jdu do Gold

Replayman píše:Mám takovej dotaz:-). Jak to teď bude s reklamací iPhona 5? Koukal jsem, že na českým applestore už není v nabídce. Poslední dobou mi naskakuje na iPhonu 5 hláška "Chybí SIM" a přitom tam je přímo od O2 neořezávaná a jen 1x jsem jí měl venku a to asi před půl rokem. Dneska se mi to stalo asi 3x za večer... a baterka se mi zdá taky nějaká divná, protože kamarád co má taky iPhona 5, tak mu vydrží o pár hodin dýl a to telefon celkem šetřím. Chci ještě počkat na novej iOS 7, teď tam mám ten poslední co je k dispozici od iOS 6, když se to nezmění, tak ho dám reklamovat. Při uznání reklamace dostanu novej Iphone 5 nebo 5S?? nebo jak tohle bude???
Jinak Iphone 5S paráda, líbí se mi snímač otisků v home tlačítku.
5C je taky good, ale nekoupil bych si ho:-)
Díky za rady či názory jak to teď bude.

Za ty penize se uz mohli hecnout na 32Gb jako zaklad, ovsem proc by to delali, ze
Jsem zvedavy jak vyvojari dokazou vyuzit ten vykon.. S Prosincem taky dobre uleteli..

Sphyn0x píše:Však ale kto by kupoval plastový iPhone, keď za podobnú cenu by mal iPhone hliníkový
každopádně do plastaka bych osobně nešel, ale neodsuzuju to protože si to najde určitě dost zájemců.
To nemyslí vážně tu cenu... to fakt radeji do klasického IP, rozdíl je nevelký.

iTukan píše:
Čemu se na tomhle nedá rozumět?

Tea Racer píše:Levný IP 5C je příliš drahýTo nemyslí vážně tu cenu... to fakt radeji do klasického IP, rozdíl je nevelký.

Arcane píše:iTukan píše:
Čemu se na tomhle nedá rozumět?

Arcane píše:... u HP notebooku co maj čtečku otisků se nebojíte NSA?
Takze cim min jim dam ja, tim min pak predaj oni dal.

Muzem si rikat co chcem, vsichni jsme uz tak monitorovani, byt treba jen hodne obecne, kdyz napisem nejaky slovo, ktery maj v seznamu "rizikovych slov" na internetu do vyhledavace a odesle se to..
Neudelame nic..
odstehuj se do pralesa a rozmlat vsechno zarizeni, ktery ma nejaky signal.. pak ano, budes v klidu, nemonitorovanej.. Mozna bude jistejsi podzemi 

Arcane píše:No lol..s takovýmhle přístupem se divim že vůbce používáš touch pady v noteboocích. Vždyt v sobě můžou mít čtečku na rozeznávání otisků i když o tom nic neřekli, nepodepsali. Plus do toho záznam z webcamery. Jo doba je krutá, jdou po nás
paranoia je prevít.... 

najlepsie ked to povie clovek co si naposledy kupil apple produkt v roku 2008, nic v zlom a je to na tebe...ten xixaxio nevyzera zle 
)
MacBook Air (mid2012), core i5, 64GB SSD + ext. disk WD My Passport Ultra 1TB
iPhone 5 32GB black
iPad 2 WiFi+3G 64GB white
iPod nano 6G 16GB silver

MacBook Air (mid2012), core i5, 64GB SSD + ext. disk WD My Passport Ultra 1TB
iPhone 5 32GB black
iPad 2 WiFi+3G 64GB white
iPod nano 6G 16GB silver

Zpět na Novinky o iPhone a dalších Apple produktech
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé