Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online
Pappy píše:Prosim Vas kdo mate nainstalovany 4.1 GM verzi,tak se jukněte jestli máte v nastavení zpřístupněný Tethering primo od Applu.. Kdyz jsem si totiz instaloval iOS 4 GM,tak jsem tam tethering zpřístupněný měl i s O2 kartou a jakmile jsem dal Final iOS4,tak tethering bez jailbreaku uz nebyl...otazkou je jestli budou nejake zmeny v iOS 4.1GM a iOS 4.1 Final. Nechal bych si kdyztak GM..Diky za odpoved.
Pappy píše:Prosim Vas kdo mate nainstalovany 4.1 GM verzi,tak se jukněte jestli máte v nastavení zpřístupněný Tethering primo od Applu..
Pappy píše:Prosim Vas kdo mate nainstalovany 4.1 GM verzi,tak se jukněte jestli máte v nastavení zpřístupněný Tethering primo od Applu.. Kdyz jsem si totiz instaloval iOS 4 GM,tak jsem tam tethering zpřístupněný měl i s O2 kartou a jakmile jsem dal Final iOS4,tak tethering bez jailbreaku uz nebyl...otazkou je jestli budou nejake zmeny v iOS 4.1GM a iOS 4.1 Final. Nechal bych si kdyztak GM..Diky za odpoved.
filhouse píše:Docela trapas že Apple ještě nebyl schopen přeložit Yesterday. Také mohl procenta bateriie povolit i u 3G, ale chápu že to je jen proto aby donutil lidi k přechodu na 3GS nebo nejlépe 4, ale zase ať pak nenadává na JB když si ho lidi udělají třeba jen kvůli tomuhle.
GM si nenechas, ako dobre viem, tak po urcitej dobe po vydani finalu straca GM platnost. Ak sa mylim,opravte ma.
EDIT : Dakujem za vysvetlenie dodulo.
matouch350 píše:Zdravím, prosím vás řeším problém. Chci updatnout na iOS 4.1 a chci si zálohovat obsah iphone, ale iTunes mi backup nenabízí. Viz foto.
Zpět na Novinky o iPhone a dalších Apple produktech
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé