Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online
slososk píše:Ono neodpoji od wifi, idevice ostane pripojene v sieti, ale nejde net... To je problem ios...
jendas píše:Nevite co mam delat s iPhonem, když jsem ho prorvé updatnul, tak se mi objevil error 1013 a iPhone skočil ro restore modu, tak jsem zkusil tlačítko restore, ale v pulce mi to hodilo zase chybu 1013, tak jsem ho dostal r restore modu tinyumbrella, ale po té mi zase skočil do restore modu a hází chyby buď 1013 nebo 1400, nebo nebo 1600 nebo 1604.Nevíte co mám dělat?
PS: Recbot, co doprucil cicolably mně nešel
Tea Racer píše:Jestli neni podpora SMS zvuků pro IP 3G, tak není proč upadovat, jeslti ta rychlost, no nevím pockam jeste na vyjadrení ostatních userů.
IP3G asi neutáhne sms zvkuky no
Pippo píše:Cs,
Chci se zeptat:
mám iPod touch 3g 8 gb a doteď nemám ani multitasking ani to pozadí plochy. Teď už jsem však vysloveně četl, že na tento iPod by mělo jít určitě to pozadí plochy. Mě však nic nepomahá.
Dík za jakoukoli radu
Pippo
Juramac píše:Na iPhonu bez problemu ale na iPadu nefunguje pod cestinou ceska klavesnice. Ani zakladni ani qwerty nenabizi diaktriku,napr. ž, š, č apod. i kdyz cestina je tam nastavena....
johnnn píše:
Nové SMS tóny mám taky.
A stou rychlostí je to o něco malinko rychlejší, teda já to celkem poznám a za to jsem rád.
votrelec005 píše:Tak to je pruser... A este, aky je rozdiel medzi 4.2 a 4.2.1 ? Ja stahujem 4.2.1 aj v itunes ked mi stahovala bolo kodove oznacenie 4.2.1
Zpět na Novinky o iPhone a dalších Apple produktech
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé