Apple Media Event 4.10.2011 - iPhone 4S představen

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Pravidla fóra
Vytvárajte len vlákna určené na informovanie o novinkách okolo Apple, iOS a podobne. Všetky ostatné témy, neaktuálne alebo vymyslené informácie či žiadosti o pomoc sem nepatria.

Je pre Vas zaujimava vymena na iPhone 4S s kapacitou 64 gigabajtov?

Anketa končí za čtv říj 13, 2011 11:17 am

Ano, uz som rozhodnuty.
24
17%
Ano, lebo teraz mam len 8 alebo 16 gigabajtovy
11
8%
Nie, ale 4S kupujem
38
27%
Nie, lebo mi staci, co mam.
68
48%

Celkem hlasů : 141

mefistos | úte říj 04, 2011 9:23 pm

Apple Media Event 4.10.11 (live)

Zase hackeri najdou jak rozjet Siri na 4... Bude to neco jako multitasking na 3G.... To pride nebojim se :) jinak doufam ze novej iPod Touch bude mit vnitrnosti jak 4S :-/ i kdyz asi ne

Sent via iPhone

soumrak | úte říj 04, 2011 9:32 pm

Re: Apple Media Event 4.10.11 (live)

.:.
Naposledy upravil soumrak dne stř kvě 01, 2019 7:54 pm, celkově upraveno 1
Senior uživatel
Senior uživatel

Uživatelský avatar styxx | úte říj 04, 2011 9:33 pm

Nic není ztraceno, ještě že v Mironetu budou mít tu pětku :-)
Obrázek iPhone 4
Obrázek iPad 3rd generation

Supermac.cz - Tipy a návody pro iPhone, iPad a Mac OS X
Twitter - Informační kanál SuperMac.cz
Host
Host

Uživatelský avatar Barberry.pha | úte říj 04, 2011 9:33 pm

Jak psal Rony, to ze Siri bude pouze na ip4S bylo na keynote, psali to na online prepisu na LsA.

Jinak apple za 4 roky predstavil 4 top pristroje a novinky, iphone 2G, iphone 4, ipad a ipad 2, takze on tedka muze cekat az jak se ukaze konkurence, ktera se tedka musi snazit a verim ze uz tedka pracuji a vi jak bude iphone 5 vypadat a ze si to WOOW nechavaji az na ten dalsi model iphonu aby se zase posunuli nekam jinam ;)
" Nekdo ma rád vláčky ...někdo Apple Hračky :) "
Manual iPhone
iPhone 5S 32GB SpaceGrey MacBook White 2010 iPad Mini 16GB Black wifi
Moderator fóra
Moderator fóra

soumrak | úte říj 04, 2011 9:35 pm

Naposledy upravil soumrak dne stř kvě 01, 2019 7:54 pm, celkově upraveno 1
Senior uživatel
Senior uživatel

mefistos | úte říj 04, 2011 9:35 pm

Podle vseho akcie Apple po eventu klesly takze ani wall street nema radost z iPhonu 4S

Sent via iPhone

Uživatelský avatar KaoluNuKain | úte říj 04, 2011 9:46 pm

Takže sme si řekli, že nám obchod šlape pěkně. Prodáváme ze všech nejvíc, máme největší nárůst. Podruhé sme představili iOS5, iPody žádnej zázrak v inovacích ale stejně sme jedničky. Ukázali sme si iPhone 4S. Podle mě nejhorší show, kterou sme mohli vidět. Bez přenosu, bez Jobse, bez větších inovací, bez pořádné pecky. Představení iPhone 4S by před létem nikoho nepřekvapilo, teď skoro po 5 měsících.. škoda mluvit. Děkujeme ale dostavilo se pouze zklamaní.

mefistos: ano, akcie v první chvíli spadli skoro o 2.5%, nyní se hodnota ustálila, zaznamenán propad o 0,56 %..
Naposledy upravil KaoluNuKain dne úte říj 04, 2011 9:48 pm, celkově upraveno 1
/// BMW iPhone, Apple Watch, iPad, iPod, MacBook Pro, Magic Mouse, Time Capsule
Sons of Jailbreak
Sons of Jailbreak

Jump3r-ko | úte říj 04, 2011 9:46 pm

Ja verim v to, ze Siri bude aj na 4ke pretoze keby chceli, tak to hodia vseobecne pre iOS5. Teraz je to len lakadlo na novy iPhone aby si to ludia kupovali. Ale na to tu mame hackerov :)
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Uživatelský avatar rony | úte říj 04, 2011 9:46 pm

soumrak píše:Rony tak kdyz vemem zakon investovane energie

ale ved o tom pisem, teraz i4s nahradil i4 v ponuke, v podstate iny telefon nebude (teda i4 bude lacnejsia varianta ako doteraz bol 3gs), takze clovek si pojde proste kupit iPhone. A co kupi, no i4s. Takze co sa deje, no nic sa nedeje. iPhone ako hw nestoji za nic. Az so vsetkym naokolo ma cenu. Ludia, co neinvestovali do apiek su vlastne nezaujimavi, lebo Applu ani developerom nedali zarobit. Fakt, ze si kupili hw je len polovica investicii. Neviem ako to este inak povedat. Apple ide metodou mam v ponuke iPhone, iPad, macbook, mac. Koniec. Ziadne Kometa S, Kometa II S, ziadne tablet 9", tablet 7", tablet 7" EXT. Predava terminal k svojmu dalsiemu biznisu. A prave preto robi taky biznis.

Vyssie som napisal: predavanim hw, davas veliku cast z ceny pristroja dodavatelom - za obrazovky, za pamate, za montaz. Preto konkurenti chrlia model za modelom a nahanaju sa. Lebo tak alebo inak, velku cast tych penazi zhrabnu dodavatelia ich komponentov a im zostane skoro nic, takze musia donutit ludi, aby zahodili svoje telefony a kupili si ich nove nadupane stroje.

Keby mi dnes Apple predstavil iphone, ktory by mi dal najavo, ze moja i4 je do kosa, tak som NESPOKOJNY. Pridal tam toho len tolko, aby som nemusel premyslat, kam nasypem 700 eur. Nenasypem ich NIKAM a urcite nie tento rok. Som spokojny a to ma vlastne NIC nezaujalo z Keynote. Keby som naopak mal 3GS, tak o v novembri ho uz mam. Vzdy premyslajte nad tym, ze v USA aj u nas su obvykle 2rocne zavazky. Ludia nakupili na dva roky i4ky. Takze poslat ich doprdele s novym hw ked im este frcia zavazky je hlupe rozhodnutie. Ja sa to snazim vidiet zo sirsieho uhla.

A nakoniec... aj tak na jar budes spekulovat, ako aj ja, ze nejako spenazim i4 a predsa len si ho kupim. Mozno ano mozno nie. Podobne som vymienal ipad. Mam svoju hlavu a nebojim sa ju pouzivat :-)

Mne to dava zmysel. Apple teraz pochopitelne musel vydat nejaky hw ku prilezitosti vydania ios5. A to je tak vsetko. Dizajn i4 sa osvedcil, a este dlho bude fungovat. Na buduci rok sa pokusia mozno predstavit tensi a lahsi iphone. Pre mna je iphone len terminal akonahle mas aj ipad, tak nan nemas tolko narokov... :-) Za to, ze sa ludia nazhavili nezmyselnymi famami - ako vzdy? No tak to je prave to najcarovnejsie na vsetkom. Zadarmo taka publicita a ono sa to ZAKAZDYM opakuje. ZAKAZDYM. Vlhke ocakavania, miliony zarucenyhc inforacii, ludia maluju obrazky ako to bude vyzerat, snazia sa publikuju. Kedy TV NOVA vo vecernych spravach uviedla, ze HTC vydala novy model smartphonu? :-) Nikdy. Kedy sa pod clankom o vydani Galaxy S II diskutovalo s 500 prispevkami na zive.cz? nikdy. Ale zajtra to bude vsade nablito. Nikto si poriadne ani nespomenie na konkurenciu. Pritom stacilo trosku triezvosti, nechat to prejst a brat prezentaciu Apple ako kazdu inu, cojaviem tlacovku Hondy, ktora predstavuje facelift nejakeho svojho auta.
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
 mba i7  iPhone  4  5S  X  iPad Pro  Pencil  TV4  HomePod  WATCH  AirPods
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Uživatelský avatar jind | úte říj 04, 2011 9:48 pm

soumrak píše:tak treba se najde sikovny cinsky prodejce, co si veme napady a nakresy Iphonu 5 (a ze jich na netu bylo) k srdci a predstavi nam svoji verzi noveho pristroje :D

Mno ja ti cece nevim.. bez toho iOS to je onicem :)

Ale ja bych zas tak nezoufal.. Preci jen jedine co nedodrzeli je novy design a velikost displaye(hodne lidi tady narikalo ze 3,5 jim staci).. Vse ostatni se vyplnilo, takze kde je ten problem, ze jsou vsichni zklamani? :-)
Leap motion
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

milford | úte říj 04, 2011 9:50 pm

Apple iPhone 4S 16GB white - fw 7.0 GM, noJB - krasavec :)
Apple iPhone 3G 8GB black - fw 4.2.1 noJB - v depozitu
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Uživatelský avatar RazR08 | úte říj 04, 2011 9:53 pm

Jak je to s ipod 4S neviete? Nejak som to ani nesledoval

MODERÁTOR RONY POZNAMENÁVÁ:

nie je
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Uživatelský avatar cuting | úte říj 04, 2011 9:55 pm

Chápu,že mohou být někteří zklamaní, ale nechápu důvody. Máte dvoujadro,7x rychlejsi grafiku, fotak nejen s pixely ale predevsim s novou lepsi optikou, máte fullHD video, 64 GB pamet atd. Ale HLAVNE máme iOS 5 a iCloud .Dnes to není o železu ,ta jsou si hodně podobná, je to hlavně o systemu a provázaností počítače, telefonu , obchodu s aplikacemi a Cloudu. A tam je největší deviza Applu, tam je konkurence díky roztříštěnosti hodně daleko vzadu.Železo-telefon už není tak důležitý. A SIRI? A k čemu je to dobré? Jednak zatím jen ve třech jazycích, naše mateřština v nedohlednu a využití? No, možná, jako machrovinka pro adolescenty a hračičky. Osobně do nového nejdu, nevidím jediný důvod a potřebu, ale co mne zaujalo daleko více, tak iOS5 a iCloud. A konkurence? Ta mne už nezajímá několik let, jen proto, že mne ničím neoslovila. Jsem nadmíru spokojený a nemám sebemenší důvod ani přemýšlet o jiném systému. Ano , SYSTEMU, ne telefonu, protože právě ten system a provázanost i iTunes a nyní i s iCloud je na všech ihračkách to nejdůležitější a podstatné. Železo už není důležité.
 Apple hračky 
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Uživatelský avatar rony | úte říj 04, 2011 9:56 pm

Radim vam, pockajme si este na iFixit, na rozborku, ta este prinesie nejake informacie. Najma k operacnej pamati, k chipom bezdrotovej komunikacie, antenam, fotaku, mozno aj ine baterky. Aj ked si nemyslim, ze by hw prevysoval ipad 2.

Takisto iFixit bude rozoberat ipody, lebo k nim okrem farby nepovedali nic, a nieco v nich museli zmenit :)
 mba i7  iPhone  4  5S  X  iPad Pro  Pencil  TV4  HomePod  WATCH  AirPods
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

soumrak | úte říj 04, 2011 9:59 pm

Naposledy upravil soumrak dne stř kvě 01, 2019 7:55 pm, celkově upraveno 1
Senior uživatel
Senior uživatel

tapert | úte říj 04, 2011 10:00 pm

rony - maximalne super postreh, suhlasim do poslednej bodky...

Uživatelský avatar rony | úte říj 04, 2011 10:02 pm

ja appky nevydavam za jediny dovod, to si zle pochopil. PLati co som povedal o predaji zeleza, z vacsej casti tie prachy idu dodavatelom. Takze bud sa zenies za novymi modelmi hw alebo to zamerne brzdis ale mas cosi, co ti prinasa peniaze aj z niecoho ineho ako skladanie zeleza. To asi Apple ma. Ci nie? Imidz? Ten si robi nielen zelezom.

LEn mate kratku pamat, pred kazdou keynote su vsetci ako keby mali dostat prvy bicykel. Po nej su sklamani, ze dostali detsky a nie zavodny.
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Barney.Stinson | úte říj 04, 2011 10:06 pm

iPhone 4S

Tak co řikáte na nový iPhone 4S? Taky jste čekali iPhone 5 a dostali jste akorát vylepšený iPhone 4, jako já?

Docela komedie od Applu vydat po roce a půl designově stejný telefon, který má pouze vyšší výkon, co už pár telefonů jiných značek několik měsíců mají. 2jádro v telefonech je zatím docela nevyužitelný. Pro mě osobně zklamání. Nechali klidně věřit lidi v něco víc, mohli říct, že se jedná jen o vylepšení. Několik měsíců se o tom psalo, na internetu se vymýšleli koncepty, jak to asi bude vypadat. Dokonce i e-Shopy už začli prodávat své iPhony 5 (předobjednávky) a pak si jen tak přijdou, hodí na stůl vylepšenou čtyřku a řeknou: "A teď se z nás všichni pose*rte, my jsme Apple" -> Zkrátka a dobře ukázali, že jim jde jenom o peníze a že značky jako Samsung a HTC začínají mít pomalu navrch. U nich by se něco takového asi jen tak nestalo.

Mohli tu 5tku aspoň vyvrátit a říct, že se jedná jen o vylepšení jako tomu bylo u 3G a 3GS. Moc lidí jim věřilo. Vůbec se nedivím, že se k nim akcionáři obracejí zády a cena akcií jim klesá. Mohli počkat ješte rok.

Tim Cook: "iPhone 4S, Siri, iCloud. Všechno funguje v dokonalé souhře, a to dokáže pouze Apple. Jsem pyšný na náš tým. Apple je opět na špičce. Díky že jste přišli!"

Sloučeno, není potřeba zakládat další téma. MG

soumrak | úte říj 04, 2011 10:08 pm

Naposledy upravil soumrak dne stř kvě 01, 2019 7:55 pm, celkově upraveno 1
Senior uživatel
Senior uživatel

Uživatelský avatar Dave | úte říj 04, 2011 10:09 pm

Re: iPhone 4S

osobně nejsem moc nadšenej, a asi půjdu do blackberry a počkám až vyjde něco co bude designově stát za to.
iPhone XS Max // watch // mac
Moje heslo - nikdy to nevzdávej, restore pomůže vždy!
iPhone expert
iPhone expert

Uživatelský avatar rony | úte říj 04, 2011 10:09 pm

ano, mame obaja pravdu. Nesmie sa zabudnut ani na hw ani na sw.
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Haveja | úte říj 04, 2011 10:19 pm

iP4S ma novejsi bluetooth 4, ta starsi jen 2.1, ale jaky je tam rozdil?
R.I.P. Steve Jobs
Host
Host

susty | úte říj 04, 2011 10:26 pm

Premna je to ozaj obrovske sklamanie!!! Bol som velky fanusik apple, no so sucastnym modelom 4s apple zial kleslo v mojich ociach. Mozno si ponecham moj sucasny ip 4 a pockam az na skutocny iPhone 5. No skor prejdem asi ku konkurencii.

dave79 | úte říj 04, 2011 10:27 pm

taky jsem zklamaný čekal jsem větší výdrž ne jenom 200 hodin to full hd video je ok procesor taky a paměť mohli navýšit na 1 gb ale ta baterie no asi hrůza cena 64 se bude pohybovat okolo 19000 kč 32 okolo 16000 kč a 16 13000 kč tak foun nebo samsung galaxy s 2 babo raď

Uživatelský avatar Skoty | úte říj 04, 2011 10:34 pm

Mužu to vidět někde v kuse krom apple stránek?
Follow me on instagram - Skoty (PS: mám na profilovce fotku pepsi)
iPhone 2G Totality Expert
Senior uživatel
Senior uživatel

Uživatelský avatar Barberry.pha | úte říj 04, 2011 10:38 pm

TO Dave79:
A ty vis kolik realne vydrzi v praxi ze pises baterie hruza? Vis kolik vydrzi SGII se scym dvojjadrem? Rano vytahnes a vecer hledas nabijecku, to se ti u iphonu nestane a pokud ano tak ho musis zdimat tak ze ostatni nabijis po obede, uz ip4 mela vetsi vydrz nez konkurence a u ip4S to bude podobne.

A tedka se pozna fanousek applu, ktery vi co si kupuje pro funkcnost a provazanost a ne jenom aby byl IN!!!! Vsem kteri chteji byt IN, SGII se porad muze prodavat tak si ho honem bezte koupit ;)
" Nekdo ma rád vláčky ...někdo Apple Hračky :) "
Manual iPhone
iPhone 5S 32GB SpaceGrey MacBook White 2010 iPad Mini 16GB Black wifi
Moderator fóra
Moderator fóra

Uživatelský avatar 0XEEr | úte říj 04, 2011 11:00 pm

Zklamání jak prase.
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Cobra | úte říj 04, 2011 11:02 pm

každopádne ďalší iphone by nemal byť označený číselne.
iphone 5 nemôžu použiť, lebo 4S je piaty v poradí a tým pádom ho nemôžu nazvať ani iphone 6, keďže nebolo použité číslo 5.
+iPad mini iOS 7.1.2
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

neilz | úte říj 04, 2011 11:04 pm

Pristi rok to bude iphone 4SS (super speed) :-D
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Uživatelský avatar Pasis | úte říj 04, 2011 11:08 pm

Jak to bude s tou 7x lepší grafikou?Hlavně aby na 4ku vycházely pořád pěkný aplikace,aby to ta grafika nějak nebrzdila.Hlavně je jasné,že opět jeden model IP přeskočim.
iPhone 5 Black 16Gb, CZ VF, iOS 7
iPhone 3G Whited00r 7 JB
SM-N9005 Note 3 32 Gb
Nejsem zaujatý proti žádné platformě
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

ls8 | úte říj 04, 2011 11:13 pm

0XEEr píše:Zklamání jak prase.

Právě jsem dokoukal video z keynote. Proč jsou všichni tak zklamaní? Co jste čekali? Vždyť je to uvnitř úplně nový telefon, s technickými parametry shodnými se současnými nejlepšími telefony v čele s Galaxy SII. Nevidím jediný ukazatel, ve kterém by iPhone 4S zaostával. Liší se jen velikostí displeje, ale je otázka, jestli větší znamená lepší. Já bych teda pádlo se 4.5" displejem nechtěl.
It's what you do in the dark that puts you in the light.
Starý pes fóra :)

Lincoln Six Echo | úte říj 04, 2011 11:13 pm

Vysvětlí mi, prosím, někdo ze zklamaných lidí důvod jejich zklamání?

1) Design? Vy nevíte, že Apple produkty jsou po co nejdelší dobu neměnné? V čem by byl nový design lepší, než tento, 16 měsíců "starý"?

2) Displej? Nezapomínejte, že se jedná o MOBILNÍ telefon, větší displeje přinesli jen tzv. iPhone-killeři. Konkurovat nemohli, tak aspoň vymysleli obří displeje. A podívejte se, kam to dotáhl Samsung se svým Note. Pět gigantických palců. U dvoumetrového chlapa s velkýma pazurama budiž, ale co ženy? Některé mají problém psát jednou rukou i na 3.5" displeji. iPhone musí být co nejuniverzálnější telefon.

Edit: ls8 mi vzal slova :)
Naposledy upravil Lincoln Six Echo dne úte říj 04, 2011 11:18 pm, celkově upraveno 3
  • iPhone 6s
  • Mac mini (Late 2012) | MacBook Pro (Early 2015)
  • AirPort Extreme 5th gen
Moderator fóra
Moderator fóra

Uživatelský avatar dodulo | úte říj 04, 2011 11:14 pm

@Barney.Stinson: a neprotirecis si tak trochu? na jednej strane pises ako je zbytocne davat do telefonov dual core procesory, ze nie su vyuzite ( to je pravda Android ich ma vyuzivat az od verzie 2.4, Apple ich vyuziva hned ) a na druhej strane vyzdvihujes hw ci uz telefonov od Samsungu alebo HTC, nechcem ti brat nazor len ti poviem svoj, ja osobne si nekupujem HW a technicke parametre, ale kupujem si HW+SW=funkcnost, nehovorim, ze Android je spatny, svagor ma SGS a je s nim velmi spokojny, ja som velmi spokojny s mojim iP4 kazdy si kupme co mu vyhovuje, no urcite nie som z tych, co teraz budu bezat do obchodu a kupovat SGSII ako niektori a to vsetko len preto aby mali papierovo najlepsi telefon, urcite som dnes ostal do istej miery sklamany, ze nepredstavili bombu iPhone 5, ale u mna to rozhodne nie je dovod aby som prechadzal ku konkurencii, mne proste iOS vyhovuje a s kludom si pockam na skutocny iPhone 5, ktory si urcite budem chciet kupit :) proste zatial nic ma nepresvedcilo doteraz o tom, ze moj dalsi telefon by nemal byt iPhone ( mnozstvo app, uzivatelske prostredie, funkcnost )
iPhone 6S gold 64GB iOS 9.3.5 - no jailbreak
iPhone 4S white 16GB iOS 7.1.2 - no jailbreak

Uživatelský avatar jind | úte říj 04, 2011 11:20 pm

Ja jako zklamani beru to ze to nema NFC a pokud ty ipody nebudou hw podobne 4S tak i todle..
Leap motion
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Uživatelský avatar rony | úte říj 04, 2011 11:27 pm

sklamanie z toho, co si chcel kupovat aj ipod aj iphone alebo vseobecne, ze mohli pridat? nerozumiem tomu, lebo ja by som bol spokojny aj keby bol nadupany a kupil som ho a aj teraz, ze je sice nadupany ale nie tak, ze ho hned chcem :) a keby mi ho niekto dal, tesim sa ako decko :)

co to je nfc a na co to je, a ma apple k tomu nejaky sw okolo toho, na com sa da zarabat?
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

neilz | úte říj 04, 2011 11:32 pm

me treba vadi ze nevysla vetsi verze s cca 4,5" coz by bylo pro me akorat i kdyz sem vedel ze nevyjde protoze by pak retina nebyla retina nebo by se museli predelavat aplikace na vyssi rozliseni a to by apple neudelal ale celkove mi tam chybi nejaka technicka novinka, u 4ky to byla retina, giroskop, antena(nepovedena) ale tohle je jen iphone 4 s nevyhnutelnym vylepsenim bez jakyhokoli wow efektu
proste fail :-(
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Uživatelský avatar rony | úte říj 04, 2011 11:42 pm

ale o tom uz pisem vyssie, potom bol fail ipad2 a aj 3gs. pritom sa oba veselo predavaju. napis to tak, ze ok, tento nechces, usetris, vydrzi ti ten co mas teraz a hotovo, ci mas pocit, ze prave teraz musis mat dalsi mobil? fail pre apple to asi nie je, pisal som to, ten mobil sa bude predavat len preto, ze nahradi i4. rovnako by sa predal aj s inym dizajnom ci ktoviekpakymi crevami. a ak budes mat o pol roka pocit, ze ti i4 dosluhuje tak ho kupis. nie je tragedia mat dva roky i4, ja osobne sa neponahlam zbavit sa ho. urcite chapem, ze ak si cele leto cakal zazrak, tak si sklamany. naco sa do toho tak vzivate :) stalemmate v rukach silny telefon. tak dnes neuviedli nic, co kupite a hotovo :)

nejaka novinka, co napriklad. hlasovy asistent to nie je? podla mna ano. ze nam pred letom vyklebetili vsetko o ios5 a ten o par dni mame? ved to je to hlavne.

uvazuj, ze v r.2007 sme dostali v dnesnom mysleni dementny ios 1.x a to iste zelezo s ios3.x je nieco diametralne ine. toto som zazil a viem, co narobi s telefonom software s takym dramatickym vyvojom.

a ios5 dostanes zadarmo. konkurenti nie su casto schopni dat ani len svojim sucasnym mobilom vyssi os s generacnymi zmenami takeho vyznamu. nanajvys sa motaju pri bugfixoch a casto ani to nie lebo ludia nie su ani ochotni upgradnut kedze si nevedia zalohovat telefon a obnovit povodny stav. vcera som premyslal ako to robi Android ked nema sw typu itunes.
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Uživatelský avatar Dave | úte říj 04, 2011 11:49 pm

já osobně jsem sklamanej z toho že jsem moc veřil všem těm rumours o iPhone 5...prostě jsem s etešil na ten vetší display a jiný design.
no co, počkám co nám přinese 11. října Google Event, a pak se budu rozhodovat co koupím :)
iPhone XS Max // watch // mac
Moje heslo - nikdy to nevzdávej, restore pomůže vždy!
iPhone expert
iPhone expert

Uživatelský avatar split | stř říj 05, 2011 12:04 am

Apple to ma teraz pekne tazke :) Kazdy ocakava ktovie aky zazrak, lenze vydat kazdy rok nieco super uzasne je sakra tazke. Take telefony s androidmi neprisli nikdy s nicim revolucnym. Osobne som predpokladal ze 5 nebude, dokonca 4S prekrocilo moje ocakavania. Treba byt nohami na zemi a nemysliet si ze apple je nejaka nadprirodzena firma.

A vacsi display je najvacsia hovadina. Mozno by sa vam pacil ale od applu by to bol absolutny krok do priepasti. Este ze apple ma rozum a nepocuva co mu "hlupi" uzivatelia radia.
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

ls8 | stř říj 05, 2011 12:12 am

@dave, neilz a další

To je pořád dokola jak u blbejch na dvorečku. Jiný design? Proč? Co přesně ti na současném designu vadí a proč. Nebo chceš změnu jen tak pro změnu? A větší displej? Opět se zeptám "proč"? Pokud si myslíš že větší automaticky rovná se lepší, takže ideální by byl pěti, sedmi, deseti, dvacetipalcový? Vždyť už teď má Apple naprosto kompletni nabídku mobilních zařízení se všemi velikostmi dispeje:

3.5 iPhone
10 iPad
11 MacBook Air
13 MacBook Air a MacBook Pro
15 MacBook Pro
17 MacBook Pro

A stesky, že nepřišla žádná bombastická nová funkce? Zatím NIKDO nedokázal napsat, co by to jako mělo být. Vestavěný projektor, Geigerův počítač, laserová tiskárna nebo nějaká jiná pitomost? Proč, pro koho a k čemu?

Když se tak zamyslím nad vývojem iPhonu, tak u KAŽDÉHO nového modelu se VŽDY remcalo, že je to jenom slabá inovace:

3G - přidal pouze GPS a 3G, remcalo se nad plastovým krytem a chybějícím záznamem videa
3GS - přidal rychlejší procesor, kompas, natáčení videa, remcalo se že je to jen zrychlený 3G
4 - opět rychlejši procesor, lepší foťák, rozlišení disleje (to bylo velké zlepšení), remcalo se ale nad designem (antennagate, microSIM)
4S - významné zrychlení (dvoujádrový CPU), významně vylepšený foťák včetně optiky, fullHD video, bluetooth 4.0, vylepšeno řešení antény

Podle mě 4S naprosto zapadá do stylu vývoje modelů iPhone z minula, Apple jen pokračuje steným stylem, jako dosud. Nevidím v tom problém, naopak v tom vidím logiku a systém.
It's what you do in the dark that puts you in the light.

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required
PředchozíDalší

Zpět na Novinky o iPhone a dalších Apple produktech