Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online
Arrow79 píše:Vsimli ste si, ze je na iP4 viac dostupnej volnej pamate? Momentalne mam cca 340MB free. Ziadny program spusteny. Merane cez BBSettings.
MaxT píše:Mam GM na ip4 a na iPadu2. Vše OK, jen se mi zdá, že oproti betě 7 došlo na iPadu k citelnému zrychlení a na iPhonu k mírnému zpomalení.
Dotaz na ty co mají již také GM: také vám to při pokusu o aktualizaci přímo v zařízení vyhazuje chybu?
_tomik píše:jo..logický určitě, ale proč pak nešel, jak jsem psal, home sharing?? To jsem musel PC přes wi-fi kartu prostě připojit pak to šlapalo...když byl PC kabelem do routeru a iph přes wi-fi do routeru..nešlapalo to Ale oka logika v tom samo je, mě ji prostě narušil home sharing...
eRiper píše:Kurňa, ta GM verze běhá na 3GS fakt dobře. Už jsem z těch všech bet zapomněl, jak je 3GSko svižný stroj. Už jsem pomalu začal uvažovat nad 4 nebo 4S, ale ne, svého miláška si ještě rok ponechám
luckyandrew píše:Nainstalovano, vse ok.
Jen u kontaktu s iMessage nevidim ve zpravach jmeno ale jen cislo.
Nevite kde je soupis vsech tech 200 vylepseni at na ne nemusim postupne prichazet? Vsude jsem nasel jen tech 10
eRiper píše:...ta GM verze běhá na 3GS fakt dobře...
luckyandrew píše:Diky moc
Co to find my friend? Mate to tam?
Milan_s píše:Mohl by nekdo prosim popsat jak se chova iOS5GM na 3GS?
Zatim jsem narazil jen na jednu zminku o tom, ze je to sviznejsi nez predchozi beta verze (so far so good), ale vic detailu by me neurazilo. Treba ve srovnani s aktualni officialni verzi iOS4
Diky moc
Anndy píše:nemozes to blizsie specifikovat, prosim?
Zpět na Novinky o iPhone a dalších Apple produktech
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé