Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

ma nekdo skusebosti s tema gestama ?
nejak sem je nepochopil
za to se sice stydim ale nO co uz , a pak ani zadny kraviny coste tu psaly , zbytecna namaha , jen proste skouset skouset skouset

Chuck14 píše:JAsně a počasí se tam tedy dostane jak ?

synchronizací mi to nejde - nemám je v IP ve skup.iCloud...a ani přes web v pc nevím jak na to - mám jednotlivé soubory - co kontakt, to jeden soubor..

Žiadne hlášky, žiadny error. Inštalácia klasickym postupom cez iTunes ( ver. 10.5 ), Mac ( 10.6.8 ), iPhone4 32GB. Sťahovanie nového SW cca. 50 min. , následna inštalácia trvala cca. 40 minut. V telefone mám všetko tak ako predtým, všetky kontakty, SMS, hudba, fotky, videa, app a všetko funguje
Celkom to trvalo asi 2 hodinky, ale telefon je dost full, volne mieto mám iba 3,3GB. 

sebsar píše:chcel by som sa spytat tych ktory si uz dali ios5 na iphone 3GS ci je pridana aj podpora pridavania lokalizacnych pripomienok v reminders app lebo v GM verzii to nebolo a nechapem preco ked hardwarovo by to problem byt nemal
A dosť ma to hnevá, lebo to je funkcia pre mňa ako stvorená
Riešenie googlujem jak blázon od včera, kontroloval som povolenie zistovania polohy, zapnutie sync s iCloud, dokonca som mal zvlasť reminders "na mojom iphone" a "na iCloud" a stále bez úspechu... 300 restartov applikácie, iphonu, on/off synchronizácie s icloud, vymazanie pripomienok a restorov už ani nestojí za reč... Fakt neviem ako ďalej...

hawris píše:Zdravim, nesetkal jsem se někdo s tímto?
Chci přejíz z devl.účtu na staženi ofiko IOS5 a nemužu dát restore.
Vyhodí mi to tuhle hlášku:
Při stahování softwaru pro Iphone se vyskytly poříže.Požadovaný prostředek nebyl nalezen viz. obrazek
http://imageshack.us/photo/my-images/835/snmek.png/
Novou Itunes mám, zkoušel jsem i jiný USB port, instaloval na Macbooku nejnovější update a pořád tahle hláška.Nikde jsem žádný návod nenašel.
Díky za každou radu

hp500 píše:All new features in iOS5.![]()
Všetky dôležité novinky v iOS 5 na videu:
http://www.redmondpie.com/ios-5-for-iph ... lkthrough/

ale budeš to mít na lockscreen..Takže když se podíváš na mobil ( jen na hodiny) tak to uvidíš...

2.

Luke288 píše:jde na iOS5 nastavit, aby viděl na lockscreenu počasí, zmeškaný hovory, sms a mejly? viz dotaz č.1 od jarjarbinks

jirka2908 píše:3. zatím ne
4. remiders se ti ukáže i jako notifikace..a můžeš si nastavit aby to připomělo podle GPS v jakém místě budeš... ( Nastavíš si svoji práci...Jak mile tam přijedeš tak to zazvoní ...To opakování si nejsem jistejale budeš to mít na lockscreen..Takže když se podíváš na mobil ( jen na hodiny) tak to uvidíš...
.
Zpět na Novinky o iPhone a dalších Apple produktech
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé