Opravdu velké OT, odpověď nečekám, oni to stejně modi promáznou
Hape píše:To Murder: Představ si,.že si koupíš LCD televizi, zhruba ve stejné cenové relaci jako iP4S, což není vůbec nereálné. A pak zjistíš, že ta televize má nastavený pouze NTSC, ale už Ti nedáva možnost PAL,SECAM (kdo by taky tyto přežitky dnes chtěl, že?). Představ si, že ta samá televize, ti z ničeho nic uprostřed krimizpráv

přestane hrát, protože bude přepínat z "nějakého" do "nějakého" režimu. Představ si, že zjistíš, že se tato LCD po 20 minutách třeba nahřeje tak, že ji bezpečnostní prvky vypnou. Představ si, že najdeš na netu, že musíš 2x TV vypnout, pak do 10-ti vteřin zapnout, otevřít okno, znovu ho zavřít, otočit televizi o 180° a pak vydrží hrát 30 minut. Krom toho už jen nebude možné dát ji moc hlasitě, protože bude drnčet atd,atd. Chtěl by si takovou LCD ?
Můžeš mi napsat do SZ kde píšu a obhajuji nějakou nefunkčnost iPhonu? Nějak to s tou zaslepeností vidím trošku jinak.
O přehřívání nikdo nepotvrdil, že se mu telefon kvůli teplu vypnul, bylo napsáno, že hřeje víc než iP4. Ptám se vadí to něčemu? Odpověď je NEVADÍ (až tady bude někdo s jinou reálnou zkušeností OK, je problém, ale zatím nikde nikdo takový není)
Proč musí podobné krkolomné věci jak ty píšeš podstupovat jen ti co obnovují ze zálohy? Odpověď protože se jim v té záloze něco kope s novým jiným železem, může to být třeba jiná applikace, minulost JB v oné záloze, ne nechci flame, jestli je JB takový nebo makový, prostě opět nikdo to přesně neví co se v té obnově nelíbí novému iP.
Tvé přirovnání o chybějícím PAL, SECAM je také hloupé, myslím že směruje na chybějící vypínání 3G, ale to je hloupost, iP4s má možnost volby všech GSM sítí, jen to rozhodnutí přes kterou síť pojede nechal na sobě, jako i jiných telefonů a ne na uživateli, ale stejně dobře funguje i na síti 2 generace.
Když použiji tvé přirovnání, ukaž mi prosím automobilku, která vyrábí auto s turbem, které může řidič vypnout a představ si, že auto je o mnoho, ale opravdu o mnoho dražší.... Blbost co?
Tvé přirovnání je neskutečně demagogické, ale to poznali již i jiní diskutující.
Tímto prosím nechme hloupých hádek a pišme sem vlastní zkušenosti z používání iPhone 4s, ale prosím ty reálné opravdu "hmatatelné". Sám se rozhoduji o koupení nového 4s, ale tohle vlákno je zatím fakt o ničem, nedalo mi vůbec nic a zatím jsem rozhodnutý pro, ale na slepo bez zkušeností.
EDIT: prosím opět co to je strašně? Je teplejší než 3G? Nejde udržet v ruce? Vypnul se na přehřátí? První případ je vlastnost, druhý případ OK asi vada, třetí případ jasná vada, reklamuj ho. STRAŠNE HORÚCI není sdělení, každý má jinou citlivost na teplé.