Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online
albert666 píše:Jen pro zajímavost, tohle je taky docela zajímavá "novinka" v iOS 5.1 - http://www.ictmanazer.cz/2012/03/ios-5- ... ar-vterin/
edulo píše:Tak vsimol som si, ze Facebook aplikacia funguje s novym iOS asi konecne plnohodnotne, musel som pouzivat Messenger ale teraz pekne cely chat funguje v klasickom Facebooku. A neviem ci sa nezmenila statistika pouzivania... Pise mi, ze sa zobrazi, az ked bude iPhone plne nabity, kdezto inokedy ukazovalo, ze iPhone bol od posledneho nabitia pripojeny.
iphonepepa píše:
Není to žádná závada. Pokud by telefon předem neodemknul kódem,
tak ho to do galerie nepustí. Má tam nastaveno vyžádání kódu až po minutě.
h4nz3k píše:iphonepepa píše:
Není to žádná závada. Pokud by telefon předem neodemknul kódem,
tak ho to do galerie nepustí. Má tam nastaveno vyžádání kódu až po minutě.
Presne tak zkousel jsem to a hodi me to vzdycky do obrazovky zadavani kodu, zase nejakej pokus jak shodit iPhone popr Apple..
misha píše:rozhodne 5.1 neresi problem s otocenymi fotkami a videi vzhuru nohama...
Kotelnik píše:Vsimli jste si, ze iPhonu zacala blikat dioda i pri napr oznameni z facebooku? Me to drive nedelalo...
siana píše:Nemám JB a nefungují mi potvrzení o přečtení SMS, nešly ani v předchozím iOS. Dělám něco špatně nebo to je otázka podpory operátora?
siana píše:Nemám JB a nefungují mi potvrzení o přečtení SMS, nešly ani v předchozím iOS. Dělám něco špatně nebo to je otázka podpory operátora?
Zpět na Novinky o iPhone a dalších Apple produktech
Uživatelé procházející toto fórum: Bing [Bot]