Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online
peter.nr píše:Neviem, prečo tu píšete, že Telekom má vypredané. Včera som volal na infolinku a boli mi povedané názvy pobočiek aj s počtami iPhone 5 (vrátanie farieb). Bolo toho dosť. Aj v Bratislave. No ja si počkám na vianočné akcie a až potom ho zoberiem. Nikam sa neponáhľam.
Metalgirl píše:To protože jsou placeni od uzavírání smluv. Tak se snaží uzavřít smlouvu za každou cenu, je to tak, je to smutné.
rony píše:zjavne nam chybaju serioznejsie obchody na mobily
Metalgirl píše:Tu jde o to, že oni nejsou placeni od prodeje mobilů, ale od uzavřených smluv s novými potenciálními zákazníky.
CiLA píše:tak v Orange sa da predobjednat cez e-shop biely i5 len v 32GB verzii
Po telefonate na zakaznicke cislo mi bolo povedane ze, 16GB o ktory mam zaujem dokonca ani nemusia zaradit do predaja ako v predajnach tak aj na e-shope vobec ... co teraz?
Nalar píše:CiLA píše:tak v Orange sa da predobjednat cez e-shop biely i5 len v 32GB verzii
Po telefonate na zakaznicke cislo mi bolo povedane ze, 16GB o ktory mam zaujem dokonca ani nemusia zaradit do predaja ako v predajnach tak aj na e-shope vobec ... co teraz?
Je nejaky dovod, preco to musi byt zrovna Orange?
Lebo ak nie, skus Telecom. Mne sa zatial celkom pozdavaju. A pokial mozem povedat, telefon+pausal ma v konecnom dolsedku vysiel lacnejsie ako v Orange.
CiLA píše:uz som si nejako na Orange zvykol. Som u nich od samotneho pociatku ... vyuzivam to, ze si mozem zmenit pausal s telefonom o 6 mesiacov skor.
Zpět na Novinky o iPhone a dalších Apple produktech
Uživatelé procházející toto fórum: Bing [Bot]