Dostupnosť iPhone 5 na Slovensku

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Pravidla fóra
Vytvárajte len vlákna určené na informovanie o novinkách okolo Apple, iOS a podobne. Všetky ostatné témy, neaktuálne alebo vymyslené informácie či žiadosti o pomoc sem nepatria.

libioo | úte říj 02, 2012 4:00 pm

Re: Dostupnosť iPhone 5 na Slovensku

tak a uz je doma tiez :) v Telekom v MI mali 4 kusy, 2 white / 2 black , vzal som posledny volny biely, ten dalsi bol uz rezerve ... takze podla vypoctov maju este 2 cierne ... snad volne bohuzial som sa nespytal :(
Naposledy upravil libioo dne úte říj 02, 2012 5:22 pm, celkově upraveno 1
iPhone 4s (white) 32Gb non-jailbreak
iPad 2 32GB (black) 3G non-jailbreak
Macbook Air 13" mid-2011
Host
Host

Uživatelský avatar cicolably | úte říj 02, 2012 9:52 pm

zemlička
asi nikto :D
iPad Mini 16GB
iPhone 5 16GB
Starý pes fóra :)
Starý pes fóra :)

Danulo | úte říj 02, 2012 10:41 pm

bolo tu písané, že Orange dal prvé iPhone 5 veľkým firmám. to by som rad vedel, že aká je to firma, ked na tomto fóre je dosť užívateľov na to, aby niekto niekoho z tej veľkej firmy poznal a vedel to potvrdiť... to je asi firma, ktorá ma dvoch zamestnancov najskôr :) treba si dať dokopy dve a dve ľudia ;) od Orange este žiadny zákazník iPhone 5 nevidel. no snáď to uz tento týždeň zmenia, nech sa aj Orangeáci môžu tešiť z 5-ky :)
Host
Host

Uživatelský avatar Max87 | stř říj 03, 2012 8:35 am

Aky je rozdiel medzi SK distribuciou a DE?
Pripad - nemecka siet predajni ma pobocku na SVK a slovenska pobocka ma skladom iP5 16GB cierne aj biele(najskor z DE)...
Thx

edit: Nalar - dik za odpoved, nejde mi o operatorov, ale o predaj cez obchody s elektro, telefonmi atd(napr. alza). V ZA sa bude otvarat novy obchod, ten je pobockou nemeckeho obchodu, odkial maju(pravdepodobne) iP5. Preto mi islo len o telefon(jazyk ma nejak netrapi, ale viem, ze kedysi davno ked som mal N5800XM, tak tam bol velky rozdiel, pre ktory trh bol urceny)
Naposledy upravil Max87 dne stř říj 03, 2012 9:27 am, celkově upraveno 1
- iPhone X 256GB, iOS 11.1.2
- iPhone 6S 64GB iOS 11.1.2(dev)
- iPhone 5 32GB, iOS 10.3.3(dev)
- MacBook Pro 13,3", late 2011, macOS Sierra 10.12.6
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Nalar | stř říj 03, 2012 8:44 am

Nemozes to brat takto, Orange je zase francuzka siet tusim.

Ale ak sa pytas, ci je nejaky rozdiel priamo v telefone, tak nieje.

btw: Moj iP5 z Telecomu sa tvaril po zapnuti, ze je pre Svedsko podla predvolenych uvodnych nastaveni.

Uživatelský avatar Marky1980 | stř říj 03, 2012 12:12 pm

Dnes som volal do predajne Telecomu v Martine a na sklade nemajú ani jeden kus. Takže Martin vypredaný :)
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Mato1985 | stř říj 03, 2012 12:17 pm

Vcera Orange Michalovce, osobne dorucenie zamestnankynou Orange 4ks iphone 5 cierny 16Gb priamo do firmy.
Host
Host

Uživatelský avatar Zemlicka | stř říj 03, 2012 12:26 pm

A na koho boli tie MT na firmu?
iPhone 5S
iPad Air
Hackintosh Mavericks (docasne)
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

Mato1985 | stř říj 03, 2012 12:32 pm

Ano, na firmu
Host
Host

cluzoe | stř říj 03, 2012 12:56 pm

TELECOM...

Viera (13:52)
Dobrý deň, ako Vám pomôžem?
cluzoe (13:52)
dobry
cluzoe (13:52)
mate v BA niekde skladom iPhone 5?
Viera (13:54)
Telefón je na našich predajniach momentálne vypredaný
cluzoe (13:54)
a dalsia dodavka bude?
Viera (13:54)
Momentálne nemáme informáciu o opätovnom naskladnení požadovaného typu telefónu
cluzoe (13:55)
dakujem za info

ORANGE ties nic skladom som volal na 905ku
“Only the Dead Have Seen The End of War”
Platon
Host
Host

Uživatelský avatar Zemlicka | stř říj 03, 2012 12:59 pm

Celkom divne ze take velke spolocnosti nevedia povedat kedy im ich apple doda :)
Vsak orange a ani telecom nieje nejaka mala garazova firma.
iPhone 5S
iPad Air
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

kiruj | stř říj 03, 2012 2:31 pm

Ja sledujem stavy a v orange bolo dnes zo 10 kusov :D
A firmy neberte ze 2 a viac sim. Ale firmy ako slovnaft, tatra banka co maju 500-1000 Sim kariet. Ale neberte to tak ze iphony vsetkym zamestnancom :D
Ale kazdopadne apple ma problem s dodavkou iphonov. Je ich proste ako safranu malo.
Apple IPhone 3G 16GB White, 4.1 JB R.I.P.
Apple iPhone 4S 16GB Black 6.0.1 R.I.P.
Apple iPhone 5 16GB Black 8.1 R.I.P.
Apple iPhone 6 16GB Gold R.I.P.
Apple iPhone 6 PLUS 16GB Gold

iPad 4 16GB R.I.P.
iPad Air 2 64GB
Macbook Pro 13" mid 2010
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

peter.nr | stř říj 03, 2012 3:06 pm

Neviem, prečo tu píšete, že Telekom má vypredané. Včera som volal na infolinku a boli mi povedané názvy pobočiek aj s počtami iPhone 5 (vrátanie farieb). Bolo toho dosť. Aj v Bratislave. No ja si počkám na vianočné akcie a až potom ho zoberiem. Nikam sa neponáhľam.
iPhone 4S 64GB 6.1.3
iPad 2 16GB WiFi 6.1.3
Macbook Air 2011, i5 1.7GHz, 4GB, 128GB, Mac OS X Mountain Lion
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Uživatelský avatar 2L8 | stř říj 03, 2012 6:35 pm

Ja som tiez niekde cital, ze v telekome maju este, len nezaregistroval som, ci len na pausaly. Co som sa asi pred 2 dnami pytal v O2, tak sa na mna pozerala, ze o com hovorim, ako keby nepoznala ani iPhone. Ale nejaka hovorkina hovorila, ze do mesiaca by mali zacat predavat iPhony. Mozno na eshopoch budu skor.
iPhone 3G, iPhone 5, iPhone 7 iOS 13 bez JB, AirPods
iPhone expert
iPhone expert

Uživatelský avatar shimie | čtv říj 04, 2012 8:34 am

peter.nr píše:Neviem, prečo tu píšete, že Telekom má vypredané. Včera som volal na infolinku a boli mi povedané názvy pobočiek aj s počtami iPhone 5 (vrátanie farieb). Bolo toho dosť. Aj v Bratislave. No ja si počkám na vianočné akcie a až potom ho zoberiem. Nikam sa neponáhľam.

Neviem na aku infolinku si volal, lebo mne na infolinke 0800123456, povedali ze momentane neevidujeme ani jeden iPhone 5, v ziadnej predajni na Slovensku.
iPhone X black - 64GB
iPhone 6 - 64GB
iPad Air - 16GB
iMac 27" 3.2GHz
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Uživatelský avatar 2L8 | čtv říj 04, 2012 9:26 am

Prave mi pred par sekundami napisali z Telekomu:

na zaciatok by sme Vam chceli vyjadrit vdaku za Vas zaujem o produkty a sluzby nasej spolocnosti.

Poziadali ste nas o informaciu k predaji telefoni iPhone 5.

Dovolujeme si Vas informovat, ze spolocnost Slovak Telekom, a.s. uviedla telefon iPhone 5 do ponuky dna 28.9.2012.

Predaj telefonu bol umozneny iba cez vybrane predajne spolocnosti.

V pripade Vasho zaujmu o kupu telefonu v plnej cene 679 Eur Vam telefon poskytneme na predajni neblokovany na nasu siet.

Zaroven by sme Vas vsak chceli upozornit, ze momentalne je telefon docasne vypredany na vsetkych predajnych miestach.

Blizsie informacie o planovanej dodavke zasob, zial, momentalne nemame.
iPhone 3G, iPhone 5, iPhone 7 iOS 13 bez JB, AirPods
iPhone expert
iPhone expert

Uživatelský avatar speedman | čtv říj 04, 2012 9:51 am

Telekom na predajni telefón bez paušálu nepredá. Ostatné ich reči sú len kecy.
To ma inak ako ich zákazníka riadne serie. Prídem k operátorovi ktorý má to čo chcem skladom a odmietne mi to predať, lebo on preferuje niečo iné. Hamba.
Nevidím a preto nereagujem: smrdaky, leonko.
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Uživatelský avatar Metalgirl | čtv říj 04, 2012 9:58 am

To protože jsou placeni od uzavírání smluv. Tak se snaží uzavřít smlouvu za každou cenu, je to tak, je to smutné.
Jsme rádi, že dodržujete PRAVIDLA fóra. Jsi zde nový? PAK ZAČNI ZDE.
Moderatorka fóra
Moderatorka fóra

ONeil | čtv říj 04, 2012 11:28 am

Speedman presne, aj mne sa to stalo. Ak som pripustil, ze uzavriem zmluvu, bolo pre nich este podstatne ci to bude pausal Happy alebo Podla seba. Preferuju Podla seba. Vsetko plati pre Telekom, ako je na tom Orange netusim.
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Uživatelský avatar rony | čtv říj 04, 2012 11:56 am

Metalgirl píše:To protože jsou placeni od uzavírání smluv. Tak se snaží uzavřít smlouvu za každou cenu, je to tak, je to smutné.

nemali by sme ich za to sudit, no blbe by bolo, kebyze mam ich sim kartu ale nechcem zmluvu ani viazanost a oni povedia, ze mi ho nepredaju, to uz by som sa pytal ako to myslia. predaj bez zmluvy je vsak taky otazny ale koniec koncov koncove predajne su obvykle samostatne jednotky len s vycapenym logom operatora, takze mal by byt ich zaujem o obrat, no zrejme maju viac zaujem na simkartach a pausaloch ako na telefonoch.

zjavne nam chybaju serioznejsie obchody na mobily
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
 mba i7  iPhone  4  5S  X  iPad Pro  Pencil  TV4  HomePod  WATCH  AirPods
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Uživatelský avatar Zemlicka | čtv říj 04, 2012 12:00 pm

No mne dnes pod tlakom v Orange potvdrili ze priorita nieje obycajny zakaznik ale firmy.
Skoda ze som cely rozhovor nenahral.Hned by som to hodil na facebook a poprosil ludi aby to zdielali a tak sa im postaral o gratis reklamu.

rony píše:zjavne nam chybaju serioznejsie obchody na mobily

Nam tu na Slovensku chyba ovela viac.
V poslednych dnoch mam uzasne skusenosti co sa tyka firiem na Slovensku.
iPhone 5S
iPad Air
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

Uživatelský avatar Metalgirl | čtv říj 04, 2012 12:08 pm

Tu jde o to, že oni nejsou placeni od prodeje mobilů, ale od uzavřených smluv s novými potenciálními zákazníky. Těžko pak na ně nadávat, když si chtějí vydělat na živobytí. Ale spíš nadávat společnosti, že je neplatí od hodin strávených na prodejnách.
Jsme rádi, že dodržujete PRAVIDLA fóra. Jsi zde nový? PAK ZAČNI ZDE.
Moderatorka fóra
Moderatorka fóra

Uživatelský avatar speedman | čtv říj 04, 2012 12:23 pm

Ja som tiež nenadával na tetušku za terminálom ale na telekom :)
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Uživatelský avatar CiLA | čtv říj 04, 2012 1:30 pm

tak v Orange sa da predobjednat cez e-shop biely i5 len v 32GB verzii :-(
Po telefonate na zakaznicke cislo mi bolo povedane ze, 16GB o ktory mam zaujem dokonca ani nemusia zaradit do predaja ako v predajnach tak aj na e-shope vobec ... co teraz?
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Uživatelský avatar Pr3dator | čtv říj 04, 2012 1:33 pm

Metalgirl píše:Tu jde o to, že oni nejsou placeni od prodeje mobilů, ale od uzavřených smluv s novými potenciálními zákazníky.

Preto som zákazníkom O2, kde mám O2 fér bez viazanosti a oni mi nič iné ani nechcú nanútiť.
[Návod] Ako zisťovať aktuálne info o JB
-MacBook Air 13" 2014 - OSX Mavericks
Senior uživatel
Senior uživatel

Nalar | čtv říj 04, 2012 1:58 pm

CiLA píše:tak v Orange sa da predobjednat cez e-shop biely i5 len v 32GB verzii :-(
Po telefonate na zakaznicke cislo mi bolo povedane ze, 16GB o ktory mam zaujem dokonca ani nemusia zaradit do predaja ako v predajnach tak aj na e-shope vobec ... co teraz?

Je nejaky dovod, preco to musi byt zrovna Orange?

Lebo ak nie, skus Telecom. Mne sa zatial celkom pozdavaju. A pokial mozem povedat, telefon+pausal ma v konecnom dolsedku vysiel lacnejsie ako v Orange.

Uživatelský avatar speedman | čtv říj 04, 2012 2:04 pm

U mňa je dôvod prečo nie telekom ten, že som zákazníkom telekomu a bez toho aby som sa zaviazal mi ho nechcú predať. Takže jediná možnosť ako sa k nemu dostať je momentálne orange.
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

cluzoe | čtv říj 04, 2012 2:15 pm

Tak som si zasa zavolal na 905
Mal som "stastie" na ukecaneho "operatora"
Vravim ze mam uz tyzden objednany iPhone 5 a ze je aj schvaleny a stale cakam na dorucenie...
A on na to ze "super" Orange spusti predaj az vtedy ked bude mat naskladneny dostatok telefonov pre vsetkych... Skoro ma [-----].... :crazy:
Platon
Host
Host

Uživatelský avatar CiLA | čtv říj 04, 2012 3:11 pm

Nalar píše:
CiLA píše:tak v Orange sa da predobjednat cez e-shop biely i5 len v 32GB verzii :-(

Je nejaky dovod, preco to musi byt zrovna Orange?

Lebo ak nie, skus Telecom. Mne sa zatial celkom pozdavaju. A pokial mozem povedat, telefon+pausal ma v konecnom dolsedku vysiel lacnejsie ako v Orange.

uz som si nejako na Orange zvykol. Som u nich od samotneho pociatku ...
vyuzivam to, ze si mozem zmenit pausal s telefonom o 6 mesiacov skor. Dcere som daroval i4-ku tak teda asi pojdem do i5-ky. Potrebujem hlavne lepsi fotak pre svoje ucely tak preto zmena. 16GB mi v pohode staci a pre svoje vyuzitie este mozem usetrit mesacne 10Euro na doterajsom pausale co mi aj celkovo vyhovuje. Dnes ma tiez na pobocke trocha vytocili lebo chceli mi dat to co som ja nechcel. Navysit mi pausal (system nastavi kolko mesacne musim platit) s podmienkami mne nevyhovujucimi az nakoniec sa naslo riesenie ale to len vdaka tomu, ze som otravoval zakaznicku linku 905. Teraz neviem ci cakat na 16GB biely a ked kolko a ci vobec alebo ist do 16GB ciernej kde tiez budem sice cakat ale budem aspon v poradi :-)
Po tolkych "citaniach" sa bojim kupit ciernu lebo skrabance by som asi neprekusol ako sa poznam. Nejde mi to do hlavy ked zoberiem ak je 4-ka tazko znicitelna ... ked pozeram na fotky tak aj bocne tlacidla hlasitosti su cierne. Ktovie ako budu vyzerat po roku :-( Tu je asi kazda rada marna ale predsa ten kto uz 5-ku ma vie toho posudit viacej ... bohuzial ja tak povedat este nemozem :-)
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Uživatelský avatar avixe | čtv říj 04, 2012 4:44 pm

kym ti nepadne poriadnena zem tak je velmi odolny proti skrabancom, toho sa neboj, ale pada velmi lahko lebo vzadu nema sklo ktore sa lepi na prsty ale smykny hlinik... cize bez obalu ti drbne kazdu chvilu ked s nim narabas ako s mobilom
"audietur et altera pars"
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Uživatelský avatar CiLA | čtv říj 04, 2012 5:06 pm

o spadnutie na zem nemam obavy tu ide skor o skrabance (oderky) spominane v prispevkoch. Predsa ked som mal 4-ku polozil som ju neraz na stol v garazi, chytil ho "spinavymi" rukami ale ked som ho potom handrickou zlahka pretrel bol ako novy. Neraz bol polozeny v aute v PVC priehradke kde nim lomcovalo, smikalo to nim a nic, ziaden oderok, ziaden skrabanec. Az mam strach uz citat prispevky lebo fakt cloveku ktory je pedant ide az srdce puknut. Na druhu stranu neverim, ze 5-ka nepresla testami kde by sa malo ukazat co znesie a tiez sa mi nechce verit, ze by nieco dobre co bolo na 4-ke nahradili niecim zlym co je teraz na 5-ke ... z tohto dovodu som nabral pocit, ze biela by bola pre mna prijatelnejsia ale asi mi nic ine neostava len ist do ciernej 16GB :-( pockam asi este par dni ale nic nove nepredpokladam, ze sa dozviem, resp. Orange asi 16-ku nezaradi do predaja ...
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

AndyS | čtv říj 04, 2012 9:17 pm

Ja som si tiez objednal ešte minuly týždeň iPhone5 32GB verziu a moja manazerka čo ma má na starosti mi dnes povedala že telefóny nesú v celom Orangei lebo im Apple potvrdil objednávku ale ju nedodal v stanovenom termíne. Takze sa teraz čaká na dodanie od Apple. Cena cca 270,-€ plus mínus. Samozrejme na paušál a mám to na firmu kde mám asi tak 15 telefónov. Inak neviem čo sa tu stále rieši ten cierny hliník. Aj tak za dva roky a možno aj skôr budete skoro každý meniť iPhone za nový takze o čo ide? Tie dva roky to určite vydrží. A ked niekto s telefónom hádže o stenu tak sa tomu nieje čo čudovať. Mne kedysi spadla SE Xperia na zem, síce bola s plastu a kovu ale aj tak sa odrela a prežil som to. Nejaký ten skrabancek aj tak utrzi počas dvojročného používania. Teraz mám iPhone 16GB asi tak 1,5 roku na ňom foliu a zadný skilink kryt a je stále ako nový. Tak isto to urobím aj iPhone 5.
Host
Host

peter.nr | čtv říj 04, 2012 9:18 pm

CiLA píše:uz som si nejako na Orange zvykol. Som u nich od samotneho pociatku ... vyuzivam to, ze si mozem zmenit pausal s telefonom o 6 mesiacov skor.

To je práve to, čo brzdí znižovanie cien. Zvykol som si, nechce sa mi meniť ...

Telekom tiež umožňuje meniť paušál o 6 mesiacov skôr. Na rozdiel od Orange verným dáva zľavy. Napr. mne ponúkli 30% na Happy. No počkám si do Vianoc a bude z toho 50%.

Švagor je už cca 10 rokov v OR a platí dosť - okolo 30 EUR mesačne a ešte nikdy mu nedali zľavu napr. 50% na paušál. Vždy len nejaké drobotiny. My sme vo firme po 10 rokoch dostali zľavu 5 EUR na 30 EUR paušál. To je výsmech zákazníka. Preto sme zmenili paušál na Štart a teraz máme iného operátora. OR by si mal viac ceniť verných. No on kalkuluje, že "sú zvyknutí" ...
iPhone 4S 64GB 6.1.3
iPad 2 16GB WiFi 6.1.3
Macbook Air 2011, i5 1.7GHz, 4GB, 128GB, Mac OS X Mountain Lion
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Uživatelský avatar rony | čtv říj 04, 2012 10:38 pm

uz zacinate riesit nezmysly. tema je Dostupnost.
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
 mba i7  iPhone  4  5S  X  iPad Pro  Pencil  TV4  HomePod  WATCH  AirPods
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Uživatelský avatar CiLA | pát říj 05, 2012 7:50 pm

... dnes cez e-shop so zlavou 68€ objednany cierny 16GB v Orange uvidime teda ako im bude dlho trvat ho dodat :-(
Isiel som do Wow Pausalu: 11€ kredit 9.99€ (110min do vsetkych sieti, SMS/MMS) a 700MB internet 6.99€
to peter.nr: Nieco ako loajalita musi existovat :-) ale netvrdim, ze nemas pravdu ...
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

cluzoe | sob říj 06, 2012 10:39 am

Hura tak som sa stal vlastnikom 32gb bieleho iphonu5
s orange... :%)
samozrejme ale neoficialne pod rukov...
tipek vravel ze budu tasko dostupne este min mesiac...
Platon
Host
Host

Uživatelský avatar Zemlicka | sob říj 06, 2012 10:48 am

Ako sa vybavuje neoficialne pod rukou Cluzoe?
iPhone 5S
iPad Air
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

cluzoe | sob říj 06, 2012 11:13 am

No nahodou a cez inzerat v podstate...
Viem ze je orange len zo zrucneho listu...
Oni to takto rospredavaju "kseftuju"
pekny humus ten orange!
Platon
Host
Host

Uživatelský avatar CiLA | sob říj 06, 2012 4:10 pm

... este snad sa tu natiska jedna otazka ako to bude s nano kartou pri objednani iPhonu cez Orange e-shop? Riesil to uz tu niekto ?
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Uživatelský avatar Zemlicka | sob říj 06, 2012 4:14 pm

CiLA pride ti normalne kurierom vsetko mobil..nanosimka aj papiere...
Ja som tak objednaval 2 roky dozadu iphone4 a prislo mi to takto.A urcite mi pride aj 5tka ked sa dozijem.. :)
iPhone 5S
iPad Air
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required
PředchozíDalší

Zpět na Novinky o iPhone a dalších Apple produktech