Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online
jenicekk66 píše:Mas backup z itunes? Jestli to nekomu jde a nekomu ne musime najit ten ovlivnujici prvek.
Dalsi blubustku jsem nasel, pokud date slozku do docku, neudela se na nem odlesk jako u standartni ikony.
Golf píše:Myslím, že to tu zmiňované nebylo, ale u foťáku se kromě zoomu dá ostřit na vybrané místo (omlouvám se za rozmazanost, ale ten ostřící čtverec je tam opravdu jen malou chvíli)
Stačí tapnout na vybrané místo a objeví se ten zmiňovaný čtvereček a zároveň možnost zoomu..
Golf píše:Tak to ani nevím, že by tam u toho mailu bylo... A z toho co používám, kromě tedy toho detailu s Panorama u Navigonu (stejně funkce jenom pro efekt a ne praktická) jsem s fungováním vcelku spokojený (u trojky si myslím byly začátky trochu horší). Tethering stejně u O2 nejede, takže žádná velká změna.
iPhone OS 4 beta is for development purposes only. This software should only be installed on devices dedicated exclusively for iPhone OS 4 beta application development. Do not install this software if you do not have a device dedicated exclusively to iPhone OS 4 beta application development.
ale jo, vzdyt ja si nestezuju. Ale protoze jsem ve vlaknu "skusenosti" tak konstatuju co na tom nejede, aby pak nekdo nebyl prekvapen.tvosi píše:co ste cekali?ta beta neni delana tak, aby zachovavala % zpetnou kompatibilitu, ale aby vyvojari mohli pro novy os vyladit sve aplikace
PaDoX píše:No ale ty máš 3GS
Zpět na Novinky o iPhone a dalších Apple produktech
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé