Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online
konvec píše:Taky chyba 1013 při update na 4.2.1 nejsem schopen ho nijak "zprovoznit"
Zkoušel jsem postupy tady z fóra nic mě nepomohlo (změna USB portu, vypnul sem antivir i firewall) iTunes jsou aktualizované, přes sw RECBOOT se restartuje, ale zase naběhne obrazovka s připojením k iTunes, to samé když dám v tinyumbrella exit recovery .
Prosím o radu, potřebuji ho rozběhat.
Předem díky
Clive píše:Stihol som spravit restore + restore cez DFU, potom nastavit internet tak ako ma byt - o2internet ale aj po niekolkych restartoch sa mi tam nezobrazila moznost internet tetheringu.
Operator - o2 sk. Ako som pisal vyssie, doted na 4.0 a 4.1 vsetko ficalo ok
pepol píše:Omlouvám se jestli to tu někde je,ale nestačím všechno pročítat.Mám problém,že jsem si stáhl ofiko fw 4.2.1. a chtěl udělat upgrade na 4.1.Bohužel zkoušeno 3x se vždy stejným výsledkem a to chybou tuším 1030.Poté naskočil usb kabel a tak jsem zkoušel recboot,ale to jen vedlo k tomu,že se na displayi střídal usb kabl a nakousle jablko a pořád dokola!!Mohl by mi s tím někdo poradit?Nechápu to,že když je to ofiko fw,že mi to dělá tohle!!
Metalgirl píše:Jo, tak tím to je, ty máš backup z OS 3.1, nj, to se potom nedivím, ono totiž od ios 4 je ten backup trochu jiný. Za názvy souborů nejsou přípony, zatím u OS 3 tam ty přípony jsou.
Určitě, máš 3G, tak udělej downgrade na OS 3.1 zpět, potom si tam nahrej tu zálohu, pravděpodobně by to mělo na tento OS jít.
No a pak si zálohuj kontakty hlavně, jak se ti povede backup dát zpět.
Zpět na Novinky o iPhone a dalších Apple produktech
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé