Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online
ls8 píše:Mimochodem, ukazalo se, ze server [BULVAR: odkazujte na jiné zdroje], ktery jinak nemam moc rad, mel uz v dubnu spolu s 9to5mac velmi presne informace od sveho informatora, viz http://www.[BULVAR: odkazujte na jiné zdroje]/2011/04 ... hone-4s-2/. Uvidime, jestli se potvrdi i jejich informace o 1GB RAM.
Cobra píše:každopádne ďalší iphone by nemal byť označený číselne.
iphone 5 nemôžu použiť, lebo 4S je piaty v poradí a tým pádom ho nemôžu nazvať ani iphone 6, keďže nebolo použité číslo 5.
leevi píše:Zatím je většina nespokojena s nadopovanou 4. I já mezi ně patřím. Na druhou stranu si ale říkám, co jsem od něj čekal? Fontánu, projektor...? Nebo snad větší display? Na to máme přece iPad. Navenek to ale vypadá, že se u Apple něco pos... a tak pustili alepsoň tohle. Jelikož mám už hodně unavenou 3G S, tak do něj jdu. Možná se příští rok prodá a bude něco jiného a nebo že bych se rozloučil s Apple?
Vše ale kompenzuje iOS 5 a s ní související služby. A ještě takový postřeh...myslím, že tímhle se Cook moc dobře neuvedl. Byť k tomu přišel jako slepý k houslím.
myslím, že tímhle se Cook moc dobře neuvedl. Byť k tomu přišel jako slepý k houslím.
Cobra píše:každopádne ďalší iphone by nemal byť označený číselne.
iphone 5 nemôžu použiť, lebo 4S je piaty v poradí a tým pádom ho nemôžu nazvať ani iphone 6, keďže nebolo použité číslo 5.
cuting píše:A zajímavé je i to, že s podobnou smlouvou a úvazkem na 2 roky je možné získat iPhone zde v Česku za jednu korunu.
Zpět na Novinky o iPhone a dalších Apple produktech
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé