Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online
pe.kova píše:nenene, je to tak jak píše tvosi, CDMA verze je pouze tehdy pokud si to koupíš u CDMA operátora
havim píše:Dnes objednano pres telefon na apple.cz. Vrele doporucuji objednat telefonicky, malokde jsem se setkal s tak ochotnym personalem. Mam doruceni mezi 7-14. listopadem. Rekli mi ale, ze mozna pristi tyden to dojde.
Dave píše:no já si počkám až vám to někomu dorazí. napíšete někdo pak něco jak to vše probíhalo, kolik a kdy vám strhli z banky, jak jste s iPhonem 4S spokojeni, jestli nenacházíte nějaký chyby apod...?
Nalim-P píše:Zmenil sa u niekoho kto si iPhone 4S objednával medzi prvými z apple.cz status objednávky z "Položky se zpracovávají" na "Připravujeme zboží k odeslání" ? Ja som dúfal, že snáď by ho mohli doručiť dnes, keďže na lsa.cz mali overené info, že prvý zákazníci ho dostanú už okolo 28.10. V pondelok skoro ráno totiž odchádzam na služobku, kde bude nuda, tak som chcel mať novú hračku už zo sebou
Použitý Qualcomm MDM6610 navíc přidává podporu CDMA, proto je iPhone 4S ihned dostupný i u amerického poskytovatele Verizon, jehož zákazníci museli na předchozí generaci čekat zhruba tři čtvrtě roku.
Zdroj: http://mobil.idnes.cz/dily-na-iphone-4s ... iphone_ram
Zpět na Novinky o iPhone a dalších Apple produktech
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé