Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

pe.kova píše:nenene, je to tak jak píše tvosi, CDMA verze je pouze tehdy pokud si to koupíš u CDMA operátora
havim píše:Dnes objednano pres telefon na apple.cz. Vrele doporucuji objednat telefonicky, malokde jsem se setkal s tak ochotnym personalem. Mam doruceni mezi 7-14. listopadem. Rekli mi ale, ze mozna pristi tyden to dojde.

Dave píše:no já si počkám až vám to někomu dorazí. napíšete někdo pak něco jak to vše probíhalo, kolik a kdy vám strhli z banky, jak jste s iPhonem 4S spokojeni, jestli nenacházíte nějaký chyby apod...?

Nalim-P píše:Zmenil sa u niekoho kto si iPhone 4S objednával medzi prvými z apple.cz status objednávky z "Položky se zpracovávají" na "Připravujeme zboží k odeslání" ? Ja som dúfal, že snáď by ho mohli doručiť dnes, keďže na lsa.cz mali overené info, že prvý zákazníci ho dostanú už okolo 28.10. V pondelok skoro ráno totiž odchádzam na služobku, kde bude nuda, tak som chcel mať novú hračku už zo sebou
(bylo by to opravdu super, nemůžu se ho dočkat...
)

Použitý Qualcomm MDM6610 navíc přidává podporu CDMA, proto je iPhone 4S ihned dostupný i u amerického poskytovatele Verizon, jehož zákazníci museli na předchozí generaci čekat zhruba tři čtvrtě roku.
Zdroj: http://mobil.idnes.cz/dily-na-iphone-4s ... iphone_ram

a na strankach jsem to nenasel 

iphone ke stejne bez net tatifu k nicemu a pokud se pocita do MMP tak ty ceny jsou v pohode
nebudu tady resit ceny v cizine, ziju v cr a beru jake byly ceny loni, kdyby tak vydrzeli i pro dalsi modely iphonu, ale to je hodne ve hvezdach.
"
koupeny v OC Novy Smichov
krasny bily 16GB 4s...jinak zatim bez problemu, displej je pekny bez zluteho nadechu

je to paradni...Siri me nadchla, uz sem poslal par smsek v anglictine, nechal ji i precist smsky prichozi..bohuzel ceskou smsku neprecte 

Zpět na Novinky o iPhone a dalších Apple produktech
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé