Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online
dodulo píše: kontakty si zosynchronizuj napr. s windows contact alebo outlookom a nasledne potom iba pripojis iPhone 4S a tam potom zaskrtnes s cim chces kontakty syncnut...
BiGFiSh píše:ahoj.
Dnes mi konecne dorazil IP 4s 16GB. Prestupoval jsem z HTC Desire.
Prekypuju nadsenim nad zpracovanim jak konstrukce tak operacniho systemu. Vse je fakt hodne rychly. Je to parada. Jen trochu nezvyk na ovladani, menu apodSiri se mi fakt libi, ovladam pomoci ni skoro vsecko.
Jen me mate trochu 1 vec - je tedy normalni, ze jsem vlastne nonstop online ? U Htc jsem vypinal a zapinal mobilni sit v pripade potreby.. Nevyzere mi to ten muj 100MB limit za 2 dny ? Uz samotna siri si myslim, ze muze zrat par dobrych MB denne..
Colpeas píše:No já třeba používám internet v mobilu denně na všechno možné - od počasí po stahování aplikací, na mail mám Push a přes 250mb měsíčně se dostanu jen výjmečně... záleží na uživateli
rmi píše:Ej veru na tie data by si mal davat riadny pozor... 100mb nemam problem spravit za den. A to som aj tak vacsinou na wifine.Osobne odporucam aspon 1000mb dat mesacne na rozumne pouzivanie
Dezerth píše:A nejlepší je že se iphone 4s prodává v nové polo smontované edici. Zadní kryt odlízá a jeden šroubek je uvolněn.
wolf píše:já ho objednal hned po půlnoci jak ho začali prodávat přes infolinku a dnes mi došel.
BiGFiSh píše:izi :
Kdyz jsem mel HTC tak se dal pouzit jako modem pro pc..bohuzel naopak to neslo..
U IP je to to same ? (polopaticky - surfovani na pocitacovym internetu Iphonem, ktery je s pc propojen pres usb kabel, tudiz ,,modemem" je zde pc)
Zpět na Novinky o iPhone a dalších Apple produktech
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé