Tak dneska jsem si dal nove kolecko, poznatky
TM technicka podpora - problem u me maji hlaseny od patku, vedi o nem, nepodarilo se jim zatim identifikovat, proc nektere sim fungujou a jine ne, takze nedozvedel jsem se nic, jen mi rekli, ze uz nemam volat, ozvou se pry sami, az neco zjisti
Apple support - info z dnesniho rana, apple zatim nedokazal identifikovat jednoznacne problem, hlaseno je nekolik par pripadu od jinych operatoru nez TM, u nich vetsinou pomohla vymena simkarty. Drtiva vetsina problemu se tyka T-M, spouste lidi vymena simkater nepomohla, resi se co dal.
Zatim mam dojem, ze apple nic opravovat nebude, takze to bude muset nejak resit t-mobile, ze da lidem simky, ktere to nedelaji, (nebo je to technologii site?, ale to se mi nezda).
Takze jsem si pozadal o vymenu pristroje, udelali mi RMA, a cekam na novy telefon, slibovali do 48h, tak to jsem zvedavy.
Jinak holcina na Apple supportu mi poradila, ze muzu udelat jailbreak, a downgrade na 5.0, ze o zaruku neprijdu

ale do toho jsem nesel, netusim, zda je to vubec mozne, takze jsme o tehle moznosti dale nemluvili.