Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Anndy píše:možné je všetko. Ale pokiaľ si nemal oba mobily naraz pri sebe a neruobil si fotky v rovnakom čase - nič to neznamená. Lebo mne to niekedy spraví odlesky a niekedy nie. Stačí sa inak posunúť alebo je iný typ svetla.

hehe (myslím v zmysle netreba ich niekde uchovávať, starať sa o ne, triediť..toto ma nikdy nebavilo a výždy to skončilo buď hromadou blbostí alebo som to celé zmazal a basta). Už som sa poučil a nefotím - z dovolenky max. 5 foto a vlastne aj to nemusí byť
.
.

Pretoze iPhony a vlastne aj ine mobily su vodeodolne a nie vodotesne. Oni znesu asi aj viac ako maju dane specifikaciou (rozne testy to potvrdzuju) ale Apple stale deklaruje vodeodolne. A to je nieco ine ako vodotesne.Kjirka píše:Tuhle poznámku jsem trochu nepochopil, obzvláště když říkám, že se sedmičkou jsem se bez jakýchkoliv následků nechtěně vykoupal. A byl jsem v tom bazénu poměrně dlouho, protože jsem na telefon v kapse tak trochu zapomněl

na rovinu, s 11 PRO to už zkoušet raději nechci 

Metalgirl píše:No tak asi si vyřídím výměnu a budu doufat, že novější kousek už bude mít antireflex v pořádku.

Kjirka píše:Tuhle poznámku jsem trochu nepochopil, obzvláště když říkám, že se sedmičkou jsem se bez jakýchkoliv následků nechtěně vykoupal. A byl jsem v tom bazénu poměrně dlouho, protože jsem na telefon v kapse tak trochu zapomněl :-)

lolKjirka píše:Nebylo by jistější pár měsíců počkat ?

Kjirka píše:Metalgirl píše:No tak asi si vyřídím výměnu a budu doufat, že novější kousek už bude mít antireflex v pořádku.
Nebylo by jistější pár měsíců počkat ?
Takže v tomto případě opravdu buď se s tím smířit nebo prostě počkat nějakou dobu, než to vychytají.

Zpět na Novinky o iPhone a dalších Apple produktech
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé