fmoravec: Jojo, tve argumenty celkem dávají smysl a máš pravdu. Já si jen nemyslím, že to co jsi vyjmenoval je způsob Applu jak nám dokazovat svou nadřeznost:-) Ve spoustě věcí jde také o to, že chtějí uživateli garantovat určitý výkon a určitou kvalitu služeb (tím mám namysli třeba neúplný multitasking). Samozřejmě toto neplatí např. pro tethering. Ale co od multitaskingu chceš jiného než že se ti aplikace otevře tam kde jsi ji zavřel nebo že uslyšíš zvuk který aplikace pouští jako kdyby běžela? Multitasking nemusí být o tom že aplikace běží, ale o tom že uživatel získává stejné informace jako kdyby běžela.
Nic nemůže být dokonalé a já jsem se dostal prostě do fáze kdy beru iPhone jako jediný pro mě použitelný telefon, který se skvěle ovládá a má nějaké mouchy. Veškeré věci co do něj Apple přidá, byť jsou již dávno běžné jinde, beru jako vylepšení do mého dokonalého telefonu

Chápu tvé rozhořčení, ale takový prostě Apple je. Každopádně ať je jaký chce, dělá výrobky precizní a použitelné, co nejpřívětivější pro uživatele.