Pravidla fóra
Vytvárajte len vlákna určené na informovanie o novinkách okolo Apple, iOS a podobne. Všetky ostatné témy, neaktuálne alebo vymyslené informácie či žiadosti o pomoc sem nepatria.
zapni cydiu stiahni program bootlace tam musiš stiahnut soft to robi asi 10 minut a potom v tom programe všetko robit musiš mat wifi vela navodou je aj ma youtube
pharelkoo: vyplň si model v profilu, když to nemáš, nedočkáš se pomoci... jiank mam pocit, ale nejsem si tim jistej, ze na ipt bootlace nefunguje, protože android (idroid) je os pro telefony, takze to pro ipt neudelali.. Ale když by jsi se o to opravdu zajimal, tak za 3 sec máš odpověď - GOOGLE
ale však to išlo , ja som to tam mal už , ale teraz pozeram že ipod touch 2g nejde tam maš smolu nedaš to tam , jednine keby si mal ipod touch 1g na tom to ide
Podarilo sa mi na mojom iphone 3g 4.2.1 rozchodiť android, ale po uzamknutí obrazovky tak za 5 sekund sa iphone ako keby nabootoval a vyberám si čo mám spustiť - či iOS, konzolu alebo iDroid. Neviete prečo mi to tak padne?
iPhone 6S Space Gray 64GB iOS9(od 10/2015)Telekom Macbook Pro Retina L 2013(3/14) iPad Air silver (12/13)32GB iPhone 6 silver 16GB iOS8 iPhone 5S silver 16GB iOS7(od 11.13-10/14) IPHONE 4S 16GB (10/11-10/13) IPHONE 3G 8GB (6/09-10/11)
Chcem sa spítat či sa dá do Ipod touch 3G 64GB s firmware 4.1 dat operačny system Android? Skušal som len ked stiahnem v Cydii program Bootlace a spustim ho tak mi vypisuje Bootlace does not support this device. Poradta.Dakujem
MODERÁTOR milan2022 POZNAMENÁVÁ:
Zlucene do uz existujej temy,v novinkach to nema co hladat.