Jinak cesky apple uz ip4 8Gb taky prodava.. http://store.apple.com/cz/product/MD128?mco=MjU1NTYxNzA
Za 12tis. cena dle me nic moc.. na to ze to je 8gb..
Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online
barberry.pha píše:No ale to dotycne uz nenapsal jaky ma pausal, jestli soukromy neomezeny nebo je dostaly k firemnimu pausalu.
Skoty píše:Slepej k houslím??Asi nic o tom nevíš, že tak prosím tě.. nemel ho*na...
Tak nebol to Desire S, poplietol som si to, bolo to nejake ine HTC so 4" obrazovkou, 3,7" som dnes skusal, a to je v pohode este. Ale aj tak 3,5" mi pride na mobil tak akuratSilverSurfer píše:Co sa tyka vacsieho displeja, tazko povedat, moj nazor je, ze telefon by sa mal dat olvadat bez problemov jednou rukou a napr. pri drzani 3,7" HTC Desire S v pravej ruke, sa mi uz trochu tazsie ovlada oblast horneho laveho rohu. Cize na 4" to by bolo este horsie ...
Já se ani nestačím divit kolik zabědněncu může být tady na fóru.. to si tady honíte a léčíte ego, nebo o co Vám pořád jde?? A tohle je lepší a tohle je horší a přitom nemáte žádné zkušenosti s těmi produkty... a na co mi je, že ten a ten android má 2x lepší procesor když ho ani nevyužijí aplikace, ani systém... na co mi je, že má takový a takový display o takové velikost když se na mě vývojáři vyserou protože musí vše optimalizovat na milion rozlišení? Na co mi je, že si koupím nejnovější pecku od Samsungu, nebo HTC, když se většinou nedočkám příští verze systému a když už, tak jsou další 2 novější venku... To je pořád něco, já fakt nechápu proč tady každý nadává na apple, který má na 100% vyladěný systém k HW a velice kvalitní konstrukce? To si vážně myslíte, že ty vaše plasťáky jsou lepší, nebo výkonější? Ano, možná v papírové formě.... Přemýšlejte trochu. iPhone, iPad apod. nejsou dokonalé, ale určitě jsou 100x dokonalejší a kvalitnější než telefony od firem, které chrlí jeden telefon za druhým...
Zpět na Novinky o iPhone a dalších Apple produktech
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé