Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online
Jelen50 píše:Zdravím, synchronizoval jsem si obrázky do iPhonu stejným způsobem jako jsem to dělal když jsem měl iOS4, ale teď mám obrázky v knihovně obrázků a ještě se mně vytvořila složka, z které se ty obrázky synchronizují a je v ní úplně to stejné. Nevíte, co mám udělat, aby tam zůstala jen ta knihovna obrázků? Díky.
mamut píše:taky doufam ze to tam snad nekdy dodelaji protoze lozit porad pres cele nastaveni abych zapnul mobilni data je fakt otrava.nechapu duvod proc tam ani takova obycejna vec nemuze byt
lukaspraha píše:prosím o pomoc, po udpatu na iOS 5 mi přestal fungovat osobní hotspot jak přes USB tak přes BT...mám O2...netušíte co se děje - máte někdo stejný problém...
díky
Kopec77 píše:Nezdá se vám vyšší výdrž baterie? Dnes jsem přišel z práce a od rána 95% celou dobu zaplé wifi. Většinou mám kolem 70%. Ale třeba je to náhoda.
ls8 píše:lukaspraha píše:prosím o pomoc, po udpatu na iOS 5 mi přestal fungovat osobní hotspot jak přes USB tak přes BT...mám O2...netušíte co se děje - máte někdo stejný problém...
díky
Jo, je nutné udělat reset síťových nastavení.
jind píše:Ne Golfe.. ona je nesmrtelna. ......Cili proto rikam, ze svou baterii mam rad. A udrzuju ji na co nevyssim moznem nabiti pokud to jde.... ihned vypinam...verte, ze to ma vliv na zivotnos baterie...
Kopec77 píše:Nezdá se vám vyšší výdrž baterie? Dnes jsem přišel z práce a od rána 95% celou dobu zaplé wifi. Většinou mám kolem 70%. Ale třeba je to náhoda.
Zpět na Novinky o iPhone a dalších Apple produktech
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé