Vydáni iOS 5.0.1 - zkusenosti,problemy,reseni

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Pravidla fóra
Vytvárajte len vlákna určené na informovanie o novinkách okolo Apple, iOS a podobne. Všetky ostatné témy, neaktuálne alebo vymyslené informácie či žiadosti o pomoc sem nepatria.

radekt77 | pon lis 14, 2011 4:14 pm

Re: Vydán iOS 5.0.1

Dobrý den,

také se připojím s poznatkem s 5.0.1.

iPhone 4S 64GB s T-Mobile microSim (1 rok starou), s 5.0.1 nefunkční - no network, invalid sim, atd. to už znáte. Ale problém jsem měl již při aktivaci s 5.0, kartu to také vůbec nebralo a musel jsem aktivovat s jinou kartou, poté už se to nějak rozchodilo.

Po aktualizaci na 5.0.1 vypadávání sítě, nemožno skoro volat. Výměna sim za novou, bohužel stejného typu u T-Mobile nepomohlo.

Ale dnešní poznatek: kolega se stejným iPhone 4S 64GB a T-mobile kartou ostříhou cca 4 roky starou jede bez problému - také žádná novinka. Ale co se stalo když jsem karty prohodil?

Můj iPhone nefungoval ani s 4 roky starou ostřihoul simkou od T-mobile a jeho iPhone s mojí novou microSim fungoval v pohodě. Takže závěr byl že jsem zavolal na Apple podporu ať mi telefon vymění.

Ještě jeden zajímavý poznatek z mého zázračného iPhonu, když byl na síti a vytahl jsem simku telefon stále ukazoval že je na signálu a tak jsem si zkusil zavolat a ono to začlo zvonit!! I bez simky :shock:

Na Apple podpoře to brali úplně v poho, výměna no problem - pošlou kurýra pro starý a pak dalšího s novým, tak snad dorazí brzo. Nicméně mě upozornili abych neaktulizoval na 5.0.1.

Dále jsem také zkoušel Vodafone kartu ostřiženou pár let starou simku a s tou se zdálo že to funguje normálně - bohužel jsem detailně netestoval.

Takže závěrem si myslím, že problém bude jak v některých telefonech (bohužel vadných) tak i v software 5.0.1 v návaznosti na typy simek.

Radek

suzizdenek | pon lis 14, 2011 4:38 pm

Mé zkušenosti.
Mám operátora 02. Na systému 5.00 jsem nepozoroval problém se signálem. Po upgradu na 5.01 jsem o víkendu taky neměl problém. Až do doby, kdy jsem dnes přišel do práce. V práci mám horší signál a přepíná se 3G a klasická síť. V některých místech dokonce není signál žádný. No a v momentě, kdy telefon ztratil signál - NO SERVICE, tak už ho potom neobnovil. Tzn. v místě, kde signál je normální, i 3G, tak telefon stále hlásil NO SERVICE a to do doby, než jsem někoho prozvonil. Zkoušel jsem to pak znova, nechal jsem telefon po ztrátě signálu cca 30 minut v místě, kde je signál a sám signál neobnovil. Zkoušel jsem na něho zavolat a hlásilo to mimo signál. Až zase když jsem z něho zkusil volat já.
Volal jsem na apple a říkali, že se s tím zatím nesetkali. Doporučili AirMode zapnout, případně udělat restore nebo vypnout mobilní data. To však pro mě není řešení.
Simkartu mám novou, dříve se všemi mobily to vždy signál ztratilo, ale pak samo obnovilo.

flax | pon lis 14, 2011 5:20 pm

Tak jsem si byl dnes u O2 vymenit orezanou SIMku za novou, originalni MicroSIM a problemy pretrvavaji a jsou naprosto stejne. Telefon po vypnuti a zapnuti udrzi signal tak 5 minut a pak se s nim uz neda nikam dovolat ani prijimat hovory. Spotreba baterie je naprosto katastrofalni. Do doby co jsem mel na 4S iOS 5.0 bylo vse bez problemu az na tu baterii. Proste tohle je pro Apple poradna ostuda.

Stale ale nevim jak je to s vymenou telefonu, ktery jsem kupoval na appstore. Jedna se tedy o HW zavadu, nebo o problem SIM, pripadne operatora? Nabizi Apple vymenu telefonu jen z duvodu downgrade na 5.0, nebo proste vypustili serii, ktera ma nejakou HW chybu? Nevim co mam dale delat.

Mrako007 | pon lis 14, 2011 6:08 pm

Jedine 100% reseni tohoto problemu je aktualne reklamace vymenou za novy iPhone 4S (s IOS 5.0.0) a neupdatovat na 5.0.1. TM ani Apple zatim neznaji pricinu, takze reseni formou aktualizace ci vymeny za jine SIMky muze prijit do tydne, nebo taky za nekolik tydnu. Nastesti na podpore Apple jsou velmi ochotni, takze mi vymeni kus za kus (snad jich budou mit dost na sklade :)

gmysak | pon lis 14, 2011 6:19 pm

to flax: zavolat na podporu, vymenit za novy a nedelat upgrade na iOS 5.0.1. Jedna se o chybu telefonu.

Clint | pon lis 14, 2011 6:50 pm

Tedy, když to tak čtu, tak mám chuť jít do IPhone stále míň a míň....neříkejte mi, že po smrti chudáka Jobse půjde celej Apple do kopru a budou varábět aušusy???
Vůbec nevím, co bych vzal místo něj, myslel jsem SGSII, ale všichni brečej, jak se jim smaží display a "zůstávaj tam duchové, co nejdou nikdy už smazat"...nebo-li negativní vlastnost Amoledů...

marcus50 | pon lis 14, 2011 7:16 pm

Po výměně T-Mobile SIM karty za Vodafone a následné obnově zařízení jsem si říkal, jak vše zase krásně funguje (volání, SMS, internet). Telefon jsem pak na chvíli odložil. Když jsem poté zkusil někomu zavolat hovor selhal, nešly posílat SMS atd.. Po cca minutě začne opět vše fungovat, jak jsem ale zjistil, tak jen někdy (síťové spojení se buď obnoví samo nebo až po zavolání na moje číslo, je to záhada). Výhoda VF SIM karty oproti té od TM je, že po zapnutí telefonu mohu uskutečnit více hovorů, popř. SMS a zatím jsem nedostal žádnou hlášku typu "Žádná služba", "Neplatná SIM" atd..

Z mých poznatků vyplývá to, co již bylo řečeno... chyba je v telefonu. Zítra si pravděpodobně nechám vrátit za telefon peníze (ve středu mně končí 14 denní lhůza na vrácení zboží). Moc se mi do toho nechce, protože mám na iPhonu nalepeny fólie za 30$, ale nehci mít, kdo ví jak dlouho, telefon za 15k ležet na stole...

Měl někdo v problémy se sítí i s iOS 5.0.0, popř. pomohla Vám výměna iPhone za nový?
Naposledy upravil marcus50 dne pon lis 14, 2011 10:07 pm, celkově upraveno 2
Host
Host

havim | pon lis 14, 2011 8:43 pm

Dnes ráno jsem nabíjel:

použití: 2 hodiny 7 minut (10 sms odchozí, 10 příchozí, 15 minut hovor, 15 minut wifi, 40 minut music, atd...
pohotovost 10hodin 48 minut
nyní bateria má 82%

Co říkáte? Dobré nebo špatné?

Ip4S 16GB, O2, 5.0.1

Mari.Shinzon | pon lis 14, 2011 8:49 pm

havim: To už myslím docela ujde.. :)

Clint | pon lis 14, 2011 9:17 pm

Teď jsem mluvil s kamarádem, má IPhona 4S 32GB od T-Mobile s IOS 5.0.1 a naprosto bez problémů, šlape jako fík a baterka ok.
Celá záležitost se začíná rozmazávat (Seznam.cz), anrdoiďáci se smějou a jásají...

Zajímalo by mě, až půjdu pro ten IPhone do T-Mobile, jestli si tam mohu než ho vezmu fláknout 5.0.1 a vyprubovat ho. To že ho zapnu se SIM a vyzkoušim hovor je jasná věc, bez toho neodejdu.

posix | pon lis 14, 2011 11:55 pm

to:havim

Muzu potvrdit.

Dnes 1:57 hod. hovory celkem, 230 SMS pres Viber, cele odpoledne zapnuta Wifi. Operator VF + MicroSIM VF = 77% Vše v pohodě i s iOS 5.0.1.

Akorat jsem delal Restore, protoze mi po aktualizaci pres OTA na 5.0.1 nesla GPS, ale s vydrzi zadny problem.
iPhone 6 16GB, iOS 8.1, VFCZ
Host
Host

leevi | úte lis 15, 2011 8:44 am

Já si zaplaťpámbu taky nemůžu stěžovat. iP 4S 32GB, 5.0.1 OTA, VF-nová microsim. Ale večer mívám tak okolo 40% a toho dost používám.
iPhone -> iPhone 3G S -> iPhone 4 S -> iPhone 5 S -> iPhone 6 Plus + iPad 3 g + iMac
Host
Host

abroBA | úte lis 15, 2011 8:58 am

makovice píše:Tak ho prosimte rychle ...... neco na verejnost!!!

Keby si si radsej precital celu diskusiu nez daco povies :evil: Sam mam problem s Iphonom 4S. Realiata je taka ze mi vobec nefunguje zmena PIN kodu a signal padal, po update na 5.0.1. mi volat nejde vobec aj ked ukazuje 4 palicky. Neviem kde je problem, ale tiez sa drzat teorie ze Iphone je nedoknutelny je smiesna.
Funguje mi IP 3G aj IP 4 a to s IP 4 nemal ani pred tym problemy s antenou. Hold IP 4S ma asi velku chybovost, alebo je tam velka zhoda nahodnych nespolupracujucich HW veci (IP + SIM karta).

Dnes idem reklamovat a dufam ze si vybavim aj nahradu za nepouzivanie telefonu a znizenie pausalu pocas reklamacie. Dam vediet.

Telekom SK (T-mobile SK)
iPhone 7 64GB black
iPhone 5E 64GB white
Ipad mini 4 64GB silver
iPhone 6s 64GB white
iPhone 5 32GB black
iPhone 5C 16GB white
iPhone 4S 16GB
iPhone 4 32GB black
iPhone 3G 8GB black
Host
Host

Uživatelský avatar Barberry.pha | úte lis 15, 2011 9:21 am

Re: Vydáni0iOS 5.0.1 - zkusenosti,problemy,reseni

VAROVÁNÍ MODERÁTORA:

Promazano od OT, drzte se tematu!!! Resi se tady problemy s nainstalovanim ios5.0.1, pripadne nastale potize,reseni nebo zkusenosti. FNUKACI POSTY O NICEM si laskavejte nechte pro sebe, reklamujte si co chce a za chcete ale s topicem to nema nic spolecneho, POKUD SE TOHO NEBUDETE DRZET TEMA SE ZAMKNE!!!
" Nekdo ma rád vláčky ...někdo Apple Hračky :) "
Manual iPhone
iPhone 5S 32GB SpaceGrey MacBook White 2010 iPad Mini 16GB Black wifi
Moderator fóra
Moderator fóra

Skyt | úte lis 15, 2011 9:24 am

Re: Vydáni0iOS 5.0.1 - zkusenosti,problemy,reseni

Ja tedy zadne problemy s pripojenim k siti nemam (T-Mobile). Vydrz jeste objektivne posoudit nemuzu, nemam iPhone 4S ani tyden, takze si dokazete asi predstavit, jak moc casto ho pouzivam (hry, internet, maily, sms, 3G). Ale jak rikam, problemy se signalem nemam (nepocitam obecne zname problemy se silou signalu T-mobilu v Brne)
iPhone 4S 32gb
iPad 4 32gb wifi JB
Host
Host

trinitrotoluen | úte lis 15, 2011 10:47 am

Re: Vydáni iOS 5.0.1 - zkusenosti,problemy,reseni

Podla vyjadrenia operatora (volala mi pani z Telekomu) je problem sposobeny neschopnostou telefonu prepinat sa automaticky medzi sietami (3G, edge, gprs atd…) preto sa zneaktivni SIM karta v sieti operatora (to by vysvetlovalo hlasky NO SERVICE, Inactiv SIM). Ale aj na strane operatora kvalitou siete. V miestach s vyssou hustotou BTS stanic sa telefon medzi nimi prepina podla mojho nazoru castejsie aj to si niesom isty ci sa striktne drzi jednej alebo je pripojeny naraz k viacerym. A samozrejme sprava na zaver, udajne to apple riesi v spolupraci s operatormi (aj ked toto su klauzulky ktore su bezne pouzivane v komunikacii technicke oddelenie vs. zakaznik)

Gart | úte lis 15, 2011 11:43 am

Právě jsem dostal vyjádření od technika T-mobilu:

Dobrý den,

Vámi popisovaný problém má více zákazníku s novými telefony iPhone 4 a 4S nejen v České republice.
Problém spočívá v chybně naprogramovaném kódu v nové verzi iOS 5.0.1., kde dle vyjádřeni vývojářů společnosti Apple, došlo k vypnutí obou vestavěných antén pro GSM signál. Na odstranění se již pracuje a tento problém by měl být odstraněn v další verzi iOS 5.0.2.
Pokud by jste měl v telefonu starší iOS 5.0.0. vše by fungovalo bez problému.
Zde je jediná možnost znovu do telefonu nahrát starší verzi iOS 5.0.0., nebo rovnou reklamace nebo výměna iPhone na naší značkové prodejně T-mobile a následně Nenahrávat novější firmware iOS 5.0.1.
Na naší značkové prodejně by vám měli vyjít maximálně vstříc.
Omlouváme se za vzniklé komplikace, které nejsou námi způsobené.

S pozdravem a přáním příjemného dne

Jan Novobilský
CS administrátor podpory tech., dat. a multimed. služeb T-Mobile Czech Republic a.s.

Já osobně budu čekat na opravnou aktualizaci sw... vyměňovat dobrý kus telefonu za nový mi příjde zbytečné..
Host
Host

Uživatelský avatar Ghost | úte lis 15, 2011 11:48 am

Tak mě se dnes stala zajímavá věc..Zjistil jsem, že se mi nikdo nemůže dovolat..Zkusil jsem se prozvonit z mého druhého obyč tel. a klasicky to vyzvání jako když volám ale mě prostě Iphone nezvoní a ani po té nemám nepřijatý hovor. Přitom signál mám plnej. Vypnou/zapnout nepomohlo. Šel jsem do Nastavení-Síť a zapl jsem 3G a mobilní data a po chvíli zase vypnul (jinak je mám pořád vyplí) a už se zase dovolám..Každopádně jsem asi přišel zase o dost zákazníků.
Iphone 4 16 GB Vodafone
IPAD 4 Retina 32GB
Kiteboarding - Kiteshoping@gmail.cz
Kitefree - Trans, Ozone
Military Paintball Team Skalkajda
Host
Host

pita_pita | úte lis 15, 2011 12:34 pm

Zatím to vypadá, že chyby jsou v OS, nikoliv v telefonu jako takovém. Neobhajuji Apple - vydat opravu jedné chyby a zanést jiné by se takové společnosti stávat nemělo, ale nakonec to vychytají a iPhone 4S bude stejně použitelný, jako iPhone 4.
Host
Host

Mrako007 | úte lis 15, 2011 12:47 pm

Tmobile:
iPhone 4 + 5.0.1 - Vyuziti 2h 16minut, pohotovost 18h, baterka na 75% - to je dobre.
iPhone 4S + 5.0.0 - baterka nic moc pro beznem pouzivani, po update na 5.0.1 nastaly obdobne vyse popisovane problemy. Co se tyce vyjadreni toho technika - nechapu, jak muze chybne naprogramovany kod prepinani anten mit problemy s Tmobile CZ Simkami (nikoli treba Tmobile nemeckymi Simkami...), proc po restartu ci obnove sitovych nastaveni telefon na nejakou dobu funguje, da se s nim volat, posilat SMS... ale uz ne vypnout ci zmenit pin. Nerikam - Apple mohl udelat chybu, ale pokud hledam chybu a postupuji od funkcniho k nefunkcnimu, dela to na me dojem, ze cesky Tmobile pouziva urcite nestandardni veci ve sve siti a z techto duvodu jsou prave problemy s ceskym Tmobile (a ne s jinymi operatory u nas ci v zahranici).

Gart | úte lis 15, 2011 1:00 pm

Mýlíš se, problémy jsou i u jiných operátorů i v jiných zemích.. Jen v ČR je to převážně T-mobile. Pokud dáš nefunkční simku do jiného telefonu funguje bez problémů. Ten pes je zakopaný prostě mezi komunikací sim karty v iPhonu a jeho anténami..
Host
Host

Uživatelský avatar Johny4 | úte lis 15, 2011 1:01 pm

Nevíte někdo kolika procent telefonů se tento problém cca týká?
Popřípadě, nechcete zde udělat na toto téma anketu?
Jestli to zde na fórum už je, tak se omlouvám

Edit: pochopitelně mám na mysli problém se signálem
iPhone 3G -> iPhone 4 -> iPhone 5 -> iPhone 5c -> iPhone 6 -> iPhone 7 -> iPhone Xr
iPad 2 -> iPad 2018
Apple TV 4K
iPod Classic 120GB
Host
Host

Mrako007 | úte lis 15, 2011 1:16 pm

2 Gart: takze ty vis i o jinych operatorech, kteri maji stejne problemy (tedy ve stejnem rozsahu), jako cesky Tmobile? Treba O2, Vodafone, Orange...? Nebo nejaky operator v "Kotehulkach" nekde za mrtvym morem? Maji takove problemy Verison? AT&T?

Cela ta situace s iP4S a 5.0.1 neni stastna. Krom expertu z Apple snad nikdo netusi, v cem spociva dany problem - ostatni jsou jen odhady. Za sebe mohu rici (odhaduji), ze problem je v necem nestandardnim v siti ceskeho Tmobile.

Gart | úte lis 15, 2011 2:30 pm

Mrako007: Ano právě že i zákazníci AT&T mají problémy co jsem četl na Apple supportu.. byli tam i nějací Turci apod.. Nevím do jaké míry, ale určitě to není problém čistě T-mobile CZ.. neříkám, že může být tento problém převážně u sítě T-mob. z důvodu nějakého jiného nastavení než je běžné..

viz zde: https://discussions.apple.com/thread/34 ... 0&tstart=0
Host
Host

Mrako007 | úte lis 15, 2011 3:08 pm

2 GART: Par lidi pise, ze ma problemy s padajicimi hovory v AT&T a Verizon - jak na verzi 5.0.1, tak i na 5.0.0. To rozhodne nevypada na to, ze by pul milionu klientu AT&T po upgrade IP4S na 5.0.1 melo problemy typu CZ Tmobile (tedy ze by jejich SIMkarty v podstate nefungovaly a nedalo se telefonovat (nebo se znacnymi obtizemi)).

Urcite se muze stat, ze v urcitych mistech za urcitych okolnosti budou hovory padat - tomu by mel zamezit novy system anten IP4S (postupne to doufam vychytaji k nasi vseobecne spokojenosti).

tsanta | úte lis 15, 2011 3:40 pm

Mrako007: Není to pár lidí! Už se to v tomto vlákně řešilo, tak nevím proč zase vytahuješ, že za to může jen T-Mobile, když to vůbec není pravda. Podívej se třeba sem: https://discussions.apple.com/message/16709057#16709057

Jsou to desítky lidí, z různých států a od různých operátorů.

Mrako007 | úte lis 15, 2011 4:08 pm

Tsanta: omlouvam se. Takze problemy se SIM kartama maji desitky lidi z ruznych casti sveta od ruznych operatoru a vetsina klientu s IP4S s 5.0.1 u ceskeho Tmobile. Obrazek at si udela kazdy sam.

EDIT:

soumrak: No, tezko rici - presne se to dozvime az od Apple pri nejake jejich akci. Co je znamo, tak pri zahajeni behem 3 dnu prodali 4mega IP4S a v Hong Kongu jej vyprodali za 10 minut. Muj odhad je celosvetove 8-10 milionu za ten mesic prodeje.

Info doplněno, není potřeba na toto dalšího příspěvku. MG

soumrak | úte lis 15, 2011 4:14 pm

je nekde uvedeno kolik Iphone 4s se uz prodalo? at vime kolik % je vadnych a nerikame jenom spousta lidi...
Senior uživatel
Senior uživatel

Uživatelský avatar Barberry.pha | úte lis 15, 2011 4:21 pm

Vydáni iOS 5.0.1 - zkusenosti,problemy,reseni

OT: toho cisla se asi nedopocitas, ne kazdy to resi pres nejaky support nebo forum aby se ty cisla daly nejak spocitat. Apple max bude vedet kolik se asi prodalo iphonu ale kolik lidi s tim ma problemy bude tezko zjistit. Je to evidentne celosvetovy problem a vedet kolik procent stejne nic nevyresi. To musi vyresit apple fw.
" Nekdo ma rád vláčky ...někdo Apple Hračky :) "
Manual iPhone
iPhone 5S 32GB SpaceGrey MacBook White 2010 iPad Mini 16GB Black wifi
Moderator fóra
Moderator fóra

PeppoM3 | úte lis 15, 2011 4:25 pm

ip4 - telekom SK, po OTA update na 5.0.1. katastroficka vydrz baterky.
skusil som ho vcera uplne vybit - pouzil som aplikaciu na zapnutie diody na fotaku a nechal som ju svietit. Vypla sa pri 2% baterky a pri pokuse zapnut ju iba blikla - tel. este chvilu reagoval a potom sa vypol.
pripojil som na stavu- rano som vybrat z nabijacky.

push maily mam kazdych 15 minut, cely den na wifi, nejaky viber spravy, nejake whatsapp spravy asi 15 imesagge asi 5 minut hovoru, asi trikrat check in cez fourquare, nejaky facebook cez 3G lebo na wifi ho mame blokovany a vysledok ?

pohotovost 9h 8min
pouzivanie 2h 42m

a mam 53% percent baterky

mam zapnute 3g, wifi, polohove sluzby, vsetky pushky, vsetko v spotlighte. Vysledok podla mna celkom ok.
uplne vybitie jednoznacne pomohlo.
predtym som skusal hard reset a nic.

odporucam kazdemu ip uplne vybit a nasledne nabit - ci to pomoze neviem, mne pomohlo.
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Uživatelský avatar murder | úte lis 15, 2011 4:31 pm

OT: problém bude na 99% v síti t-mobile cz, před lety jsem měl iPaq HP614C a po vydání nového fw, měli také problém uživatelé českého t-mobile. Problém bude v té jejich pseudo 4G síti. Myslím, že tehdy se problém nevyřešil a uživatelé z t-mobile prodávali telefony, nebo měnili operátora.
Obrázek
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

Honzam | úte lis 15, 2011 5:59 pm

Tak i ja se podelim o informace...mam iPhone 4S koupeny pres Apple a operator mam T-Mobile a microsim. iPhone prisel s verzi 5.0 a mel jsem problem aktivovat iPhone. Neslo to a asi po 15 minutach neustaleho opakovani aktivace se mi to povedlo. Pak fungoval normalne. Po vydani verze 5.0.1 a naslednem restartu mi to nenaslo operatora. Obcas mi to hlasilo, ze nemam vlozenou SIM. Zkousel jsem restore, reset nastaveni operatora a porad nic. Kdyz jsem do iPhone vlozil kartu od O2 nebo VF tak telefon fungoval normalne. Zkousel jsem to i v iPhone 4S u brachy a uplne stejny problemy. Dnes jsem si vymenil simku a najednou aktivace probehla v poradku a rychle. Signal je v poradku, jel jsem vlakem a zadne vypadky. Internet 3G fungoval. Takze to vypada, ze je problem byl v sim. Ale kdo vi, musime pockat az se vyjadri Apple nebo T-Mobile...
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Uživatelský avatar BiGFiSh | úte lis 15, 2011 6:03 pm

murder : cetls predesle prispevky ? Neni to jen u Tmobile ani pouze v CR. Rozdil je jen v tom, ze u Tmobilu to ma skoro kazdy a u jinych operatoru jen nekdo. Je toho plny Apple support s reportama na 5.0.1.
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

haXis | úte lis 15, 2011 7:40 pm

Mě to dělá i u VF. Jen né jako u TMB, kde signál nejde vůbec. V Praze mám signál bez problému a v metru taky naskakuje. Ale když vyjedu ven, tak na dálnici někde mezi Prahou a Mělníkem to vypadne a musím restartovat telefon.

Edit: Před updatem na 5.0.1 to nedělalo.
Host
Host

Bartsin | úte lis 15, 2011 8:55 pm

Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Uživatelský avatar cczero | úte lis 15, 2011 9:30 pm

jsem smolař, co se týče nákupu elektroniky a it produktů, co koupím, má nějakou vadu a musím reklamovat, ať je to sebevíc renomovanější výrobce, ale tentokrát problém žádný, mám tedy VF a ještě jsem nevytáhl paty z města co je iOS 5.0.1, tak doufám, že jsem to nezakřik ..

to co psal haXis, může potvrdit víc lidí s VF? Chystám se na nějaké cesty, tak si asi s sebou vezmu ještě jiný telefon...
Senior uživatel
Senior uživatel

flax | úte lis 15, 2011 9:49 pm

Neni tady nekdo z okoli Ostravy, kdo ma iPhone 4S, operatora O2, iOS 5.0.1 a nevypadava mu signal? Porad mi nejde do hlavy jak je mozne, ze jednomu to funguje a druhemu ne a tak bych to rad otestoval. Kdyz jsem menil SIMku u O2 bylo mi receno, ze problemy s 4S jim jiz hlasi cela rada uzivatelu, ale tady uz mnohokrat psali taci, kterym O2 funguje bez problemu.

marcus50 | úte lis 15, 2011 9:51 pm

to cczero: Ano, mohu to potvrdit. Se SIM od VF mně to chytne aspoň signál, s tou od TM ani to. Dle dnešního vyjádření technika z Apple je chyba buď v iOS 5.0.1 (podle mě špatný driver modemu) a nebo v HW (špatný modem). Snad druhý iP4S v pořadí už pojede tak jak má :)
Host
Host

DJDoom | úte lis 15, 2011 10:17 pm

Zdravím,

snad se to tu už neřešilo - mám iP 4 s iOS 5.0 a s telefonem nemám žádný problém. Přečetl jsem si teď ale, že v případě, kdybych iOS updatoval na 5.0.1 a měl bych problém s hovory, můžu telefon reklamovat a na otočku dostat nový. Co je na tom pravdy? Protože pokud ano, neváhal bych a využil bych toho - mám od Bumperu odřený rámeček a toho se už nijak nezbavím :(.

EDIT: Telefon je koupený minulý rok u T-Mobilu, takže v záruce je.
Naposledy upravil DJDoom dne úte lis 15, 2011 10:18 pm, celkově upraveno 1
Host
Host

Uživatelský avatar jirka2908 | úte lis 15, 2011 10:18 pm

Pokud se nemýlím je to problém ale pouze u iPhonů 4S...
iPhone 6 128gb iOS 9.0 Beta 2
iPad 4, 64GB Wi-Fi + Cellular iOS 8.1.2
Macbook air 2013 13" i7 + 8gb ram
Ipod shuffle
Airport extreme

Lidé nevědí, co chtějí. Dokud jim to neukážete
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required
PředchozíDalší

Zpět na Novinky o iPhone a dalších Apple produktech