Moje zkusenosti s OS 4.0 -
3GS 16GB [pokusim se vynechat co uz zmineny byly]:
- po nahrani me zalohy zpet do iPhonu se nemuzu dostat k fotkam co jsem tam mel, vidim jen nove vyfocene
- po zoom a naslednem vyfoceni se fotka ULOZI jak byla zazoomovana [nekdo tu psal ze ne]
- v galerii wallpaperu nevidim aktualne nastaveny 'bublinkovy' wallpaper, zmenit homescreen ale jde [na 3G zmenit 100% nejde]
- youtube jde prehravat i na vysku, pokud behem prehravani prejdu k jine aplikaci, prehravani zacne od preruseneho mista
- v aplikaci Poznamky lze nahrat poznamku na vas GMAIL ucet, ta se vam hned objevi v zalozce Notes na gmailu
- klik + nasledne podrzeni Homebuttonu mi spusti Fotoaparat [tedy aplikaci co jsem mel nastavenou na dvojklik u 3.1.2]
- jednou mi vypadl zvuk [iPhone nevyzvanel atd], restart pomohl, jinak vse funguje jako bylo uvadeno nebo jak fungovalo driv
- o neco vyssi vydrz baterie
- celkove mi prijde iPhone sviznejsi i po nahrani zalohy
- taky mi vadi vypinani aplikaci v multitaskingu, mohli by to resit lepe, napr jen zahozenim aplikace [jako treba u webOS] a ne drzet a cekat na minus]
- v iPodu v modu na sirku [coverflow] nemam zobrazena vsechna alba co mam v iPhonu
Tesim na dalsi beta verze a az vychytaji mensi muchy [chybejici nastaveni Home tlacitka, spatne zobrazeny datum na Lock screenu].
Jinak spokojenost velka a nelituju ze jsem prisel o JB