Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

a mozem si vybrat novy mobil
soumrak píše:Metalgirl taky bych poprosil o preklad pro nas nezasvecene.
Jinak mobil neni fotak a s tim se hold budeme muset smirit. Me staci, ze uz se do toho nemusi strkat klasicky film
ASannik: Samsung galaxy 2 je pekny, ale momentalne co se tyka HW horsi mobil nez IP 4s (aspon z tveho prispevku jsem pochopil, ze ti jde vic o HW nez o SW v mobilu)
ale je pravda že i stará nokie mi stačíMetalgirl píše:OT: Můžete jim tam někdo napsat na to android fórum, že ty jejich hračičky lze přirovnat k: nejnovějšímu i7 se sandybridge běžící na MS-DOSu?
:D:D

ale jde mi o to, že mi nejde o to jestli je telefon iphone nebo samsung ši HTC ty telefony by měli mít furt stejnej význam a to je volání a polovina lidí už si ty telefony nekupuje kvůli volání ale machrování, nebo tim, že toho tam jde hodně
já teda sem rád, že na svim 3GS mužu volat, nějaký ty filmy zkouknout apod 

nebo vertu.. to taky umi jenom volat a posilat sms 

ale tak když je to nový tak vždycky uvažuju nad koupí hlavně ať to umí volat to je pro mě důležitý

Ten nabootoval za 10sekund a mohl jsem dýl pařit
No jo, včera večer ale klesly o 3%

Roztáhnout ke krajům ho mohli, ale chápu, že snížení DPI pro ně nepřipadalo v úvahu.
Pokud by to šlo, bylo by super !!

(ale skôr rátam s možnosťou akú si naznačil, čiže Apple to zvedie na nedostatok RAM a ostane to iba na iPhone)

hrubesdusan píše:Nevíte někdo, jak to bude s těma widgetama v nottification centru? V Keynote o tom nepadlo ani slovo. Docela rád bych už konečně zapínal wi-fi, apod. lehčeji, než chodit pořád do Nastavení a od iPhonu se mi odcházet moc nechce.

Takže asi tak no. Na co mi super rychlá mašina, s rychlým nejnovějším procesorem, když mi to pomalý, nekompatibilní soft zabije.

honza080 píše:nemyslím, že S4 bude lepší než 3,5 a pak jak to dopadne mezi apple a samsung (samsung vs apple)

Zpět na Novinky o iPhone a dalších Apple produktech
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé