Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online
pita_pita píše:Tak jsem si ho (iPhone 4S 64GB white) nakonec přeci jen objednal u VF - již v současné době splňuji MMP 477,- a navíc jsem využil extra slevu 2.000, pokud se upíšete na 12měsíců (tuto slevu je možné uplatnit od 1.11.2011 - 30.11.2011, viz. Tisková zpráva VF).
controller píše:pita_pita píše:Tak jsem si ho (iPhone 4S 64GB white) nakonec přeci jen objednal u VF - již v současné době splňuji MMP 477,- a navíc jsem využil extra slevu 2.000, pokud se upíšete na 12měsíců (tuto slevu je možné uplatnit od 1.11.2011 - 30.11.2011, viz. Tisková zpráva VF).
Můžu se zeptat, kde je u VF 64GB white? Koukám do eshopu, ale white je jen 16GB.. 64GB vidim jen černou
Za jakou cenu ho máš? Využil jsi i slevy za odměnu po dvou letech Nebo jen ty dva tisíce?
A take rikal ze Apple vubec nevi,ktera kuryrni sluzba to bude dorucovat,ale ze asi TNT.
MartanCJ píše:Odčetli se vám peníze z účtu? Zítra mi to má nejpozději přijít a furt žádné prachy neodešli
permonik píše:Ahoj, nestalo se nekomu, kdo ma 4S objednany z Apple Store, ze mel penize na ucte zablokovany a blokaci zrusili?
Ja ted koukam, ze uz penize zablokovany nemam...tak snad to nic neznamena :/
Fary píše:Ahoj, nevite nekdo jak je to s dostupnosti iphone 4s u operatora vodafone? Maji je skladem na prodejnach? Zajima me ta 64gb varianta. Dik
Zpět na Novinky o iPhone a dalších Apple produktech
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé