Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online
shimie píše:V tom to nebude. MMS mam normalne zapnute, na druhej strane tiez mi ich nikdy nikto neposiela. MMS su minulost.
shimie píše:@ 0XEEr
Ak by si pozorne cital, tak v dalsom update sa 3G nebude dat vypnut.
viewtopic.php?f=118&t=49927
mike-biker píše:niky79 píše:Ty sms doručenky jenom pro iMessage. Pro standardni sms doručenky je potreba použit kódy operátora. WiFi sync funguje
Používám pochopitelně iMessage. A doručenky nejsou. Samozřejmě je mám zaškrtlý a rovněž WiFi sync nic. Funguje jen, když propojím iP s PC kabelem, což je jaksi na pikaču.![]()
Zkusím jiný PC.
SteveJSF píše:To Timm...:
Uzivatelu, kteri pouzivaji iPhone jako ty, je mozna jedno procento. Tem pak vydrzi baterka klidne nekolik dni a podle me ten iPhone ani nepotrebuji. Vetsina uzivatelu ho pouziva tak, ze baterka sotva vydrzi dva dny, rada z nich ma jeste o den mene. Neni to zadna fama, take dobijim denne.
Dezerth píše:Jinak uvažoval jste o reklamaci kvůli těm šroubkům?
Timmaigh! píše:Vie mi niekto poradit, preco mi nejdu prijat maily, resp. nemozem otvorit ziadnu stranku cez Safari, zatialco Skype app funguje (co napisem do chatu sa mi objavi aj na monitore computeru)? Pripojeny som cez domace wi-fi a pri snahe o pristup na net cez Wifi mi vypadaval aj net na compe, ktory je pripojeny k routru kablom s tym, ze DNS server is not responding...tak som DNS zadal manualne miesto automaticky a pripojenie na compe sa uz drzi, na telefone bohuzial stale nejdu tie maily, Safari ani Facebook app (napriklad)...nepomoze ani vypnutie/zapnutie wi-fi a ani obnovenie nastaveni siete...
diky
bob123 píše:Timmaigh! píše:Vie mi niekto poradit, preco mi nejdu prijat maily, resp. nemozem otvorit ziadnu stranku cez Safari, zatialco Skype app funguje (co napisem do chatu sa mi objavi aj na monitore computeru)? Pripojeny som cez domace wi-fi a pri snahe o pristup na net cez Wifi mi vypadaval aj net na compe, ktory je pripojeny k routru kablom s tym, ze DNS server is not responding...tak som DNS zadal manualne miesto automaticky a pripojenie na compe sa uz drzi, na telefone bohuzial stale nejdu tie maily, Safari ani Facebook app (napriklad)...nepomoze ani vypnutie/zapnutie wi-fi a ani obnovenie nastaveni siete...
diky
To bude prave tou DNS na routeru, skype ji nepotrebuje, proto maka, bud si nastav auto na routru, nebo vypln manualni na iphone
Adresa routeru by mela stacit (192.168.0.100 nebo 192.168.1.100 by melo makat ve vetsine pripadu) pripadne vygoogli dns server tvyho poskytovatele internetu a zadej ho na tvrdo, akorat to ma nevyhodu ze to musis delat u kazdyho novyho zarizeni ...
Timmaigh! píše:Este mam jednu otazku, na krabicke od telefonu som si vsimol, ze vedla ikonky signalu anteny je ikona 3G, ja tam ale nemam nic (respektive T-Mobile, ale ziadne 3G, E ani nic podobne)...mam ale vypnute mobilne data, bude to tym? Alebo len nemam doma 3G signal?
Zpět na Novinky o iPhone a dalších Apple produktech
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé